Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Serdar Bali Üzerine...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

söyleyeceğine yapsın tutan mı var .baksın özkan sümere nereden nereye demek ki baskan olunabiliyor o çapta bi adamsa konusacağına adaylığını koysun yok değilse çenesini kapasın...

Yorum

serdar balinin hangi söyledigi dogru Allah aşkına televizyonlar da bıçkın delikanlılar gibi kesip biçiyor bir ara hacıosmanogluda öyleydi lütfen söyleyiş tarzına degil neyi söyledigine bakalım...

Yorum

İlk olarak Salih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        serdar balinin hangi söyledigi dogru Allah aşkına televizyonlar da bıçkın delikanlılar gibi kesip biçiyor bir ara hacıosmanogluda öyleydi lütfen söyleyiş tarzına degil neyi söyledigine bakalım...
        Dün guzel seyler soyledi, genelde hic sevmiyorum kendisini... Yonetime girebilecek te bir adam degil... (bence)
        Saldırın Seferoğulları
        Bordo Mavi . Net

Yorum

serdar bali her kongrede arkadasları ile listeleri çizerler kendi kafalarına göre liste üretirler(Çarşaf liste)Hangi kulubün kongresinde listenin çizilip yerine başka birinin yazıldıgını gördünüz bu yüzden dogru dürüst bir yönetim ortaya çıkmıyor bir listede bir adam diyelim 100 oy alıyorsa digeri 80 oy alıyor bu nasıl oluyor listeyi çiziyorlar bunun başını kim çekiyor soruyorum...

Yorum

Trabzonspor'u konuşmak için oraya Trabzonspor kimliğinle çıkacaksın ama ikide bir o "renksiz" takımda oynadığını ikide bir araya sokacaksın. Yok öyle yağma!
            Serdar BALİ "Ben ne kadar Trabzonspor'luysam, o kadar da Beşiktaş'lıyım" dediğinde bittin sen benim için.

Yorum

kimi golfle uğraşır kimi yorum yapar aslında yapamaz yönetimimiz iyi değil ama dışarıda kalan isimlr de bi işe yaramıyo

Yorum

Niye rahatsız oldunuz Serdar Baliden anlamadım.
                *Adam sizin dediğiniz gibi Ziya Doğan gitsin diyor.
                *Yattara oynamalı diyor.
                *Ceyhun yedek olmamalı diyor.
                *Musampayı aldın madem oynat diyor.
                *Yönetimi beğenmiyor.
                *Trabzonun oynadığı ezik futbolu beğenmiyor.
                Adamın yorumları gayet mantıklı.Ne gereksiz bi konu bu ya.Ne alaka Serdar Bali.İzlemeyin olsun bitsin.
                Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
                K.ATATÜRK

Yorum

iş onlara kaldı mı sessiz kalıp oraya buraya sıvışıp da kötü günler geldiğinde ortaya çıkıp milleti galeyana getiren kişi doğru yorum yapsa da benim için 5 para etmez.bu ve bunun gibiler hep böyle bunalımlı zamanlarda ortaya çıkar yoksa sorun o adamın doğruyu söylemesi falan değil bence...

Yorum

şunu unutmamak lazım serdar bali yi bıraksan burda hepimizin düşündüklerini söyler ama sonuçta lig tv de Trabzonsporlu üyeleri de düşünüyor. o yüzden muhtemeln üyelik kaybetmemek için serdar baliye de mutlaka zaman zaman ortalama seyircinni motivasyonunu artıracak şeyler söyletiyorlardır bence

Yorum

• konuşmayı bilmior bizi çıkıp lig tv de temsil etmesi hoşuma gitmiyor ezik bi taraftar dinlese dediklerine güler

soruor spiker 2. yarı için nediecen
                      söledii sadece TRABZONSPOR 2. yarı daha ii olması lazım
                      yoruma bak hele sen yok daha kötü olaydı 2. yarı böle saçma yorum olurmu

Yorum

• İlk olarak .: alper :. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kimi golfle uğraşır kimi yorum yapar aslında yapamaz yönetimimiz iyi değil ama dışarıda kalan isimlr de bi işe yaramıyo
                        Hepsi Artist...Biri Sosyete biri de bıçkın 17lık delikanlı gibi konuşan ama sadece konuşan biri anlayın halimizi

Yorum

• serdar bali de eskiye göre epey bir düzelme var sanırım o adam ile arası açıldı ...

Yorum

• Bazi cümleleri cok dogru ama bazi seyleri gereginden fazla abartiyor bence.
                            Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Erciyes maçındaki yorumları gerçekten çok iyiydi...
                              Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• yazdıkLarının aLtına imzamı atarım
                                7
                                Cngz_61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X