İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Gürdal İstifa Etti!
Daraltma
X
-
İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle61saat.com bir duyum paylaşmış.
"Ancak, başkan Hacıosmanoğlu’nun İngiltere’de futbol finansı ve kulüp yönetimi ile ilgili eğitim alan yetişmiş bir Trabzonlu gençle anlaştığı yolunda bilgiler geliyor."
Böyle bir adamı bu sözde Trabzonspor sevdalıları yer gibime geliyor.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO genci 2003 yılında tanıdım. İyi bir Trabzonsporlu'dur. İnşallah başarılı olur.
Fakat yerine düşünülen de yabancı değilmiş. Az önce bir haberde gördüm, lise yıllarından okuldaşım Mert Tuncay menajer olmuş. O zamandan beri ne gördüm ne görüştüm, ancak Spor Yönetimi üzerinde çalıştığını duymuştum. İyidir kötüdür diyemem, hayırlısını dilerim.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAtama yapılmış. Sene başında Antwerp maçı için Trabzon'a gittiğimde takıma dair sohbetlerimde Fatih'in (Şahinoğlu) bu göreve getirileceğini duymuştum. Sonrasında üstteki haberi gördüğümde aklıma doğal olarak o geldi. Ancak çok detaylı takip edemediğim devamında bazı sorunlar yaşanmış kulüp içinde.
Fakat yerine düşünülen de yabancı değilmiş. Az önce bir haberde gördüm, lise yıllarından okuldaşım Mert Tuncay menajer olmuş. O zamandan beri ne gördüm ne görüştüm, ancak Spor Yönetimi üzerinde çalıştığını duymuştum. İyidir kötüdür diyemem, hayırlısını dilerim.Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum