Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mustafa Reşit Akçay ile Yola Devam

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Adamın elinde oyuncu mu var ki ''Korkak Futbol'' oynatıyor diyorsunuz...

İnsaf be insaf...

Kendisini bir röportajında ''Elimizdeki oyuncularla bu tarz futbol oynuyoruz, 2-3 takviye ile farklı bir oyun şekli ile oynarız'' dedi...

Bu salak değil...

Bu asalak oyuncularla bu kadar oluyor...

Bunu görmek için müneccim olmaya gerek yok...
    6 ay önce de bişeyler değişmezse 6 ay sonra çeker giderim demişti... bıraksın bu ayakları değil 3, 7 topçu alsak böle oynatır bu adam...

Yorum

• AW: Mustafa Reşit Akçay ile Yola Devam

İlk olarak brnclhn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      6 ay önce de bişeyler değişmezse 6 ay sonra çeker giderim demişti... bıraksın bu ayakları değil 3, 7 topçu alsak böle oynatır bu adam...
      Mustafa hoca üzerine düşeni yaptı. Yönetimin transfer falan yok, kadrodan en fazla verimi alacaksın dayatmasına 6 ay boyunca bir çare bulamayınca istifasını sundu. Yönetim bunu kabul etmediyse, üstünede hocanın şartlarını kabul ettiyse bu saatten sonra bu iş Mustafa hocadan çıkmıştır.

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
      En son ibrahim tarafından düzenlendi; 01.01.2014, 05:27.
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Hadi oyunu kendi alanında kabul etmeyi , topa en az sahip olmayı geçtim, en az koşan takım olmak ne yahu? Bunun kadro kalitesi ile ne alakası var?
        Kayıp Geçmişin izinde...

Ozzyfast52

Yorum

• Malesef Hocanın oyun sistemini beğenmek mümkün değil ama ofansif oyun oyun kurarak ve bitirici forvetlerle oynanır.

Bizde bu işi yapabilecek benim gördüğüm oyuncular: Soner, Adrian, Colman ve Alanzinho

Soner hem fiziksel hem de mental olarak henüz hazır değil, Selçuk'un ilk yılına benziyor şimdilik.
          Adrian bence en kaliteli alternatif ama onun da fiizksel olarak yeterli olduğunu düşünmüyorum.
          Colman ise bence bizdeki zamanını doldurdu, halı sahada zorla oynatılan yetenekli ama kaprisli çocuklar gibi davranıyor.
          Alan ise hem oyun zekâsı olarak hem de fiziksel olarak yeterli değil.

Bu tabloda ya neşteri vurmak lazım, ya da defansif oynamak zorundasınız.

Neşter parayla vurulabilir, nasıl olabilir; örneğin ben olsam Colman, Adrian ve Alanzinho'yu elden çıkarır, kısa vadede Holmen, Batalla, Özer, Yekta gibi bir oyuncu koyarım yerlerine.

Bu hem Yusuf'un, hem Malouda'nın hem de Olcan'ın verimliliğini katlayacak bir hamle olacaktır.

İleri uçta ise Henrique çok iyi bir ikinci forvet olabilir ama tek forvet oyanayınca işimiz biraz şansa kalıyor çünkü Henrique son vuruşlarda neredeyse iyi bir ofansif orta saha kadar iyi ancak. Lakin varlığı fiziksel gücü ve dinamizmi ile faydalı olabilir.

Janko zaten sistemimizin oyuncusu olamadı bir türlü, aslında kadrodaki en kaliteli forvet belki de ama biz nedense bu adamı bir türlü kullanamadık, kan uyuşmazlığı belki de.

Emre ise yeni yeni ivme yakalamaya başladı.

Yani Emre ve Henrique'nin yanına bitiriciliği yüksek bir forvet eklemek şart artık bunu sağır sultan duydu, körler gördü...
          Bu konuda da Berbatov gibi kaşar bir isim yerine bence daha genç ve daha aç birisini seçmek çok daha doğru olacaktır.

Ama bunların tümü para ile olacak şeyler ve Sevgili(!) başkanımızın kıymetli Hamisi görevden alındığına göre maddi işler muhtemelen sarpa saracaktır.

Bu tabloda Hoca'ya yüklenmek, ondan başarı beklemek malesef akil bir durum değil.
          Reşit Akçay değil Mourinho gelse değişen çok bir şey olacağını sanmıyorum.
          "Trabzonspor bir çember gibi,
          her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
          - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

• takım temposu ıcın kondısyoner ıle anlasılmıs.
            Ben Asil Bir Ailenin Evladı Olmakla Değil,
            Asil Bir Milletin Evladı Olmakla Gururluyum.
            NE MUTLU TURKUM DIYENE..

Yorum

• Re: Mustafa Reşit Akçay ile Yola Devam

İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şampiyon olduğumuz sene tüm maçları dernekte izliyorduk 40-50 kişi. O sene bile Şenol Hocaya küfürler, oyunculara küfürler gırla gidiyordu. 82 puan toplamış adam hoca değil diyen duydum Bizim taraftar anca akıl verir verdiği akıl da senin aklını yitirtir. Bizim taraftarı hiç takmayan biri lazım takıma. Riv riv riv diyecek
              Aynen con vaynen
              sakin olun...

Yorum

• Re: Mustafa Reşit Akçay ile Yola Devam

İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Neyin ne olacağını görebilmek için, bazen neyin ne olamayacağını görmek gerekir...

Bu nedenle MRA ile devam edilmelidir... Her hangi bir maçımızda, tribünlerdeki seyirci sayısı çift haneye ininceye kadar... O andan itibaren ise, daha fazla seyirciyi tribüne çekebilmek için, bilet fiyatları 1 TL'ye(yazıyla bir Türk Lirası) çekilmeli ve stat önünde bedava hamsi-ekmek dağıtılmalıdır. Ancak MRA'nın yıllık ücreti 2,5 milyon TL yapılmalıdır. Hiç değilse parasını Trabzon'da tutar... Daha fazla marul, et, ekmek, kitap ve kestane alır. Koltuk takımını değiştirir. Ray Ban gözlüğünü değiştirir... Yeni araba alır, eskiyen mutfağını yeniler... Yeni yüzükler alır... Bundan esnaf kazançlı çıkar... Bundan Trabzon kazançlı çıkar... Sonuçta bundan Trabzonspor kazançlı çıkar... Hepimiz kazanırız... Kazan-kazan ilkesi... Şahane bence...

O nedenle haydi hep beraber;

MRA büyüktür büyük kalacak, Trabzon bundan karlı çıkacak!!! Daha yüksek sesle, daha yüksek...
                Mikimmel
                sakin olun...

Yorum

• mustafa hoca bu takımın başında kalmalıdır. avrupada her sne olalım varsın ligde şampiyon olmayalım hiç önemli değil avrupada gelecek olan başlarılı sonuçlar elbette ligede yansıyacaktır. ama şu anda uyguladıkları model çok iyi 2-3 sene sonra mustafa hoca inşallah bu takımın başında olur ve kuracağı takımın aldığı zaferlerle gururlanalım

Вы попали по адресу!

Yorum

• Kompak futbol out, futurist futbol in...

İyi ki varsın MRA... Sayende Makyavel, Russel, Marks, Aristo fanatiği oldum... Eskiden Red-Kid okurdum... Meğer ne kadar boşmuş... Şimdi 12 tane de yüzük taktım mı tamamdır... MRA ile yola devam... Nasılsa yollar yürümekle aşınmaz...

Yorum

• * Avrupaya isteyince gidiliyor mu ? Benim bildiğim ligde yada Kupa'da derece yapman lazım. Peki Hoca ne diyor "Bizden baskılı oyun beklemeyin"
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Napsın?rakıbı 18 ıçıne hapsedip Zokorayla,Adrıanla,Henriqueyle serı paslarla kaleye ınıp tozu dumana katacazmı desın?yere göğe sığdıramadığın Şenol hoca son 1.5 sene kaç defa baskılı oyun oynattı?
                        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Napsın?rakıbı 18 ıçıne hapsedip Zokorayla,Adrıanla,Henriqueyle serı paslarla kaleye ınıp tozu dumana katacazmı desın?yere göğe sığdıramadığın Şenol hoca son 1.5 sene kaç defa baskılı oyun oynattı?
                          MRA hoca hakkında ne kadar eleştiri varsa hepsine bir cevap buldunuz,tebrik edilecek bir durum.
                          Peki size göre eleştirilecek herhangi birşeyi varmı hocanın.

Neden MRA hocamızı eleştiren herkese cevap verme lüzumunu hissediyorsunuz?
                          sakin olun...

Yorum

• İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            MRA hoca hakkında ne kadar eleştiri varsa hepsine bir cevap buldunuz,tebrik edilecek bir durum.
                            Peki size göre eleştirilecek herhangi birşeyi varmı hocanın.

Neden MRA hocamızı eleştiren herkese cevap verme lüzumunu hissediyorsunuz?
                            Ben bundan önceki Şenol Güneş ve Tolunay Kafkas'a getirilen saçma sapan eleştirilerede cevap yetiştiriyordum.nedenide bizim çok bilmiş taraftarımızın bir anda çok şey istemesiyle âlâkalı.hiçbirimiz teknik direktör değiliz.kıçımızı vermişiz mindere tv başından işin ehli insanlara küfür kıyamet saçma sapan eleştiriler getiriyoruz.normal eleştiri getirenleri gayet tabi anlarım.insan hak hür özgürlüğünde eleştirinin yeri çok açıktır.yalnız ağır eleştirileri kabul edemiyorum.
                            Bana göre hocanın eleştirilecek yönü çok.mesela oyuncu tercihlerinde.örneğin Emre Güral haftalardır oyuna sonradan girmesine rağmen attığı goller dışında çatır çatır top oynuyor.Henrique'nin 75 dakikada yapamadığını Emre 15 dakikada yapıyor ve neden hâlâ Emre'ye gerekli şans verilmiyor.mesela Aykut Demir'den sol bek yaratma hastalığı nedir?bunlar aklıma gelenler.her icraat eleştirilebilir burada sıkıntı yok.
                            Bilmem anlatabildim mi?

Yorum

• kalması hata olacak..
                              4-5 maç sonra destek verenler de bağırıp çağıracak...

Özelllikle Juve maçından sonra sıkıntı büyük olacak..

Demedi demeyin...

İnşallah yanılırım....

Ama hala diyorum kesinlikle Trabzonspor'un hocası değil..
                              o vasıflara sahip değil

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                              Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                kalması hata olacak..
                                4-5 maç sonra destek verenler de bağırıp çağıracak...

Özelllikle Juve maçından sonra sıkıntı büyük olacak..

Demedi demeyin...

İnşallah yanılırım....

Ama hala diyorum kesinlikle Trabzonspor'un hocası değil..
                                o vasıflara sahip değil
                                Juventus'a elendik diye istifa isteyenin niyetinden şüphe ederim.bu takımın başında Morinho'da olsa Juventus'u elemen çok zor bir iştir.ama eleyeceğimize inanıyorum orası ayrı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X