Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu A Haber'e Konuk Oldu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• AW: Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu A Haber'e Konuk Oldu

İlk olarak se_mah tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sen önce şu profil fotoğrafındaki fenerbahçeliyi kaldırda ondan sonra Trabzonspor'un başkanına laf edersin. Trabzonu ve Trabzonspor'u siyaset uğruna satmış adamları baştacı yapan sen Trabzonspor Başkanına sahip çıkan ya da oy veren buradaki Trabzonsporlu renkdaşlarını karakter analizine tabi tutuyorusun. (belirteyim ki Hacıosmanoğlu'na da oy vermedim)
    Profil fotoğrafındaki arkadaşın aşağıdaki yazılarınıda okumanı tavsiye ederim.

http://www.odatv.com/n.php?n=sen-cok...hce-0507111200
    Aynen katılıyorum.

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• zor kulübüz
      taraftarımız zor
      coğrafyamız zor
      yöneticimiz zor
      başkan olmak kolay değil
      bizim başkanlarımız hep tek başına

Yorum

• AW: Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu A Haber'e Konuk Oldu

İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aynen katılıyorum.

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
        Ibrahim msj kutunu biraz silsene
        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
        Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak SeRHaD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hala transfer de transfer diye yırtınan var.Arkadaşlar 100 tane de transfer yapsak şampiyon olacagımız sezonda elimizden alınıyor emekler.Su dönemde bile transfer diyenler var.Yeri gelir "biz sevinmek için sevmedik" "amatöre de düşse Trabzonu tutarız" demeyi iyi biliyoruz ama böyle dönemde bile ocak olmasına ragmen transfer bekliyorsunuz.

Başkanın işi gerçekten çok zor çünkü dün gayet tarafsız ve samimi konustu yine hiç bir baskanın konusamayacagı gibi hala bu forumda yazılanları okudukca insanlarımızın rakiplerden daha çok tahribat bıraktıgını görüyorum.
          Transfer konusunda bende yazdıklarına katılıyorum. Artık Trabzonspor elindekilerle üretebilmeli, sürekli transfer gündemden çıkmalı aksi halde özümüzü iyice yitireceğiz. Su an bir forvet dışında ne ortasahaya nede solbeke takviye istemez, takviye bir yandan yeni borçlar diğer yandan 1461'den gelen oyuncuların çöpe atılması demek.

Düna akşama başkanın konuşmalarını bende beğendim, Sabahattin ÇAKIROĞLU ve başkanın ağzı iyi laf yapıyor , bu ikisi dışında mümkünse diğer yöneticiler basına fazla demeç vermesin.

Aslında bu olaya yapılacak eylemler dışında siyasi bir cevap verilebilse çok iyi olurdu. Mesele belediye seçimlerinde tüm trabzon ve ilçelerinde bağımsız adaylara çıkarılıp onlar seçtirilebilse siyaseten tüm partilere yerinde bir cevap verilebilirdi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
          Yükleniyor...
          X