Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Serdar Bali Üzerine...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

bu serdar bali üzerine fazla konuşmaya gerek var mı? trabzonsporlu birisi ama konuşurken ipin ucunu kaçırıyor bazen...
    ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

Trabzonsporlu ancak bazen olur olmaz şeyler ile çok sinirlendiriyor; dediklerine kendi inanıyor mu şaşılacak şey..

Yorum

kendisine sormak lazım futbol şubesinin başındayken takımın durumu bü günden farklımıydı önce kendi ne yaptı ona baksın
        ayrıca yüreği yetiyorsa bu takımın başarısız olmasını isteyenler ve bu yönde uğraş verenleri açıklasında görelim onun adamlığını bu işler atıp tutmakla olmuyor serdar bali gerçekleri anlat taraftarları kışkırtanları otobüsler tutup takımın kaldığı otele getirip takımı yuhalatanları bir anlatta görelim
        bunları ortaya dökmeden sen konuşamazsın ama utanma yok ki
        En son Çakır tarafından düzenlendi; 09.04.2007, 17:02.

Yorum

Vizyon

Trabzonspor camiasını temsil edecek insanların ufuklu, vizyonu olan düzgün insanlar olması lazım. Serdar Bali Trabzonspor camiasını temsil edecek yeterlilikte değil. Trabzon dünyanın her tarafında taraftarı ve sempatizanı olan büyük bir takım ve camiadır. Trabzon ili ile sınırlı düşünen birinin kendini bu kadar ortaya atmasına gerek yok. Ahmet Ağaoğlu gibi yönetimde olmasa bile duruşu ile Trabzonspor'un haklarını savunabilecek temsil edebilecek yeni isimlere ihtiyaç var.
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Trabzonspor camiasını temsil edecek insanların ufuklu, vizyonu olan düzgün insanlar olması lazım. Serdar Bali Trabzonspor camiasını temsil edecek yeterlilikte değil. Trabzon dünyanın her tarafında taraftarı ve sempatizanı olan büyük bir takım ve camiadır. Trabzon ili ile sınırlı düşünen birinin kendini bu kadar ortaya atmasına gerek yok. Ahmet Ağaoğlu gibi yönetimde olmasa bile duruşu ile Trabzonspor'un haklarını savunabilecek temsil edebilecek yeni isimlere ihtiyaç var.
            işte bu.TRabzonspora sadece katkı yönetimde olmaz.gerçek Trabzonsporlu bulundğu her ortamda Takımını layıkı ile temsil etmeye savunmaya mecburdur.bu insanlarada ihtiyaç vardır her alanda.

Yorum

bi ara 40 yaşındaki Rivaldo'yu alcam diye tutturmuştu.

Yorum

Maç öncesinde Serdar Bali'yi görmek kadar sıkıcı bir durum yok ne yazık ki !

Söylediklerine kendisi bile inanmıyordur bence...
                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

Fener maci sonrasi cok sinirlendigini ( o yanindaki fenerliye) ve cevap verme sekli sevdirdi biraz da olsun kendini.. ama cok ta olmayacak laflar soyluyor kendisini sevmiyorum... Iyikide bi bezik lerde oynadi....
                  Saldırın Seferoğulları
                  Bordo Mavi . Net

Yorum

İki lafı bir araya getirip konuşamıyor Serdar Bali...Yani seçilebilecek en kötü yorumcu...O kadar çok şey söyleyip de ortaya bir kompozisyon çıkaramamak ta bir meziyet elbette...Bir konudan giriyor çok başka bir yerden çıkıyor...Bir de ikide bir Trabzonspor'un olmadığı yerde sonuna kadar beşiktaşlıyım diyip duruyor...Ben hiç böyle bir Trabzonsporlu görmedim bugüne kadar...
                    "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

Serdar Bali'nin o saçma sapan yorumlarını dinlememek için uzun zamandır maç öncesi ve maç sonrasını izlemiyordum.Dün yaşadığım şoku atlatamamış olacağım ki oturma odamızda maç izleyen kimse kalmamasına rağmen tv lig tv de kalmıştı vayyy beeee Serdar Bali'ye bakınız görüşmeyeli baya değişmiş konuşmak için konuşmuyor Trabzonsporluların düşüncelerine tercüme oluyor ''korku filmi izlemek isteyen Trabzonspor taraftarı sinemaya gitmesin buyursunlar takımlarını izlesinler'' diyor ''başkana sesleniyorum burdan önümüzdeki sezonun iskeletini kurduk 2-3 tane futbolcu aldık mı bu takıma önümüzdeki sezonun takımı hazır demesin ortalıkta dolaşmasın bu takımda Trabzonsporda oynayabilecek futbolcu yok''diyor ama Gökdenizin hakkınıda veriyor.Maç sonrası hakemi eleştiren Dahi Doğan'a ''SANA NEEE,SANA NEEE sen önce işini yapsana Trabzonspor bugün Trabzonspor olduysa yapılan tüm haksızlıklara karşı kazanmasını bildiği için oldu '' hakem buraya art niyetli gelmiş , penaltının gol olmaması için Allaha dua ettim diyen Erdinç efendiye '' tabi yaa Allaha dua etmiş o işede karıştırın onu karşı takımın oyuncularıda gol olsun diye dua etti ne olacak şimdi ,hakem art niyetli gelmişmiş niye art niyetli gelsin hakem, bugün Trabzonspor kazansa ne olacak kaybetse ne olacaktı ne yaptın bugüne kadarda hakem neyi engellemek için gelsin buraya evet 3 yıl önce art niyetliydi şampiyonluğumuzu aldı,önce işini yap sonra konuşma hakkı olsun '' ve bunlara benzer çok şey
                      Ne Dahi Doğan nede Albayrak duymayacak dikkate almaycak tabide adam maç sonrası yaşadığı ızdırabı ancak bu şekilde dile getirebildi

Yorum

serdar bali ilk zamanlar çok kötü yarum yapıyordu.şimdi ise biraz kendini düzeltti.herhalde bu forumda yazılanları dikkate aldı.farkındaysanız uslubunda bir düzelme var

Yorum

dün maç sonu yorumları iyiydi
                          SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                          CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

Genclerbiriligi macinin devre arasinda cok iyi bir cümle kurdu ve genel durumumuzu bir cümle ile özetledi:

Ziya Dogan Trabzonsporlu Taraftarlari cildirtmak icin elinden geleni yapiyor dedi
                            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

Dün gercek ten de begendim, dusunduklerimizi dile getirdi... Dinleyen kim ama...
                              Saldırın Seferoğulları
                              Bordo Mavi . Net

Yorum

İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Dün gercek ten de begendim, dusunduklerimizi dile getirdi... Dinleyen kim ama...
                                Düsündüklerimi dile getiriyor zaman zaman. Fakat nokta koyma kabiliyet meselesi olsa gerek. Neyse önemli degil, konus abi Trabzonsporumuzu konus.
                                burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X