Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Serdar Bali Üzerine...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Serdar Bali Üzerine...

arkadaşlar bu konu geçenlerde açılmıştı aradım aradım bulamadım ... izniniz olursa burada bir daha açmak istiyorum ...

arkadaşlar serdar bali nin konuşmalarındaki ince mesajlara illaki dikkat etmişsinizdir ...neymiş

1) efendim yönetim eski futbolculara bir soracakmış transfer edilecek veya gönderilecek futbolcular ....AMAÇ: kendine bir yer saglamak mümkünse menejer olmak ... şu an zaten necmi perekli kabul etmedi gibi menejerligi onu kovalamak ........

2) efendim trabzonspor da oynayan 7 8 9 tane trabzonlu oyuncu olacakmış ... başarı öle gelirmiş .... 2006 yılındaki ırkçı ve zeka yoksunu kafaya bakınız ....ispanya da atletic bilbao kümeye oynuyor o sayede ..konu sapmasın asıl amaç o değil ...... yazık yazık mantaliteye bak yazık sana ... ama seni oraya çıkaran da kabahat .....

3) efendim trabzonsporun hocası trabzonlu olmalıymış ..... bak sen şunu açık açık desene ben giray bulak agzı ile konuşuyorum ... giray hoca olursa ben de menejer olacaksın diye .... bırak bu işleri bırak koktu artık

4)yönetim kongre zamanı bunu çok sallamadıgı takmadıgı için ( ki çok dogru )şimdi saldırıyor ... madem o kadar dobra ve delikanlısın da marcelinho ilk geldiği zaman niye muhalefet etmedin ... şam bülbülü gibiydin ....şak şak yapıyordun ....

5)tek bir tane takım için taraftar için yönetim için allah için bir tane iyi bir şey söylediğini duydunuz mu ? ama neymiş o gerçek delikanlı trabzonlu imiş onun için yukarıdaki düşünceler içinde ve bunlara oynuyor .... takım yenildiği zaman sevinmiyorsa şerefsizim ....

6) senin futbolculıgunu da bilenlerden biriyim .... hiç bir b...k da değildin ... ne kendini havalara sokuyorsun ... hele son dönemde bjk den s... edilip geldin takıma .... hayret ya sanki bir ali kemal iskender turgay şenol idi ... kendini bir halt sanıyor ...

7) 2 ve 3 madde ye inanan bir çag dışı akıl dışı ırkçı bir eski futbolcu ..... amacı tamamen kendine hizmet eden anlayış ... bu takımın hem türkiyenin her yerinde her tarafdan taraftarı var diyeceksiniz hem de 2 ve 3 madde yi savunacaksınız ... buna terbiyesizlik denir .... en kibarı çünkü bayan taraftarlarımız var .... cahil bir insana mikrofonu vermek konuşturmak camiaları huzursuz eder .....

-----------------------------------------------------

ziya dogancılar nerdesiniz .. ... adam gibi adam ziya dogan .... vay be .... .... bu forumda % 85 çıktı ziya dogancılar ..... neyse yahu özür dilemek de erdemdir ... hem yönetime saldırın niye ziya yı getirdi ki ...

O sadece yorumcu...
    UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

bence de çok iyi bir yorumcu.başkan yandaşları sevmiyor olabilir ama gayet doğru kelimeler kullanıyor ve çok da haklı
      HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

adam doğruları söylüyor
        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

Bencede doğruları söylüyor , takımımızda eskiden oynamış olan iyi bir adam ve hırslanıp eleştirisini yapıyor...
          Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

serdar balinin nasıl biri oldugunu bilen biliyor bırakında SERDAR BALİ gibi iyi niyetli insanalr ayakta kalsınlar serdar bali her zaman dogruları tarafsız olarak gördügüne inanıyorum ben
            "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

bence dogrulari söylüyor

keske serdar bali gibi camiamizin cocuklarini görevlendirsek..

bayern münchen bugün avrupanin zirvesindeyse bu eski futbolcusu uli höness sayesindedir !!!!

ne zaman uli höness genel menajer oldu ondan sonra bayern münchen sahlandi ve avrupanin zirvesine oturdu !!!!

Yorum

İlk olarak LazEkrem61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bence dogrulari söylüyor

bayern münchen bugün avrupanin zirvesindeyse bu eski futbolcusu uli höness sayesindedir !!!!

ne zaman uli höness genel menajer oldu ondan sonra bayern münchen sahlandi ve avrupanin zirvesine oturdu !!!!
                serdar bali hakkindaki yorumlarina katiliyorum ama bayern münchen hoeneßin futbolcu oldugu yani 74 yillarinda dahada basariliydi, avrupanin en iyi takimiydi o zamanlar....
                bayraklari bayrak yapan üstündeki kandir, toprak eger ugrunda ölen varsa vatandir!!!!

Yorum

İlk olarak LazEkrem61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bence dogrulari söylüyor

Lütfen Uli Hoeneß ve Serdar Bali ayni kelimede söyleme be !!!!

Serdar Bali bugün böyle yarin söyle kafasina göre Yorum yapiyor !!!

Yorum

Serdar Bali'nin dediklerinden ziyade asil rahatsiz oldugum konu bu insanin deddiklerinde samimi olmayisi ve sirf kötü bir ortamdan faydalanarak taraftarlarin nezdinde prim yapmaga calismasi, kahramanmisin sen, bu dediklerin Trabzonspora ne katki saglar, birakalim yararini bolunmeye sebebiyet vererek asil en buyuk zarardir bu yaptigin, nerde senin taraftarligin, birazcikda olsa Ahmet Agaoglunu seyredip örnek alsan fenami olur, ama olurmu hiç öyle sey, sen koskoca Serdar Bali'sin, senin örnege ihtiyacin yok...masallah, devam et bakalim, saksakciyi örnek alanin zaten hali yaman, eriyip giderler kalabalik arasinda, öylede olacagindan eminim çünkü Trabzonsporumun bunlarinda hakkindan geleceginden zerre kadar süphem yok...

Yorum

Serdar Bali doğruları söylüyor.Adamın amacı ne olabilir ki?

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

Serdar Bali yorumcu olarak yaptığı yorumları acaba yönetim içinde olsa yapabilir mi?Ben hiç sanmıyorum.
                        Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

zaten kendısıde yonetımde degılmıydı vaktı zamanında.ne dogru yapmısta sımdı elestırıyo.hadı hıc gorev almayan elestırır.sen zamanında neler yaptında eleştıreceksın.amac Trabzonsporun basarısı degıl ordan nasıl pay alırım.

Yorum

Serdar Bali ve Lemi Çelik.. bu tip adamlardan kusasım geldi artık.. Kendilerini kulüp bünyesinde tutan yönetimlerin her yaptığı şey iyi, kendilerini dışarıda tutanların her yaptığı kötü..
                            Geçenlerde Naim yazmıştı.. Öz'lerle ilgili bir şey.. Öz ve çıkar kelimeleri birbirlerini tamamlayan ifadeler oldu artık Trabzon'da..
                            Serdar Bali'nin söyledikleri bugün doğru da olsa, yarın kendisi yönetim kademesinde bir iş bulduğunda aynı doğruları söyleyemez.. Tıpkı Lemi'nin geçen sene ve bu sene köşe yazılarındaki yazdıkları gibi..
                            #7 King of Kings

Yorum

bu zaafdan kurtulmsadıkca başarı zor.üç ay brezilyada gezenle üç ay yönetiçilik yapan birleşmiş geri çekmeye çelışıyorlar. ne zaman dışarda kalan iş başında olana destek olursa o zaman bu günler yaşanmaz
                              İstanbul basını ne bizi sevdi ne de TRABZONUMUZU.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X