İnanmıyorum yaa, 'Abdullah Avcı' diyenler var.
Seneye Teknik Direktör Kim Olmalı ?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
En son Ahmet Kuru tarafından düzenlendi; 10.02.2014, 16:06.Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )Yorum
-
bu benim görüşüm senin için de can bartu olabilir yok bi sakıncası,,,her türlü koyarım argümanları..Yorum
-
su an icin en iyi secenk Yilmaz Vural'dir , bosta olan hocalar sinirli , getir sene sonuna kadar sonra bekle gor politikasi izle ... Su dunyada en icime sinmeyecek isim Abdullah Avci'dir aman deyin beyler aman deyin gozunuzu seveyim ."Bu kupaları pazardan almadık, herkes haddini bilecek”Yorum
-
kamil anahar @hasanaruvhan 17 sa.
VAHİT İLE2 AY ÖNCE GURUSULDUĞUNU BİLİYORUM. 2 MAÇ KASETİ İZLEMİS, TRANSFER İSTEMİS. BU TAKIM BİR ŞEY YAPMAZ DEMİİS-SLBazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.#23 #07Yorum
-
Yorum
-
1996-1997 sezonuydu, daha elimizden sabun gibi kayan şampiyonluğun acısı yüreklerimizden silinmemişti ki,
İlk yarıda fırtına gibi esip 4-0 yapmıştık ama 2. devre 4-3 oldu.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPORYorum
-
Tolunay'ın fena ahı tuttu galiba,O kadar kızgınızki takıma,yeni teknik direktörümüz bizim yerimize futbolcuları dövecek biri olsun istiyoruz.
Zaten öyle bir hocamız vardı;Tolunay Kafkas.Heba ettik onuda.
Başka bir çare bulmalı...Ama ne!
Benim aklıma mantıklı bir çözüm yolu gelmiyor.Tek çare yabancı bir teknik adam gibi görünüyor.Ama bu fikrede temelden karşıyım.
Yabancı bir hoca gelsede nasıl olsa bize uymayacağı için bir iki hafta sonra onuda alaşağı ederiz.
Öz evlatlar olmaz,yerli hocalar olmaz,yabancılar hiç olmaz....Öyleyse nasıl olacak bu iş hakikaten bir fikrim yok.
İHO istifa, derhal kongre yapılmalı2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPORYorum
-
yetmez
Henrique denen yeteneksiz kadro disi kalmali, kovulmali, tesislere bile sokulmamali!!!
kimse Trabzonsporumuzun futbolcusudur falan demesin!!! Adam bir yilda sizin hayatiniz boyunca kazanamayacagi parayi aliyor. Hemde euro olarak. yemin ediyorumki ben olsam utanirdim bu derece yüksek bir maas almaya. haramdir! net!Forvete: Tencere Hill
Sidober: Bud SpencerYorum
-
Halilhodzic de Yilmaz Vural da fiyasko olur. Abdullah Avci'da kuskularim var ama kötü bir antrenör oldugunu da düsünmüyorum. Yinede gelmemeli bence."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
+1967bu istifa bizi şimdikinden daha kötü duruma sürükleyecek. Ilk önce yönetimin değişmesi lazımdı. şimdi yok yere iş alıyoruz başımıza. Yine bir dönem boşa geçmiş olacak. Yönetimin değişip, şimdiden geleceğe yönelik planlama yapması gerekiyordu. Ama mra gitti, şimdi onun yerine gelen hoca zaten öyle çok fazla bir fark getirmeyecektir takıma. üstüne de 2-3 maç peş peşe galibiyet alırsa yönetimin değişmesi falan tamamen unutulur. Lütfen bmn bildiri falan yayınlasın, yönetimi istifaya davet etsin. Mra'dan daha çok suçlu yönetimdir takımın mevcut durumunda. Ve isterse mourinho gelsin, bu takım düzelmez.t.akyildizYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum