Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mustafa Reşit Akçay ile Yola Devam

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hami'yi gösterip MRA'ya razı etti. Büyük adam şu bizim başkan canım...

Yorum

• Şu bir gerçek ki Hocamız geldiğinden beri santforsuz oynuyor. Açık ve net. Bu takıma 2 tane futbolun temel basit ilkelerini yerine getirecek golcü lazım. Henri bidonu bize bile spazm geçirttiriyor. Hoca ne yapsın.
      Ya bir yol bul, ya bir yol aç, yada yoldan çekil.....

Yorum

• Ikna edilmesinin çok daha kötü olduğu düşüncesindeyim.

Yorum

• 5'ne kadar yetişcekmiş transfer yalandan kim ölmuş.bu arada olcay çakır gerçekten yürekten TRABZONSPORLUMU çok merak ediyorum

Yorum

• Bizi kim ikna edecek?

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ''Hacıosmanoğlu ve yönetimi istifa etti'' başlığını açacak üye ne güzel üyedir.
              Geç bile kaldık aslında. Başlığı açıp rezerve etmek gerek.
              https://twitter.com/Kalkisim_M

Adalet tecelli etmedikçe umrum yok.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Trabzonspor'un değil ama bu kadronun alacağı zaten en fazla 5 puan fazladır...
                İlk olarak Togrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İkinciyle aranda 2 maçta kapanacak fark var daha ne olsun.
                bilmiyorum beyler belki de siz haklısınız ben rasyonalitemi kaybediyorum konu en çok sevdiğin şeylerden biri olunca insan en iyisini istiyor... tembel geri zekalı bir çocuktan doktor olmasını istemek gibi sanırım şu an ki durum...

Yorum

• İlk olarak 52hakan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sen buna inanıyomusun?
                  Yarim senedir konusuyorlar, alacagiz diyorlar. Hoca eksikleri söyleyip duruyor.

İlk olarak hyasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Birşeyin güvencesini aldıgı falan yok bugun olsaydı istifa etti diyecektiler şimdi ilerde kovuldu diyecekler
                  Mustafa hoca beceremezsem giderim dedi, üzerine düseni yapti. (her ne kadar katilmasamda)

IHO hocayi yolundan ben döndürdüm diye havalaniyorsa oda kendi üzerine düseni yapacak. Yapmazsa suclu IHO'dur. Yanlismiyim?
                  En son ibrahim tarafından düzenlendi; 29.12.2013, 21:31.
                  Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Erbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bizi kim ikna edecek?
                    İstifa sahaya yansımamış.
                    https://twitter.com/Kalkisim_M

Adalet tecelli etmedikçe umrum yok.

Yorum

• Abi öyle yada böyle bu takımı dağıtmak zorundayız iyileride kötüleride. Takım kavramı yok ortada eski lanet kadro yüzünden sonradan gelenlerde onlara uydu koşmayan ruhsuz kendini futboldan soyutlamis kendini karşı takımdan güçsüz gören üvey evlat görüşüne kapilmus bi takim var bu takımın dağılması lazım...
                      #TRABZONSPOR#

Yorum

• artık MRA kendini aykuta bağladı adama gülüyorduk başımıza geldi

Yorum

• Adamın istifasına da devam kararına da üzüldüm

Yorum

• bence bir forvet iki orta saha ve bir solbek transferleri ile takım iyi yerlere gelecektir
                            solbek transferi forvet transferinden daha önemli benim için zira aykutu solbekte izlemekten gına geldi midem bulanıyor ya
                            & ONUR RECEP KIVRAK &
                            ^^KELEBEK^^

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yarim senedir konusuyorlar, alacagiz diyorlar. Hoca eksikleri söyleyip duruyor.

Mustafa hoca beceremezsem giderim dedi, üzerine düseni yapti.

IHO hocayi yolundan ben döndürdüm diye havalaniyorsa oda kendi üzerine düseni yapacak. Yapmazsa suclu IHO'dur. Yanlismiyim?
                              Dogru, ama Hoca herseye ragmen dönmemeliydi, o dik durusu ondan beklerdim sahsen. IHO oklarin kendine yönelecegini bildigi icin gitmemesi icin bin dereden su getirmistir bence.

..
                              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Kimin hakli oldugunu zaman gosterecek...
                                2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X