İbrahim Hacıosmanoğlu'na Yakalama Kararı
Daraltma
X
-
İbrahim Hacıosmanoğlu'na Yakalama Kararı
En son Emre İskender tarafından düzenlendi; 06.03.2015, 10:32. Sebep: Kendi Link imiz varken ne grek başkka linklereMavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.Etiketler: Yok -
-
İst.un satılmış basınının nasıl da hoşuna gidiyor
Hacıosmanoğlu'na yakalama kararı diye başlık atıyor,
tıklayıp haberin içine giriyorsun ki adam ifadeye gitmemiş
(aynı durumu ben 1-2 sefer yaşadım,gine gitmedim ifadeye hala daha tutuklayacaklar)
bazılarının ise kafası basmıyor zürriyet gibi,
guya bizim Hacı'ya çakıyım derken Hacı'nın söylediklerini tekrarlayıp,
yalaması oldukları aizize yi tekrar tekrar rezil kepaze ediyorlar,
aşağıdaki gibi
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’a yönelik olarak söylediği,
“Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.
Hırsızlara, hırsızların işbirlikçilerine, ahlaksızlara, Türk futbolunu kendi çıkarları için kullananlara öncelikle tabi ki hukuk çerçevesi içerisinde ama gerekirse her türlü platformda hesap soracağız”, “Asker ocağı peygamber ocağıdır. Biz böyle büyütüldük. Ama asker kaçağı, çürük raporlu insanlar Türk futboluna ahlak dersi veriyor. O zatın ve kulübünün yapacağı savunmayı merakla bekliyoruz. Savunma haktır ama haklıysanız yaparsınız. Artık bizim olduğumuz hiçbir masada ahlaksızlar oturmayacak. Biz bedel ödemeye geldik.
Söylediklerimizin peşinden gitmeye, Trabzonlu gibi Trabzonspor Başkanlığı yapmaya sonuna kadar devam edeceğiz” ve “3 gün Kemer’de tatil yaptılar. 58. maddeyi değiştirdiler. UEFA’ya gittiler. İsviçre’ye gittiler. Herhalde onu değiştirememişlerdir.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.Yorum
-
Mahkemeye zorla getirme karari...BİZE HERYER TRABZON!!!
Bordo Mavİ
Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .Yorum
-
vicdansız şikeci yargıtay kararına rağmen hala kabadayılık yapıyor, etrafta dolaşıyor.
Hakkını arayan bizim başkana yakalama isteniyor.
Pes.En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 06.03.2015, 09:56.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPORYorum
-
Yorum
-
Helal sana başkan. Herşeye rağmen hakkımızı korumaya çalıştığın için. Somut bazı adımları atmamana rağmen ben inanıyorum sana.Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' ÇakırYorum
-
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.Yorum
-
Iho ya acimiyorum artik ekdigini biciyor..secimlerde parti otobuslerinin ustunde milleti selamlamaya devam etsin o..trabzonspor zerre umrundami saniyorsunuz..sikeyi gormezden gelenlerin maşasi kendisi projenin parcalarindan biri.. siyasi kariyer rant pesinde istedigini aldiginda arkasina bile bakmayacak..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.Yorum
-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum