Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mustafa Reşit Akçay ile Yola Devam

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Transferler hocanin istedigi mevkiler var dedi, 5 ocakta takim toplanacak dedi, o zamana kadar transferler yapilacak dedi, İnanmadim, zaten konusma uslübuda baya degisik geldi, en son birde Türk-İslam alemine güzel bir mesaj verdi.
    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Milletin hevesi kursağında kaldı.
      Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• bu hacı telefonla bıyere baglandımı yerin dibine giriyorum arkadasyaa nediyor ne anlatıyor belli değil

Yorum

• İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ah şu kriz ortamı...
          Söz konusu Trabzonspor olunca mütemadiyen Üstâd'ım.

Yorum

• Hami Mandıralı geleceğine Mra devam etsin daha iyi.
            Merak ettiğim bir konu da Hami şike davasında bizimkilere destek olmak için hiç çağlayan adliyesine gitmiş mi ?

Yorum

• İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              MRA'nın kalmasını istemek TS'ye ihanettir.
              En büyük ihanet bu Yönetim ile devam etmektir!

..
              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• olcay çakırada pes doğrusu hedeflediğimiz yer burası mıymış????

Yorum

• Yunus Emre Sel ‏@yunusemresel 1 dk
                  Mustafa hoca istifa etti. Kim etmedi derse yalan konuşuyor ama sonuçta şu an görevinin başında aynen devam ediyor bu da başka bir gerçek.
                  Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• ''Hacıosmanoğlu ve yönetimi istifa etti'' başlığını açacak üye ne güzel üyedir.

Yorum

• Sonuç olarak boşa sevindik

Yorum

• İlk olarak Mustafa Umut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Takım kötü MRA ne yapsın diyenler Antep'e bi baksın bakalım. Sergen beraberinde Xavi, İniesta'yı mı getirmiş???
                        Yahu daha 3-4 mac oldu geleli, bakalim istikrarli olabilecek mi?

..
                        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak polatmu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          olcay çakırada pes doğrusu hedeflediğimiz yer burası mıymış????
                          Trabzonspor'un değil ama bu kadronun alacağı zaten en fazla 5 puan fazladır...
                          Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ayın 5inde kamp başlıyomuş. kampa transferler yetişcek dedi. Napak inanak mı?
                            Yanlisim vasra duzeltin ama simdiye kadar hicbir baskan zamaninda transer yapamadi o yuzden bu duruma alisik olman gerekirdi....
                            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak polatmu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              olcay çakırada pes doğrusu hedeflediğimiz yer burası mıymış????
                              İkinciyle aranda 2 maçta kapanacak fark var daha ne olsun.

Yorum

• Bu olaydan sonra oyuncuların Hocayı takacagını dusunen var mı ?
                                Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X