söyleyeceğine yapsın tutan mı var .baksın özkan sümere nereden nereye demek ki baskan olunabiliyor o çapta bi adamsa konusacağına adaylığını koysun yok değilse çenesini kapasın...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Serdar Bali Üzerine...
Daraltma
X
-
İlk olarak Salih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleserdar balinin hangi söyledigi dogru Allah aşkına televizyonlar da bıçkın delikanlılar gibi kesip biçiyor bir ara hacıosmanogluda öyleydi lütfen söyleyiş tarzına degil neyi söyledigine bakalım...Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
-
serdar bali her kongrede arkadasları ile listeleri çizerler kendi kafalarına göre liste üretirler(Çarşaf liste)Hangi kulubün kongresinde listenin çizilip yerine başka birinin yazıldıgını gördünüz bu yüzden dogru dürüst bir yönetim ortaya çıkmıyor bir listede bir adam diyelim 100 oy alıyorsa digeri 80 oy alıyor bu nasıl oluyor listeyi çiziyorlar bunun başını kim çekiyor soruyorum...
Yorum
-
Niye rahatsız oldunuz Serdar Baliden anlamadım.
*Adam sizin dediğiniz gibi Ziya Doğan gitsin diyor.
*Yattara oynamalı diyor.
*Ceyhun yedek olmamalı diyor.
*Musampayı aldın madem oynat diyor.
*Yönetimi beğenmiyor.
*Trabzonun oynadığı ezik futbolu beğenmiyor.
Adamın yorumları gayet mantıklı.Ne gereksiz bi konu bu ya.Ne alaka Serdar Bali.İzlemeyin olsun bitsin.
Yorum
-
iş onlara kaldı mı sessiz kalıp oraya buraya sıvışıp da kötü günler geldiğinde ortaya çıkıp milleti galeyana getiren kişi doğru yorum yapsa da benim için 5 para etmez.bu ve bunun gibiler hep böyle bunalımlı zamanlarda ortaya çıkar yoksa sorun o adamın doğruyu söylemesi falan değil bence...
Yorum
-
şunu unutmamak lazım serdar bali yi bıraksan burda hepimizin düşündüklerini söyler ama sonuçta lig tv de Trabzonsporlu üyeleri de düşünüyor. o yüzden muhtemeln üyelik kaybetmemek için serdar baliye de mutlaka zaman zaman ortalama seyircinni motivasyonunu artıracak şeyler söyletiyorlardır bence
Yorum
-
İlk olarak .: alper :. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekimi golfle uğraşır kimi yorum yapar aslında yapamaz yönetimimiz iyi değil ama dışarıda kalan isimlr de bi işe yaramıyo
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum