Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Gürdal İstifa Etti!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ailevi sebeplerden dolayı bırakmıştır, doğrudur. Eşi bir kaç hafta hastahanede yatmasına rağmen transfer nedeni yüzünden 1 kere yanında kalmıştır. Bilen var mı? Yok. Ayrılık sebebi yorulma ve ailevi.
    Ancak ayrılamıyacak kadar fanatik Trabzonsporludur...Biraz dinlensin...
    Açıkçası ailevi meseleye ben de inanmamıştım ama bu kadar net yazıldığına göre bize de susmak ve Yenge Hanım'a "geçmiş olsun" demek düşer.
    BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      61saat.com bir duyum paylaşmış.
      "Ancak, başkan Hacıosmanoğlu’nun İngiltere’de futbol finansı ve kulüp yönetimi ile ilgili eğitim alan yetişmiş bir Trabzonlu gençle anlaştığı yolunda bilgiler geliyor."

Böyle bir adamı bu sözde Trabzonspor sevdalıları yer gibime geliyor.
      İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      O genci 2003 yılında tanıdım. İyi bir Trabzonsporlu'dur. İnşallah başarılı olur.
      Atama yapılmış. Sene başında Antwerp maçı için Trabzon'a gittiğimde takıma dair sohbetlerimde Fatih'in (Şahinoğlu) bu göreve getirileceğini duymuştum. Sonrasında üstteki haberi gördüğümde aklıma doğal olarak o geldi. Ancak çok detaylı takip edemediğim devamında bazı sorunlar yaşanmış kulüp içinde.

Fakat yerine düşünülen de yabancı değilmiş. Az önce bir haberde gördüm, lise yıllarından okuldaşım Mert Tuncay menajer olmuş. O zamandan beri ne gördüm ne görüştüm, ancak Spor Yönetimi üzerinde çalıştığını duymuştum. İyidir kötüdür diyemem, hayırlısını dilerim.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Atama yapılmış. Sene başında Antwerp maçı için Trabzon'a gittiğimde takıma dair sohbetlerimde Fatih'in (Şahinoğlu) bu göreve getirileceğini duymuştum. Sonrasında üstteki haberi gördüğümde aklıma doğal olarak o geldi. Ancak çok detaylı takip edemediğim devamında bazı sorunlar yaşanmış kulüp içinde.

Fakat yerine düşünülen de yabancı değilmiş. Az önce bir haberde gördüm, lise yıllarından okuldaşım Mert Tuncay menajer olmuş. O zamandan beri ne gördüm ne görüştüm, ancak Spor Yönetimi üzerinde çalıştığını duymuştum. İyidir kötüdür diyemem, hayırlısını dilerim.
        Hayırlı olsun...
        Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
        You'll Never Walk Alone...
        https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
        Yükleniyor...
        X