Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sn. Futbolcular, Yönetim ve Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

hala senin dedigin lucescu veya yanali alabilirler yeterki istek olsun
    ama gelmiceklerini hepimiz biliyoruz
    ancak buyuk para karsiligi gelir ikiside

Yorum

İlk olarak ahmetansu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yönetim bide hüseyin hariç herkesi eleştirlim arkadaşlar.
      özellikle bu ikisine yazık oluyor bence.
      ziya hoca da görsün artık bazı şeyleri musa da sağ back olmaz görsün. hasan ferhattan bin kat daha iiyidir görsün. ömer sakatladı ama ömerden cacık olmayacağını görsün. görsün artık gerçekleri ona göre müdahale etsin takıma.
      ben isim önemli değil isterse paf takımla cıksın yeterki trabzonspor sahada olsun. ben bunu istiyorum.
      ama bunları gelde ziya hocaya anlat
      ben şu an ziyanın gitmesini istiyorum ama yerine kimin geleceğini düşününce
      kafam karışıyo
      gönderilmesimi hayırlı gönderilmemesimi bilemiyorum

herşey trabzonsporumuz için
      T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

Paralı başkan, paralı yönetim ve paralı zihniyet.Bu senaryoyu 20 yıl öncede izlemiştik.Para babaları yıllar önce bir tesis kazandırdılar bizlere.O günden sonra Şampiyonluğu unuttuk.Korkarım ki; bunlar da şimdi bir stad kazandıracaklar bize(orası da meçhul); ebediyyen şampiyonluğu unutacağız anlaşılan.Bu film sonunda da geriye sadece hüsran,yıkım ve bir yığın borç...
        Ali kemal yuvarladi,Hüseyin patlatti ve futbolda düzen degisti

Yorum

bu yönetimle bir bişey olmaz otursun izlesin kendi eserni BÜYÜK TRABZONSPORU ne hale getirdiğinide futbolcularda biraz o taşıdıkları formanın şerefini düşünerek oynasınlar bizden para kazanarak bize ihanet etmesinler bu takımdan derhal hasan hüseyin ferhat gönderilsin hocada pek fazla suç yok bence bu beceriksizlerle bir şey olmaz ama azda olsa hatası var

Yorum

Şimdi herkes birbirini suçlar.Başkanın ağırlığını koyup olaya hakim olması şart.Bu zor günlerde yanlış yapılan bir hareketin sonucu kayıp bir yıl daha olarak hanemize yazılır ama eğer liderlik yapar ve olaya hakim olursa en az hasarla atlatırız.
            Amatör ruh,profosyonel düşünce
            İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

Rizeye bile tek forvetle çıkarsan bu sonuçlar kaçınılmaz olur.Biz kötü oyunla galibiyet hakkımızı erciyes maçında kullandık.
              Özkan SÜMER

Yorum

Bu gidişle şampiyonluğu görmek ütopya denen kavrama dönüşecek...yazıklar olsun...fark beklereken yeniliyoruz... bu kadar fazla... Fatih ten gelen para bitmiş.... nereye gitti? marce, musam, musa b, .....yazıklar...

Yorum

İlk olarak LazYattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  LÜTFEN YÖNETIME LAF YOK Yönetimin ne sucu var Süper Kadro kurdular! Para da iyi da ne iyityorsunuz adamlar gül gibi stad yapiyorlar!
                  para ıyı mı fatıhten gelen 7.2 mılyon euro dan elde kalan koca bır sıfır ayrıca kulubun 20 trılyon borcu var bunun 12 trılyonu nurı beyın eserı (ayrıca bu borc bankalara olan borctur kredı karsılıgı alınmıstır odenemedıgı takdırde bu borc katlanarak artacaktır) bu adama laf soylemıyelım oylemı gecı sende haklısın laf soylemeye bıle gerek yok
                  gul gıbı stad yapıcaklar ha 28 bın kısılık stad yapsa ne olur yapmasa ne olur alıs verıs merkezı carty curt yapıcakmıs gecıcen bunları kusura bakmayın ama g.. b.klu kayserı 40 bın kısılık stad yapıyo
                  Murdar bir halden muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir...
                  Trabzon icin olmeli, Trabzonspor icin harp etmeli...
                  Mustafa Korkmaz

Yorum

bende yönetime suç bulmuyorum hiç bi suçları yok gerekli yerlere takviye yaptımı bu adamlar yaptılar olmuyo işte ne yapılabilir bende bilmiorum
                    ayrıca yönetimden 1 kuruş almadım

Yorum

Sözüm futbolculara. Kendilerini sütten çıkmış ak kaşık gibi görmesinler. Yönetim hatalıdır değildir orası tartışılır. Tek gerçek futbolcu kardeşlerim yürekleriyle oynamıyor
                      ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                      "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

İlk olarak CAFER KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sözüm futbolculara. Kendilerini sütten çıkmış ak kaşık gibi görmesinler. Yönetim hatalıdır değildir orası tartışılır. Tek gerçek futbolcu kardeşlerim yürekleriyle oynamıyor
                        haklisinda takimdaki iyi futbolculari kusturen kim?ziya dogan

manisada son 10 saniyede umutu oyuna alan,ingiltere ispanya gibi uste duzey liglerde oynamis adami futboldan sogutan,takima gram fayda vermeyen huseyini surekli 11 oynatan,takimin gole ihtiyaci oldugu macta hasani oyuna alan,takimi 7-8 kisiyyle defans oynatan zıhniyettir bizi bu hallere dusuren..
                        ve mac sonunda piskin piskin taraftara saldiran huseyine sahiplenen,maglubiyeti fizik gucun yetersizligine baglayan hocadır bizi bu hallere dusuren...

elinizi vicdaniniza koyun oyle elestirin yonetimi,bu kadro konya,rize,antep,gencler,ankaragucu ve erciyesin elinden zor kurtulacak bir kadromu allah askina...

zyonetimin tek sucu olaylara aninda mudahele etmemesidir..gerektiginde hocayada karisacaksin,futbolcularada...ben denizli macından sonra lazaroniye sayıp sovuyordum ve ziya geldiginde sevinmistim..ama ziyanin lazaroniden tek farki umut yerine erseni oynatmasi..hatta daha defansif bir anlayisa sahip..hayir bir mactada gol yemeyelim bu takim en azindan mac kaybetmiyor diyecem..ama oda yok..takim halinde defans oynuyoruz ve her mac gol yiyoruz..

Yorum

95-96 sezonundan sonra kurulan en iyi kadro değil olsaydı bu durumlara gelmezdik hasan hüseyin ferhat keçeli musa gönderilmeli yerine devre arası transfer yapılmalı takıma ihanet ediyorlar trabzonda çift forvetle çıkmalıyız artık musampayı 11 de oynatmalı defans oyuncuları böyle komik gol yememeli
                          bu yönetim trabzonu yönetemez ilk kongrede istifa etmeli paraları batsın kulübü kendi çıkarlarına alet ediyorlar okdar paraları varsa bir tane iş bitirici ve iyi defans vede forvet alsınlar bakın trabzon nasıl oynuyor

Yorum

İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            95-96 sezonundan sonra kurulan en iyi kadro değil olsaydı bu durumlara gelmezdik hasan hüseyin ferhat keçeli musa gönderilmeli yerine devre arası transfer yapılmalı takıma ihanet ediyorlar trabzonda çift forvetle çıkmalıyız artık musampayı 11 de oynatmalı defans oyuncuları böyle komik gol yememeli
                            bu yönetim trabzonu yönetemez ilk kongrede istifa etmeli paraları batsın kulübü kendi çıkarlarına alet ediyorlar okdar paraları varsa bir tane iş bitirici ve iyi defans vede forvet alsınlar bakın trabzon nasıl oynuyor
                            o futbolcular gönderilirse inanki o futbolcuların yerine yine ziya hocanın bastırmasıyla defans adamları alınır
                            ziyayla bu iş olmayacak belli
                            T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

ziya doğan kına yaksın erseni tek oynatmaya dewam etti al sana sakatlandı
                              merak ediyorum sakarya maçında gene aynı kadroyumu kuracak
                              şu hüseyini çeksin klübeye yeter

Yorum

başda yazdıqım gibi 21 sendir görmedim ama bu gidişLe bir 21 sene daha göremeyeceqim şampiyonLuqu bu zihniyette futboLcuLar bu zihniyette hoca ve yönetim oLdukdan sonra oLmaz bu işşşş
                                Kimilerine Göre Kral'iz. Kimilerine Göre Yalaniz. Siz Rahat Olun Biz Adamina Göre Adamiz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim