Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu A Haber'e Konuk Oldu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• beklentimin üzerindeydi
    (bu mesajlar yazısının altında bulunan avatar resmimin altında kutu da itibar puanını pasif hale getirdi yazıyor bilgisi olan özelden yazabilir mi neyin nesi anlamadım itibarım yok mu artık )
    En son kudu_61 tarafından düzenlendi; 23.01.2014, 12:27.
    UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• İlk olarak kudu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      beklentimin üzerindeydi
      (bu mesajlar yazısının altında bulunan avatar resmimin altında kutu da itibar puanını pasif hale getirdi yazıyor bilgisi olan özelden yazabilir mi neyin nesi anlamadım itibarım yok mu artık )
      "Üye KP" bölümünden "Özellikleri Düzenle"'ye gelin. Orda en üstteki seçeneği tıklayarak aktif hale getirin
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Bu arada bilinçlimi yapıldı bilmiyorum ama transfer konusuda arada kaynadı gitti.......
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Hala transfer de transfer diye yırtınan var.Arkadaşlar 100 tane de transfer yapsak şampiyon olacagımız sezonda elimizden alınıyor emekler.Su dönemde bile transfer diyenler var.Yeri gelir "biz sevinmek için sevmedik" "amatöre de düşse Trabzonu tutarız" demeyi iyi biliyoruz ama böyle dönemde bile ocak olmasına ragmen transfer bekliyorsunuz.

Başkanın işi gerçekten çok zor çünkü dün gayet tarafsız ve samimi konustu yine hiç bir baskanın konusamayacagı gibi hala bu forumda yazılanları okudukca insanlarımızın rakiplerden daha çok tahribat bıraktıgını görüyorum.

Yorum

• Başkan iyi konuştu da söylediklerini eyleme dönüştürmeli en kısa sürede.
            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu arada bilinçlimi yapıldı bilmiyorum ama transfer konusuda arada kaynadı gitti.......
              Onuda konuştular Faik abi.
              Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
              Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• kulüp avukatlarını geri davet ettiğinden anlamalıydık bazı şeylerin değiştiğini
                "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                Louis D. Brandeis

Yorum

• UEFA' ya başvurunun fazla zaman alacağını sanmıyorum. Malum gelecek avukatlar okkalı adamlar öyle işi uzatacaklarını pek sanmıyorum. Gerekirse baskı yaparlar başkana, araya alırlar 4' e 1 sıkıştırırlar onu gene yaparlar başvuruyu.
                  "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kulüp avukatlarını geri davet ettiğinden anlamalıydık bazı şeylerin değiştiğini
                    Bayraktar'ın ve oğlunun hükümetle arasının açılmasının bunda etkisi var mıdır acaba?

Yorum

• Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Başkan dün beni fazlasıyla şaşırttı.Başkan olduğundan beri ilk kez böyle aklı başında konuşmalar yaptı.

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan CÖMERT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Abicim başbakan sevgisi falan hikaye eğer insanın içinde Trabzon sevgisi varken ben fanatik başbakan hayranıydım 3-4 gün önceye kadar artık hiçbir partiye oy vermicem ama İHO bence başbakanla lobi yapmaya çalıştı yemedi çıktı tv de bombaladı tüm siyasileri.Yürüyüşe katılacam demeside cabası
                          katılıyorum ama yine de bekleyip göreceğiz bakalım

Yorum

• konuşmalarında değişim saptadım. güzel bir durum avukatları geri çağırmış felan diyolar bunlarda güzel haberler başkan gerçeği görmeye başladı sanırım. ahh ahh zararın neresinden dönersek kardır

Yorum

• İlk olarak Aykırı_adam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Adam 2 laf edip kandırıyor işde sizi sizin Trabzonspor sevginiz bu kadar.Dün İHO istifa diyen adamlar bugun ne güzel konuştu.Yada destekçsi olup susanlar 2 kelamla bakıp ne iyi adam destek olalım tarzı cümleler kuruyor.Sizin adınıza ben utanıyorum.Adam Trazbsonspor tarihine kara bir leke olarak geçti bunları unutup 1 konuşmaya karakteriniz değişiyor.
                              Sen önce şu profil fotoğrafındaki fenerbahçeliyi kaldırda ondan sonra Trabzonspor'un başkanına laf edersin. Trabzonu ve Trabzonspor'u siyaset uğruna satmış adamları baştacı yapan sen Trabzonspor Başkanına sahip çıkan ya da oy veren buradaki Trabzonsporlu renkdaşlarını karakter analizine tabi tutuyorusun. (belirteyim ki Hacıosmanoğlu'na da oy vermedim)
                              Profil fotoğrafındaki arkadaşın aşağıdaki yazılarınıda okumanı tavsiye ederim.

Yorum

• İlk olarak se_mah tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sen önce şu profil fotoğrafındaki fenerbahçeliyi kaldırda ondan sonra Trabzonspor'un başkanına laf edersin. Trabzonu ve Trabzonspor'u siyaset uğruna satmış adamları baştacı yapan sen Trabzonspor Başkanına sahip çıkan ya da oy veren buradaki Trabzonsporlu renkdaşlarını karakter analizine tabi tutuyorusun. (belirteyim ki Hacıosmanoğlu'na da oy vermedim)
                                Profil fotoğrafındaki arkadaşın aşağıdaki yazılarınıda okumanı tavsiye ederim.

http://www.odatv.com/n.php?n=sen-cok...hce-0507111200
                                bu yavşağın anası hatalı üretim yapmış

anadan doğma ts liymiş birde mal

s.ktir git takdir mi edersin fbeşini ne bok yersen ye dallama

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X