İlk olarak hodlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mustafa Reşit Akçay ile Yola Devam
Daraltma
X
-
3 hocayi harciyan kazma oyuncularimizi tebrik ediyorum. 4 hocayi harcamak icin siz bu takimda kalirsiniz ama hocalar gider Zokara ve onun gibi 3 hoca harciyan oyunculara ayakta alkisliyorum. baska takimda böyle oyuncular basta kovulur ama birzde hoca degisir. Ben Mra iyi hoca oldugunu demiyorum ama elimizdeki kadroda okadar kazma varki birak 3 hocayi bu takim 10 hoca daha eskidirYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Bu sözde yönetimle çalışması en büyük talihsizliğiydi.
Zaman zaman iyi sonuçlar alsa da iyi futbol oynatamadı görevde kaldığı sürece.
Ama gelen gideni aratacak şimdiden öngörüm bu.ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU
Yorum
-
hep hocaların suçu mu var Allah aşkına, bu adam kondisyoner, forvet, stoper, sağ bek sol bek, orta saha hiç birşey mi istemedi.İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSezon başı Alman kondisyoner olmayınca o işi bana bırakın diyen bendim tabi..
Hami mandıralı hayırlı olsun. Hami Trabzonspor'da 3 gün kalır ve o da gönderilir, çünkü neyse ya... tolunay hoca, Şenol hoca, MRA ve Sıradaki Hami, iş Fatih tekkeye kadar gidecek herhalde. Yazık oluyor
Yorum
-
bu kadro onu 4 macta harcar akli basinda Td transfer etmeden gelmesin yoksa ucak biletini alarak gelsinİlk olarak Fatih Birinci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYAZIK!!! Osman özköylü favorimYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Niye küstürmüsüz, evini mi tasladik, stadda küfür mü ettik, yoksa yönetim maasini mi vermedi, o önce bugünki macda oyundan cikincael kol hareketi yapan Aykut Akgne bir baksin, artik kimler neler yapmaya basladi, sonra taraftara, camiaya küssün.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Çok şükür!
Hala oyunculara laf atanlara da hayret ediyorum. Tamam onların da suçu var ama takımı topun arkasında oynatan, kontra atak yapmak isteyen, kontrolü rakip takıma bırakma stratejisi güden futbolcular mı?
Galibiyete ihtiyacımız varken defans alan, hücuma Zeki Yavru'yu sokan futbolcular mı?Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
AW: SON DAKİKA! Mustafa Reşit Akçay İstifa Etti!
İlk olarak Ömer Sak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFırat Günayer @firatgunayer
Son dakika !! Trabzonspor Akçay'ın istifası sonrası Hami Mandıralı ile devam etme kararı aldı.. (NTVSPOR)

allahim nedir bizim bu cektigimiz
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum