Seneye Teknik Direktör Kim Olmalı ?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bu yönetimle Şenol Hoca mümkün değil bir araya gelmez , Tolunay Kafkas'a yapılanı zaten herkes biliyor ki şu an Karabük ile bizden daha iyi durumdalar. Shota da kasımpaşada devam ediyor.Manuel Fernandes&Gustavo ColmanYorum
-
Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !Yorum
-
Mustafa Reşit Akçay İstifa Etti ! | Yeni Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?
Arkadaslar yönetimin vizyonuna göre ben td adayiyim destekleyin beni. Hedefim sampiyonlar liginde bayern münchenle final oynamak. En büyük icraatim henriqueyi kadro disi birakmak. Desteginiz icin sagolun 😁😁😁😁
Colmandante...imza...Yorum
-
Yorum
-
şenol güneş diyenlerin kafasına odunla vurasım geliyo
ulan bu çöpleri kim sardı başımıza
şenol hoca iyidir hoşdur ama çöp bi kadro almaz hazır kadrolara gelir acı ama gerçekadalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞYorum
-
Yorum
-
Doğru diyorsun.bu kadronun % 80'i kendisi zamanında alınmıştı.geri gelsin pisliğini temizlesin.yalnız Colman'ı mümkün mertebe stoperde denemeye kalkmasın!zira Alanzinho'yu sol bekte denemiş biri.Gazi Mustafa Kemal AtatürkYorum
-
Yeni hoca aramayın, Yeni Hocamız Turgay veya sadi tekelioğlu
)
Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsunYorum
-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum