Transferler hocanin istedigi mevkiler var dedi, 5 ocakta takim toplanacak dedi, o zamana kadar transferler yapilacak dedi, İnanmadim, zaten konusma uslübuda baya degisik geldi, en son birde Türk-İslam alemine güzel bir mesaj verdi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mustafa Reşit Akçay ile Yola Devam
Daraltma
X
-
Söz konusu Trabzonspor olunca mütemadiyen Üstâd'ım.İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAh şu kriz ortamı...
Yorum
-
En büyük ihanet bu Yönetim ile devam etmektir!İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMRA'nın kalmasını istemek TS'ye ihanettir.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Yahu daha 3-4 mac oldu geleli, bakalim istikrarli olabilecek mi?İlk olarak Mustafa Umut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakım kötü MRA ne yapsın diyenler Antep'e bi baksın bakalım. Sergen beraberinde Xavi, İniesta'yı mı getirmiş???
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Trabzonspor'un değil ama bu kadronun alacağı zaten en fazla 5 puan fazladır...İlk olarak polatmu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleolcay çakırada pes doğrusu hedeflediğimiz yer burası mıymış????Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Yanlisim vasra duzeltin ama simdiye kadar hicbir baskan zamaninda transer yapamadi o yuzden bu duruma alisik olman gerekirdi....İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleayın 5inde kamp başlıyomuş. kampa transferler yetişcek dedi. Napak inanak mı?2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İkinciyle aranda 2 maçta kapanacak fark var daha ne olsun.İlk olarak polatmu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleolcay çakırada pes doğrusu hedeflediğimiz yer burası mıymış????
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum