Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mustafa Reşit Akçay ile Yola Devam

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Polemik yaratmayacağım. İstifa etti ise ben üzülürüm. Ama bir Teknik adama yapılmayacak saygısız ve seviyesiz yorumlar yapıldı. Bu camia bjk artığı ziya,briegel,samet, fb artığı lazaroni gibilere layık. Ya da İstanbul takımlarının görev vermediği sıradan türk hocalara layık. hayırlı olsun. İstifa etmesi gereken kişi Başkan ama yine emekçi gitti...
    %100 katılıyorum camianın bir değerini daha küstürdük.

Yorum

Hayırlısı olsun. İyi bir hoca ama bu takımı kaldıramadı.
      Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

Abdullah avci, degilde bari Mustafa Denizli falan gelse, Abdullahi midem kaldirmiyor.
        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

YAZIK!!! Osman özköylü favorim

Yorum

3 hocayi harciyan kazma oyuncularimizi tebrik ediyorum. 4 hocayi harcamak icin siz bu takimda kalirsiniz ama hocalar gider Zokara ve onun gibi 3 hoca harciyan oyunculara ayakta alkisliyorum. baska takimda böyle oyuncular basta kovulur ama birzde hoca degisir. Ben Mra iyi hoca oldugunu demiyorum ama elimizdeki kadroda okadar kazma varki birak 3 hocayi bu takim 10 hoca daha eskidir
            Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

Bu sözde yönetimle çalışması en büyük talihsizliğiydi.

Zaman zaman iyi sonuçlar alsa da iyi futbol oynatamadı görevde kaldığı sürece.

Ama gelen gideni aratacak şimdiden öngörüm bu.
              ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

Gelecek olan ismi bilmeden asla MRA istifa ettigine sevinemem. Beterin beteri var

Yorum

Bu arada, bu işin kabahatlisi bu kadroyu kuran Şenol Güneş, ve onu o koltukta kadro kurmayı bilmemesine rağmen oturtan Sadri Şenerdir. Bu kadro daha çok kelle yer temizleyinceye kadar.

Yorum

İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sezon başı Alman kondisyoner olmayınca o işi bana bırakın diyen bendim tabi..
                    hep hocaların suçu mu var Allah aşkına, bu adam kondisyoner, forvet, stoper, sağ bek sol bek, orta saha hiç birşey mi istemedi.

Hami mandıralı hayırlı olsun. Hami Trabzonspor'da 3 gün kalır ve o da gönderilir, çünkü neyse ya... tolunay hoca, Şenol hoca, MRA ve Sıradaki Hami, iş Fatih tekkeye kadar gidecek herhalde. Yazık oluyor

Yorum

İlk olarak Fatih Birinci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      YAZIK!!! Osman özköylü favorim
                      bu kadro onu 4 macta harcar akli basinda Td transfer etmeden gelmesin yoksa ucak biletini alarak gelsin
                      Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

şükürler olsun darısı İho'nun basına
                        Gerçekçi Ol İmkansızı İste...

Yorum

Fırat Günayer ‏@firatgunayer
                          Son dakika !! Trabzonspor Akçay'ın istifası sonrası Hami Mandıralı ile devam etme kararı aldı.. (NTVSPOR)

Yorum

Niye küstürmüsüz, evini mi tasladik, stadda küfür mü ettik, yoksa yönetim maasini mi vermedi, o önce bugünki macda oyundan cikincael kol hareketi yapan Aykut Akgne bir baksin, artik kimler neler yapmaya basladi, sonra taraftara, camiaya küssün.
                            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

Çok şükür!

Hala oyunculara laf atanlara da hayret ediyorum. Tamam onların da suçu var ama takımı topun arkasında oynatan, kontra atak yapmak isteyen, kontrolü rakip takıma bırakma stratejisi güden futbolcular mı?

Galibiyete ihtiyacımız varken defans alan, hücuma Zeki Yavru'yu sokan futbolcular mı?
                              Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

AW: SON DAKİKA! Mustafa Reşit Akçay İstifa Etti!

İlk olarak Ömer Sak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Fırat Günayer ‏@firatgunayer
                                Son dakika !! Trabzonspor Akçay'ın istifası sonrası Hami Mandıralı ile devam etme kararı aldı.. (NTVSPOR)
                                allahim nedir bizim bu cektigimiz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X