Hami'yi gösterip MRA'ya razı etti. Büyük adam şu bizim başkan canım...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mustafa Reşit Akçay ile Yola Devam
Daraltma
X
-
Şu bir gerçek ki Hocamız geldiğinden beri santforsuz oynuyor. Açık ve net. Bu takıma 2 tane futbolun temel basit ilkelerini yerine getirecek golcü lazım. Henri bidonu bize bile spazm geçirttiriyor. Hoca ne yapsın.Ya bir yol bul, ya bir yol aç, yada yoldan çekil.....
Yorum
-
Bizi kim ikna edecek?
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Geç bile kaldık aslında. Başlığı açıp rezerve etmek gerek.İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle''Hacıosmanoğlu ve yönetimi istifa etti'' başlığını açacak üye ne güzel üyedir.
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'un değil ama bu kadronun alacağı zaten en fazla 5 puan fazladır...bilmiyorum beyler belki de siz haklısınız ben rasyonalitemi kaybediyorum konu en çok sevdiğin şeylerden biri olunca insan en iyisini istiyor... tembel geri zekalı bir çocuktan doktor olmasını istemek gibi sanırım şu an ki durum...İlk olarak Togrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİkinciyle aranda 2 maçta kapanacak fark var daha ne olsun.
Yorum
-
Yarim senedir konusuyorlar, alacagiz diyorlar. Hoca eksikleri söyleyip duruyor.İlk olarak 52hakan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen buna inanıyomusun?
Mustafa hoca beceremezsem giderim dedi, üzerine düseni yapti. (her ne kadar katilmasamda)İlk olarak hyasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirşeyin güvencesini aldıgı falan yok bugun olsaydı istifa etti diyecektiler şimdi ilerde kovuldu diyecekler
IHO hocayi yolundan ben döndürdüm diye havalaniyorsa oda kendi üzerine düseni yapacak. Yapmazsa suclu IHO'dur. Yanlismiyim?En son ibrahim tarafından düzenlendi; 29.12.2013, 21:31.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İstifa sahaya yansımamış.İlk olarak Erbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizi kim ikna edecek?
Yorum
-
Abi öyle yada böyle bu takımı dağıtmak zorundayız iyileride kötüleride. Takım kavramı yok ortada eski lanet kadro yüzünden sonradan gelenlerde onlara uydu koşmayan ruhsuz kendini futboldan soyutlamis kendini karşı takımdan güçsüz gören üvey evlat görüşüne kapilmus bi takim var bu takımın dağılması lazım...#TRABZONSPOR#
Yorum
-
Dogru, ama Hoca herseye ragmen dönmemeliydi, o dik durusu ondan beklerdim sahsen. IHO oklarin kendine yönelecegini bildigi icin gitmemesi icin bin dereden su getirmistir bence.İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYarim senedir konusuyorlar, alacagiz diyorlar. Hoca eksikleri söyleyip duruyor.
Mustafa hoca beceremezsem giderim dedi, üzerine düseni yapti.
IHO hocayi yolundan ben döndürdüm diye havalaniyorsa oda kendi üzerine düseni yapacak. Yapmazsa suclu IHO'dur. Yanlismiyim?
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum