Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mustafa Reşit Akçay ile Yola Devam
Daraltma
X
-
Aynen oyle olcak abı Bjk macı demeyelımde ıslerın kotu gıttıgı taraftarın tepkısının yukseldıgı bır donemde İho cebindeki bu kozu kullanır kendi sürecini uzatırİlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefarketmez olacakları söyleyeyim eziktaş maçında olası bir yenilgi Bu sefer İHO kovacak MRA sonra ben kovdum diyecek.o değil aykut şerefsizine gülüyorduk başımıza geldi
Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.
Yorum
-
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Basın toplantısına çıkmadığı için TFF tarafından kesilecek ceza miktarı.İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu ne?
.
Yorum
-
Bilirim...İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Onurlu adammış demiştim ya...
Mancini de musleralıdır.
.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
mra mı savunuyorsun şimdi istifa etti başkan kulağını çekti sırtını sıvazladı sorunlar ortadan kalktı!!!!!İlk olarak Togrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMRA ne zaman istifa ettim dediki. Aykut kocaman istifa ediyorum demişti.
Yardımcısı hocanın midesi rahatsız demiş. Bu istifamı size göre?
mra istifa etmesini isteyenlerdenim
başkanın defolup gitmesini isteyenlerdenim
aykut kocaman ne yaptıysa mra da aynısını yapmıştır şekil değil esas önemli...
Yorum
-
ALLAH hepinizden razı olsun Veysel gülmek güzeldirİlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi moralim bozuktu güldürdün beni Allah razı olsun senden

Eurosport hani az önce boas haberi yüzünden gitti diyordu saçma bir ajans
Yorum
-
Anlayamadığım sadri şener bu takımı şampiyon yapmış ve nice başarılar kazandırmış bir başkanken kötü geçen sezon her maç istifaya davet edildi yuhlandı , arabasına bile saldırıldı bu iho ne yaptı da hiç zıt sesler yükselmiyor? Adam 2011 kupasını alacağm 2 ay müddet verin yol yöntemi belli dedi ee niye sormuyor kimse kupa nerde hacı diye? Ya da bu iğrenç futbolun hesabını niye kimse sormuyor? Bugün hiç tepki olmadı stadta inanmıyorum keşke bu duyarlı taraftarımız 2011de de olsaydı o sezon bile çatlak sesler vardıİlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOklarin ona yönelecegini cok iyi biliyorda ondan. Nasil bir koltuk sevdasidir bu.
..
Yorum
-
Üstâd,İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilirim...
Mancini de musleralıdır.
Espri grafiğiniz neredeyse benimki kadar düştü...
Eşşhedü en lâ ilahe illellah!En son poetricus tarafından düzenlendi; 29.12.2013, 20:56.
Yorum
-
Geçen yıllar insana her zaman yaramıyorİlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Üstâd,
Espri eğrin neredeyse benimki kadar düştü...
Eşşhedü en lâ ilahe illellah!
.
-"Burada klima yok mu?"
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
Tam bir BULGAK (Kaos) ortamı yaratma uzmanıyız!Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
Desenize işimiz "YAŞ".İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen yıllar insana her zaman yaramıyor
..
Yorum
-
Biz bu kemreyi niye yedik?İlk olarak Uğur Gündüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Istifadan dönme ne ya! Alay ettiğimiz Aykut tavırları yakışır mı TS hocasına!
niye ettin, niye döndün?
-"Burada klima yok mu?"
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum