Daha sakaryaya gidecek 50 tane gönüllü bulamıyoruz açılan başlıklara bakıyorum da herkes istiyor istiyosan bedavaya vermezler bişeler katacaksın. Parandan veremiyosan, zamanından, zamanından veremiyorsan emeğinden. Geçti artık o eski dönemler artık yürek bir yere kadar götürüyor paran olacak, birikimin olcak, profesyonel yönetimin olacak, skor taraftarı değil gerçek taraftarın olacak, sağlam bir tribünün olacak şimdi kendine bir sor bunların hangisi bizde mevcut, hepsini istemiyorum 2-3 madde olsun yine şampiyonuz. (Hatta yazdığım herşeyi unut git bir TS Club'a bak gerçekle yüzleş)
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sn. Futbolcular, Yönetim ve Teknik Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a
Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..!
WWW.BORDOMAVI.NET
-
zaten moralimiz bozuk dalgamı geçiyosun bizimleİlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebende yönetime suç bulmuyorum hiç bi suçları yok gerekli yerlere takviye yaptımı bu adamlar yaptılar olmuyo işte ne yapılabilir bende bilmiorum
ayrıca yönetimden 1 kuruş almadım
Yorum
-
nasıl yönetimin suçu yok
ben mi vahid le devam ettim ben mi vahidin gideceğini bilirken yerine adam gibi birini hemen getirmeyip sezon sonunu bekledim
ben mi yerine adı sanı duyulmamış eziklerin kovduğu lazoriniyi getirdim
ben mi bizi yarı yolda bırakan ziya doğanı getirdim ...
ben mi yürüyen ölüyü yıldız diye aldım
ben mi fatih tekkeyi kazanmak için uğraşmak varken sattım ve yerine adam gibi birini almadım
ben mi bu takım da zaten yeterince yetersiz topçu varken bir yenilerini daha ekledim ( musa - meustafa keçeli - ersen martin - murat ocak - cem demir)
mevcut yetersizler ( hasan - hüseyin - ferhat - ömer rıza - celo )
ben mi özdeğerlerimizi kaybetmemize sebebiyet verdim bize küfür eden fatih akyeli alıp 2. kaptan yaptım
ben mi aşık olduğumuz formayı yere atan adama göz yumdum
ben mi türübünlerde ayrımcılık yaparak taraftarı birbirine soktum
ben mi milyonların gururu ile oynayan adam cem papilaya üzüldüm
daha sayıyıyım mı
bu yönetimin çok suçu var da bizi iyi oynatıyor elinde ses edemiyoruz stat mtat götürüyor işte
çünkü biliyor bizim ufacık şeyler le mutlu olduğumuzuTrabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .
Yorum
-
böle çarılar hiç bi zaman işe yaramıyo kardeş boşuna nefes tüketiosun
olsun biz şampiyonluk için sevmedik trabzonsporu zaten onun için sevseydik trabzonsporu tutmazdık çünkü daha doğmamıştım son şampiyonlukta
bizim kadar seven varmı takımını acaba 20 küsür senedir şampiyon olamıyoruz ama deli gibi bağlıyız takıma
Yorum
-
"... hayat Bordo-Mavi'dir!"
"Şenol Güneş, Türkiye'nin en saygın ve en önemli futbol adamıdır. "
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum