Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mustafa Reşit Akçay ile Yola Devam

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ynt: SON DAKİKA! Mustafa Reşit Akçay ile Yola Devam

İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Galibiyet sonrası kovulması gereken adam başkan tarafından geri döndürüldü. Körler sağırlar birbirini ağırladı. Birileri yemeye, birileri koklamaya doyamadı. Allah bu kulübü Trabzonluların şerrinden korusun. Amin.
    Amin
    www.x.com/zykmda

Yorum

• AW: SON DAKİKA! Mustafa Reşit Akçay ile Yola Devam

Hay Trabzonlular kadar başınıza taş düşsün. Ne kadarda korkuyormuşsunuz bizden...

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
      En son ibrahim tarafından düzenlendi; 30.12.2013, 15:56.
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• yav arkadaşım nedir bu hoca takıntısı...la bi durun, hocaya sezon sonuna kadar zaman vermek zorundayız. mevcut kadro çok sorunlu bir kadro, mevcut yönetim zaten sorunlu, bir tek hoca mıdır sorun? yani kenarda suarez oturuyor da hoca mı oynatmıyor arkadaşım...
        Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
        my name is onur....
        Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• Şampiyon olduğumuz sene tüm maçları dernekte izliyorduk 40-50 kişi. O sene bile Şenol Hocaya küfürler, oyunculara küfürler gırla gidiyordu. 82 puan toplamış adam hoca değil diyen duydum Bizim taraftar anca akıl verir verdiği akıl da senin aklını yitirtir. Bizim taraftarı hiç takmayan biri lazım takıma. Riv riv riv diyecek
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Nerde bizde o şans MRA istifa etsin

Yorum

• Demekki rezil, korkak, pısırık ve ne idüğü belirsiz futbolu izlemeye devam edeceğiz. Geçmiş olsun.
              TRABZONSPOR.

Yorum

• ERKEK adam verdiği sözu tutar istifa ettinse geri dönmeyeceksin senin gibi korkak hoca istemiyoruz

Yorum

• Yerine gelecek bi adam söyleyin bugün gitsin. Maalesef yok. Hiç öyle "koskoca Trabzonspor'a teknik direktör mü yok" falan demeyin. Bi tane isim söyleyin yurt içinden. Yok işte. Yabancı desen bizim ne zaman bir yabancı teknik direktörle işimiz düzgün gitti. Son 10-15 yılda ben hatırlamıyorum. Takımı tanıyan,kulubün kültürünü bilen, şu an en iyisi MRA.

Tekrar edeyim oynadığımız futbol pek bişeye benzemiyor ama bunun sorumlusu tek başına hoca değil. Bu malzemeden çıkan yemek bu arkadaş. Fazlasının imkanı yok. Hami bile dedi dün kısıtlı kadromuzla bu kadar ilerledik diye. Adam bi yerde haklı. Yok yani. Oyuna sonradan sokacağın bir kişi bile yok. Bıraktım yedeği 11'de 4-5 yer dışında elle tutulur kaliteli oyuncu yok.

Bu kulüp maddi ve manevi olarak bu durumdayken en iyi tercih şu an MRA gibi geliyor bana. Hoca'nın oynattığı topa bauıldığımdan değil,ben de görüyorum uyuz futbolu ama şu an güzel oyuna değil skora ve sonuca ihtiyacı var takımın.
                  "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• Şu "Yerine gelecek adam" muhabbetine bayılıyorum. Bazı arkadaşlar bu lafı tekrarladıkları kadar kelime-i tevhidi tekrarlasalar evliya olmuşlardı şimdiye kadar.
                    Hami geliyordu ya...
                    Trabzon'da metrekareye en az bir hoca düşüyor. daha şansını denememiş bir sürü öz evlat var bekleyen.
                    En son poetricus tarafından düzenlendi; 30.12.2013, 18:37.

Yorum

• Adamın elinde oyuncu mu var ki ''Korkak Futbol'' oynatıyor diyorsunuz...

İnsaf be insaf...

Kendisini bir röportajında ''Elimizdeki oyuncularla bu tarz futbol oynuyoruz, 2-3 takviye ile farklı bir oyun şekli ile oynarız'' dedi...

Bu salak değil...

Bu asalak oyuncularla bu kadar oluyor...

Bunu görmek için müneccim olmaya gerek yok...

Yorum

• adam antronor olmus ,burda omru hayatinda sahaya ayak basmamis fubol topuna dokunmamis yahu hayatinda futbollan ilgili bilgisi birikimi bir gecmisi olmayip sadece fikri olup onuda paylasayim demeyip sadece kendi fikrinin dogruluguna inanan nekadar cok taraftarimiz var yahu
                        Kazim Koyuncu:
                        Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• Neyin ne olacağını görebilmek için, bazen neyin ne olamayacağını görmek gerekir...

Bu nedenle MRA ile devam edilmelidir... Her hangi bir maçımızda, tribünlerdeki seyirci sayısı çift haneye ininceye kadar... O andan itibaren ise, daha fazla seyirciyi tribüne çekebilmek için, bilet fiyatları 1 TL'ye(yazıyla bir Türk Lirası) çekilmeli ve stat önünde bedava hamsi-ekmek dağıtılmalıdır. Ancak MRA'nın yıllık ücreti 2,5 milyon TL yapılmalıdır. Hiç değilse parasını Trabzon'da tutar... Daha fazla marul, et, ekmek, kitap ve kestane alır. Koltuk takımını değiştirir. Ray Ban gözlüğünü değiştirir... Yeni araba alır, eskiyen mutfağını yeniler... Yeni yüzükler alır... Bundan esnaf kazançlı çıkar... Bundan Trabzon kazançlı çıkar... Sonuçta bundan Trabzonspor kazançlı çıkar... Hepimiz kazanırız... Kazan-kazan ilkesi... Şahane bence...

O nedenle haydi hep beraber;

MRA büyüktür büyük kalacak, Trabzon bundan karlı çıkacak!!! Daha yüksek sesle, daha yüksek...

Yorum

• SON DAKİKA! Mustafa Reşit Akçay ile Yola Devam

Mustafa Reşit Akçay'ın çaprazındayız
                            9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Erdem Keser tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kendisi defolup gidene kadar taraftarlığımı bırakıyorum.Böyle çapsız bir yönetime bu çapta bir antrenör yakışırdı.Tepe tepe kullansınlar.

sen git feneri tut bu mantıktakı bır taraftar onlara daha uygundur..
                              Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• 9.000 koşan sow u 11.000 cıkartmış Ersun hoca..Bizim takımda herkes eli belinde hoca da hala triplerde...
                                Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X