Ama Ferguson?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mustafa Reşit Akçay ile Yola Devam
Daraltma
X
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
-
Kupadan elendik. Gelecek sezon Avrupada var olmalıyız hemde şampiyonlar liginde. şb gidemiyecegine göre 3, olan şl gidecek buda hiç uzakta degil şuan için.
3. ile aramızda 4 puan var. 2 tane iyi takviye ile olur inş. Bende hocanın degişmesiden yanaydım ama bundan böyle bu ihtimal kalktıgına göre hocaya başarılar dilemek gerekiyor.2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor
Yorum
-
Mustafa Hoca gittikten sonra yerine Teknik Direktör bulamayız lafına hiç katılmıyorum....
Son nüfus sayımında Trabzonun nüfusu 770-780 civarı çıktı....
Bu nüfusun ortalama yarısı erkeklerden oluşuyor.... Fanatik bayanlarıda hesaba katacak olursak Demekki sadece Trabzon'da 400 bin civarı teknik direktör ! var.....
Böyle bir bollukta yerine adam bulamayacağız demek abesle iştigal olur.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMustafa Hoca gittikten sonra yerine Teknik Direktör bulamayız lafına hiç katılmıyorum....
Son nüfus sayımında Trabzonun nüfusu 770-780 civarı çıktı....
Bu nüfusun ortalama yarısı erkeklerden oluşuyor.... Fanatik bayanlarıda hesaba katacak olursak Demekki sadece Trabzon'da 400 bin civarı teknik direktör ! var.....
Böyle bir bollukta yerine adam bulamayacağız demek abesle iştigal olur.....
Allah ne etsin seni faik abi sabah sabah ne güldüm
Yorum
-
Her seferinde tam ağzımı dolduruyorum, yazacağım ama sonradan kırgınlıklara sebep olmasın diye tekrar tekrar siliyorum. Ne kadar yazsak da karşındaki istemedikten sonra yerine ulaşmıyor. Karşımdaki de aynısını benim için söyleyebilir elbet. Ne diyelim fırsat eşitliği mi diyelim arif olan anlar mı diyelim. Herkese mutlu yıllarTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Alman teknik adam Joachim Löw;
TRABZONSPOR TAKDİR EDİLMELİ
“Trabzonspor’un Avrupa Ligi’ndeki grup performansı taktir edilmeli. Türkiye’ye büyük puanlar kazandırdı. Bu unutulmamalı. Şimdi sırada Juventus var. Açık söylemek gerekirse Juventus, Trabzonspor’dan daha iyi bir takım. Bu yüzden Trabzonspor’un tur şansı fazla değil. Fakat bu işler belli olmaz. Bence ilk maçta ortaya çıkacak sonuç, tur için çok önemli sinyal verir. Trabzonspor’a da başarılar diliyorum.”
Bu gurur Mustafa Reşit Akçay'ın.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
oynadığımız rezil futbol ve
Beşiktaş-Trabzonspor.........................: 2-0
Akhisar Belediyespor-Trabzonspor......: 3-0
Kayserispor-Trabzonspor....................: 0-1
Fenerbahçe-Trabzonspor....................: 0-0
Kasımpaşa-Trabzonspor.....................: 3-2
Gençlerbirliği-Trabzonspor...................: 3-2
Gaziantepspor-Trabzonspor.................: 3-2
Galatasaray-Trabzonspor.....................: 2-1
Balıkesirspor-Trabzonspor....................: 3-1
bu deplasman karnesi herhalde benim eserim o zaman, Allahta beni bildiği gibi yapsın dimiEn son Rıza ÇOLAK tarafından düzenlendi; 31.12.2013, 18:57.
Yorum
-
Yerine gececek adam cok da gelen adama transfer yapacak ve destek olacak yonetim yok ve arkasinda duracak taraftar da yok... Bana kalsa mesela keske Ersun hoca hic gitmeseydi, simdiye kadar 7 sene olmustu takimin basinda en az 2-3 sampiyonluk cikmisti.. var mi aksini iddaa eden..İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYerine gelecek bi adam söyleyin bugün gitsin. Maalesef yok. Hiç öyle "koskoca Trabzonspor'a teknik direktör mü yok" falan demeyin. Bi tane isim söyleyin yurt içinden. Yok işte. Yabancı desen bizim ne zaman bir yabancı teknik direktörle işimiz düzgün gitti. Son 10-15 yılda ben hatırlamıyorum. Takımı tanıyan,kulubün kültürünü bilen, şu an en iyisi MRA.
Tekrar edeyim oynadığımız futbol pek bişeye benzemiyor ama bunun sorumlusu tek başına hoca değil. Bu malzemeden çıkan yemek bu arkadaş. Fazlasının imkanı yok. Hami bile dedi dün kısıtlı kadromuzla bu kadar ilerledik diye. Adam bi yerde haklı. Yok yani. Oyuna sonradan sokacağın bir kişi bile yok. Bıraktım yedeği 11'de 4-5 yer dışında elle tutulur kaliteli oyuncu yok.
Bu kulüp maddi ve manevi olarak bu durumdayken en iyi tercih şu an MRA gibi geliyor bana. Hoca'nın oynattığı topa bauıldığımdan değil,ben de görüyorum uyuz futbolu ama şu an güzel oyuna değil skora ve sonuca ihtiyacı var takımın.
Ha illa isim istiyorsaniz sayalim hemen akla gelen MRA'dan bu isi daha iyi yapabilecek birkac tane:
yerli: Yilmaz Vural, Shota, Ertugrul Saglam, Sergen, H. Karaman
yabanci : Saffet Susic, Shota gibi bizi taniyan yabancilar da olabilir Luxemburgo gibi isimli g.amerikali hocalar da olabilir..
Hoca cok sonucta, bulunur. Ziya Dogan bile bundan iyi top oynatiyordu zamaninda.
Ama burada onemli olan gelen hocaya istikrarli bir kadro verebilmek, iyi bir santrafor olabilmek...
Tum bunlara ragmen, ben yine de MRA'nin kalmasi gerektigine inaniyorum. Yanlis olan getirilmesiydi. Gonderilmesi de yanlis olur. Bir yanlisi baska yanlisla duzeltemezsiniz. Madem getirdiniz, o zaman destek olacaksiniz, transfer yapacaksiniz.. Adama kazandirdiginiz tecrubenin kaymagini bizim yememiz lazim...İnadına Trabzonspor !
Yorum
-
Sabretmis basarmistan ziiyade Eric Cantona'yi almislar basarmislar.. O sezon da sampiyon olamasalardi gidiyordu Ferguson, ramak kalmisti..İlk olarak Tayfun Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleManchester ın o ilk 6 sezon ki maçlarını bilmiyorum 13.lük 11.lik var listede. Akhisar gibi bir takımdan 3 yemişler midir onu da bilemem. adamlar sabretmiş başarmış. Dediğim gibi isimlerin önemi yok. Güvendiğin birine ver takımı ondan sonra da bekle ve sabret. Ha şansa süper bi kadro kurarsın altyazpıdan iyi adamlar gelir bulduğun oyuncular cuk diye oturur. Şampiyonluğa oynarsın direk. O şans da o vizyon da bizde yok ne yazık ki.İnadına Trabzonspor !
Yorum
-
Aynen insan görür görmez yeni birşey mi oldu sanıyorİlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaşlıktaki SON DAKİKA ibaresi anlamsız duruyor şuan.
bu yeni bi haber değil artık.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
bir dönem İstanbul basınının Şenol GÜNEŞ'e yaptığı ''karizmasız'' yakıştırması bu dönem maalesef bizim basın ve taraftar tarafından Mustafa Reşit AKÇAY'a yakıştırılmaya başlandı. Farkındamısınız özümüzde taşıdığımız hoşgörü ve alçak gönüllülüğü kayıp etmek üzereyiz.İlk olarak atf61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadama eşofman ve şapkasını çıkarttılar...adam hala duruyo orda yazık yaw....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum