Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Samet Türkmen Kalbimizdesin

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• dualarımız Samet kardeşimiz için

lösev için samet in anısını yaşatacak bir proje için çalışmalara başlayalım derim.
    yeni yapılacak lösev hastanesinde onun adına bir oda mesala

Trabzonspor'lu Samet Türkmen odası no:161
    BMN KOCAELİ

Yorum

• Allah rahmet etsin. Mekanı cennet olsun. kupa mupa her şey boş. Allah başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine sabırlar versin.

İnna Lillâhi Ve İnnâ İleyhi Raciûn.
      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Allah rahmet etsin mekanın cennet olsun renktaşım

Yorum

• Mekanın cennet olsun Sametim...

Bekle biz de geleceğiz yanına...

Şimdi adını ve hatıralarını yaşatacağız burada...

“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
          Malik bin Dinar

Yorum

• Allah rahmet eylesin. Çok üzüldüm.
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Ölümün hiç birisi sevilmez de....

Bu kadar genç yaşta olanı daha çok acı veriyor....

Rabbim gani gani rahmet eylesin.....

Ailenede çok zor ama sabrı cemil ihsan eylesin....
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk kez Bursa'da oynanan bir maçta tanıştık onunla. Aslında tanışıklığımız bu forumda ki birçok üye gibi yazılarımızda başlamıştı. Ama yüz yüze ilk kez bir Bursa maçı oldu...

Recep Alkan sen misin abi diyerek yanıma gelişi ve sarılışı, sanki 40 yıllık dost gibi idi.
                Unutulmaz, unutturulamaz...

Sonrasında da birçok deplasmanda karşılaştık, görüştük, sohbetler ettik.

dün akşam duyduğumda neye uğradığımı şaşırdım. Elimde telefon dakikalarca o hastahane anısını okudum ve kendime bir kez daha lanet ettim.
                Bugün arkasından bu kadar teziyeler düzdüğümüz kardeşimizi meğer ne kadar zor zamanlarda eksik bırakmışız.

Rabbim bu dünyada çektiği tüm sıkıntıları, tüm acılar cennet mekanı için hazırlık eylesin...
                Şüphesiz ki Allah sevdiği kullarını erken alırmış yanına...

Mekanı cennet olsun, Başta ailesi olmak üzere, BMN ve tüm sevenlerinin de başı sağolsun...

Yaşarken yanında olamadık, gittikten sonra dualarımızdasın Samet...

Var ise üzerinde bir GRAM hakkımız, sonuna kadar olsun helal...
                En son Recep Alkan tarafından düzenlendi; 27.08.2014, 08:53.

Yorum

• Bu hiç olmadı,ölüm sana hiç mi hiç yakışmadı.

Allah gani gani rahmet eylesin.

Yorum

• Samet kardeşim, mekanın cennet olsun. Allah gani gani rahmet eylesin.

Dün gece foruma girip okuduğumda, kendimde birşeyler yazacak gücü bulamadım. Allah yakınlarına sabırlar versin.
                    Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Dün akşamdan beri kırmışmıyımdır acaba kendisini diye düşünüyorum. Yanında olmadım, helallik isteyemedim.

Nur içinde yat.
                      Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• evet 1 kişi eksiğiz..
                        Allahım rahmet eylesin..ailene sabırlar versin..
                        TRABZON

Yorum

• yazacak bir şeyde bulamıyorum, acımı nasıl anlatayım bilmiyorum
                          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Allah rahmet eylesin, mekanın cennet olsun kardeşim ...Nur içinde yat, başlığa giren herkes kardeşimizin ruhuna bir fatiha okusun lütfen.
                            İstanbul takımlarını tutanlar; biraz da bizim takımlarımızı tutsunlar...!
                            www.akyuzkalip.com
                            Engin İnce Yapı - Akın Tekstil

Yorum

• Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
                              Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
                              Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

• Allah rahmet eylesin kalanlarda sabir ihsan eylesin
                                Herkesin yalan olduğunu bildiği bir yalan hala yalan mıdır?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X