Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mustafa Reşit Akçay ile Yola Devam

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başkan ikna etti
    Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Mustafa Akçay'ı, "Takımda kal, istediğin her şeyi yapacağız" diyerek ikna etti. Bir saati bulan görüşmeden güven tazelendi. Başkanın ikna çabalarının başarılı olduğu ve Akçay'ın kararından vazgeçtiği öğrenildi.

Eurosport Türkiye - Eurosport@EurosportCom_TR
    Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu ne?

.
      Basın toplantısına katılmadı diye sanırım

Yorum

• İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu ne?

.
        PFDK'nın keseceği ceza...

İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aynen. Hem basın toplantısı hem flaş röportaj...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İstifa düşüncesi bile 15.000 TL'ye mal oldu. Yazık değil mi...
          Tolunay'a ödenecek olan 1.8 Mio. Euro ne oldu? Onuda merak ediyordum uzun zamandir.

..
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Engin Kara
            Ne kadar asılsız haber yapılıyor yok mustafa Akçay istifa etti yok hastaneye kaldirdilar yok daha neler mustafa hoca görevinin başında. ...
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• yönetim farklı hoca farklı yıl farklı hikaye hiç değişmiyor.
              19. hafta tolunaygillerden birini getiririz takımın başına yeni yönetimin kovması için.
              İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
              ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• Hiçbir zaman TRABZONSPOR taraftarı susmayacak bizim istediğimiz adamakıllı hoca gelene kadar İSTİFA diye herzaman söyleyeceğiz MRA İSTİFA

Yorum

• İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  MRA JAJA gelirse kalırım demiş İHO'da kabul etmiş geliyor geliyor sarhoş jaja geliyor
                  Abi moralim bozuktu güldürdün beni Allah razı olsun senden

İlk olarak hyasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Başkan ikna etti
                  Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Mustafa Akçay'ı, "Takımda kal, istediğin her şeyi yapacağız" diyerek ikna etti. Bir saati bulan görüşmeden güven tazelendi. Başkanın ikna çabalarının başarılı olduğu ve Akçay'ın kararından vazgeçtiği öğrenildi.

Eurosport hani az önce boas haberi yüzünden gitti diyordu saçma bir ajans
                  # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

basın toplantısı... nereden bulursun bunları...

Yorum

• İlk olarak polatmu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      mra dalga mı geçiyor....
                      MRA ne zaman istifa ettim dediki. Aykut kocaman istifa ediyorum demişti.

Yardımcısı hocanın midesi rahatsız demiş. Bu istifamı size göre?

Yorum

• Onurlu adammış demiştim ya...

Yorum

• İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Teşekkürler...

Peki "mide spazmı" yalan mı oldu şimdi?

.
                          -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                          -"Burada klima yok mu?"
                          -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• İlk olarak hyasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Başkan ikna etti

IHO'ya bak sen, bugüne kadar neredeydin? Adam Colman ceza almali dedi, sen yok dedin. Volkan'a sahip cikti, sen olmaz dedin. Forvet alinmali dedi, almadin.

MRA nasil güvenipte vazgecti kararindan?

..
                            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Evet şimdi sakinleştiğime göre ben fikrimi yazıp kaçayım;
                              Hocamız Janko, alanzinho, hanrique, aykut akgün, zeki ayvaz ve yavruyu, Adrian,Volkan şen'i gönderip yerlerine kaliteli 2 yabancı ve 2 yerli alınması konusunda baskı yapmayacak, Kondisyoner getirtemeyecekse İSTİFA etmeli. Ona da yazık bize de.
                              Ayrıca bu şekilde olmamalıydı, çok şükür olmadı da. Gidecekse de yoluyla yordamıyla gitmeli. yerine gelecek de bir başkasını aratmamalı.(nokta)

Yorum

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Deplasmanda 8 maçta sadece 4 puan toplayabildiğin için...
                                Zaten 2. torba olarak katıldığın gruptan çıktığın için...
                                Türkiye kupasında daha ilk turda senden bir alt ligdeki takıma ezilerek elendiğin için...

Bunları da yazsanıza?
                                Avrupada koy takimlarina yenilmedigi icin Yusuf u Kadir i bu takima kazandirdigi icin .ve daha nice gencleri bu takima kazandiracagi icin

2.torba dimi valla ona cevap bile vermiyorum sir gunesin elendigi takimlara bkz.

Cok merak eden olura Alex Ferguson un kariyerine baksin

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X