Tarihimizde avrupada en başarılı dönemi yaşıyoruz.canı cehenneme olan ülkeye en çok puan getiren kulübüz.Mustafa hocayla 5 sene mukavele yapılmalıdır.ücretide en az 2.5 milyon tl'ye çıkarılmalıdır.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mustafa Reşit Akçay ile Yola Devam
Daraltma
X
-
Şans.Örnek veriyorsan avrupadaki maçlara bakarak örnek verme bence ona akarsan şenol hoca dönemindede şampiyonlar liginde 3. olup uefada aynı yere gelmiştik ilk kez olmuyor demekki .Başka bir yerden savun savunacaksanİlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTarihimizde avrupada en başarılı dönemi yaşıyoruz.canı cehenneme olan ülkeye en çok puan getiren kulübüz.Mustafa hocayla 5 sene mukavele yapılmalıdır.ücretide en az 2.5 milyon tl'ye çıkarılmalıdır.İnsanlar bigisiz doğar aptal değil.Fakat eğitilerek aptal olabilirler!!
Yorum
-
Ne şansı?bırakın şu göbekten konuşmayı.3 tane ön eleme geçiyorsun,gruplardan mağlup olmadan çıkıyorsun ne şansına bağlıyorsun?Şenol Güneş dönemi 2010-11 sezonu avrupasında 11 maç yaptık sadece 1 galibiyet aldık.bitmiş,virane olmuş,mecburen havaalanından geri çağırılan oyuncu topluluğuyla bu başarıya ulaşmak şans olamaz.ben çekirgenin 10 küsür kere zıpladığını görmedim.sen gördünmü?İlk olarak Aykırı_adam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞans.Örnek veriyorsan avrupadaki maçlara bakarak örnek verme bence ona akarsan şenol hoca dönemindede şampiyonlar liginde 3. olup uefada aynı yere gelmiştik ilk kez olmuyor demekki .Başka bir yerden savun savunacaksanGazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
elimizdeki kadro degismedikce Hocanin gitmesi dogru degildi bu kadroda cogu 2 hoca gönderdi 3 göndermemeliydi o ruhsuz futbolculardan kurtulmaliyiz basta zokara bey den. mra basarili buluyormuyum asla bizimkisi yukariya türkürsek biyik asagiya tükürsek sakalYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Nasıl kazandığımız izledim.Evimizdede kazandığımız puanların yarısından çoğu şansdır.Takım kötü oynuyor avrupadada kötü oynuyor.Avrupada sadece önemli mçalarda mesela lazıo mçalırnda iyi oynadı takım ben juvetsuda karşıda iyi oynaycağımız düşünüyorum.Ama bizim takım eskiden beri böyle zaten iyi büyük takımlara karşı başabaş oynuyor bunda hocanın etksi yokdu fazla.Normalde takım iyi yolda değil oynadığı topu beğeniyorsan sorun yok.Antalya maçını kazanırken oynadığımız topdan memnunsan sorun yok.Senin tarza yorumlayacaksak ona bakrsan Şenol hocada 30 seneden beri ilk şampiyonluğu yaşattı ilke kez onun zamnında şampiyonlar liginde oynadık ozman şenol hoca ilede bir 10 senelik anlaşma yapsaydık.Buradalarda en çok eleştirlen hakeret edilen hocaydı şenol hoca demekki bazı şeyleri ilk yapmakla olmuyor o işler.Neyseİlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe şansı?bırakın şu göbekten konuşmayı.3 tane ön eleme geçiyorsun,gruplardan mağlup olmadan çıkıyorsun ne şansına bağlıyorsun?Şenol Güneş dönemi 2010-11 sezonu avrupasında 11 maç yaptık sadece 1 galibiyet aldık.bitmiş,virane olmuş,mecburen havaalanından geri çağırılan oyuncu topluluğuyla bu başarıya ulaşmak şans olamaz.ben çekirgenin 10 küsür kere zıpladığını görmedim.sen gördünmü?İnsanlar bigisiz doğar aptal değil.Fakat eğitilerek aptal olabilirler!!
Yorum
-
takım hocanın takımı olsa diyoruz hep ne zman olduki böyle başkanlar olduğu sürece hocaların takımları olmaz.Keşke MRA istdeği adamları alıp kafasındaki takımı kursa Allah şahit destek oolurm arkasında dururum ama hiç umudum yok.İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakım mustafa hocanın takımı değil..o yuzden bişi demiyorum.. Takımda ortasaha ve forvet eksikliği cok..
Hoca alanzınho ve janko beni takmıyor diye otorite sağlayamıyorum diye istifa etmş..
O zaman ver cezayı arkadaşım ne bekliyorsunİnsanlar bigisiz doğar aptal değil.Fakat eğitilerek aptal olabilirler!!
Yorum
-
Yahu ne şansı?kadro kaliten ve derinliğin ortada.13-14 oyuncuyla hem lig hem avrupayı götürmeye çalışıyorsun.kadronun yarısıda çar çöple doluyken hemde.avrupadaki tüm maçlarda kadro yapımıza göre haddimizi bilerek oynadık.devre arası iyi oyuncular alınırsa Juventus elenmeyecek takım değil.Antalya maçındada özellikle 2.yarı çok iyi oynadık bunu bir tek sen göremedin galiba.Şenol hoca 2748 kere geldi 3899 kere gitti.ona verilen şans Ferguson'a verilmedi!şampiyonlar liginde beş kuruşluk top oynamadık 1 galibiyetle 7 puan topladık ee buda başarıdır?ama aradaki çok büyük farkı es geçmişsin.bu kadroyu baştan aşağı kuran Şenol Güneş'ti!Mustafa hoca sezon sonunda eldeki ekonomik durumu düzelttiğimiz takdirde Şenol Güneş'ten 10 misli daha iyi kadro kuracak kapasitededir.bunu yaşarsak ve eldeki imkanlar elverirse göreceğiz.İlk olarak Aykırı_adam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasıl kazandığımız izledim.Evimizdede kazandığımız puanların yarısından çoğu şansdır.Takım kötü oynuyor avrupadada kötü oynuyor.Avrupada sadece önemli mçalarda mesela lazıo mçalırnda iyi oynadı takım ben juvetsuda karşıda iyi oynaycağımız düşünüyorum.Ama bizim takım eskiden beri böyle zaten iyi büyük takımlara karşı başabaş oynuyor bunda hocanın etksi yokdu fazla.Normalde takım iyi yolda değil oynadığı topu beğeniyorsan sorun yok.Antalya maçını kazanırken oynadığımız topdan memnunsan sorun yok.Senin tarza yorumlayacaksak ona bakrsan Şenol hocada 30 seneden beri ilk şampiyonluğu yaşattı ilke kez onun zamnında şampiyonlar liginde oynadık ozman şenol hoca ilede bir 10 senelik anlaşma yapsaydık.Buradalarda en çok eleştirlen hakeret edilen hocaydı şenol hoca demekki bazı şeyleri ilk yapmakla olmuyor o işler.NeyseGazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Bir üstdeki yorumumuda oku bende son cümlenle paralel bir şey yazdım.Burda hocaları kadroları kıyaslayarak hiçbiryere varamayız.Sui misal emsal teşkil etmez diye bir söz vardır.Hep kötüyü örnek veriyorsun.O ne yapmışki bu neyapsın o şöyle şöyle yaptı bu böyle ancak yapar .Bu kısIr bir döngüdür.Elindeki kadroyu kim kurarsa kursun.Elzağıspordan,konyaspordan,rizeden,karabükden böyle 8-10 tane daha sayarım hepsindendemi kötü kadro bu ne kadroymuş vay efendim.İsimlere bakın colmanı-zokorası-adiranı-alanzinhosu-maloudası,bosıngwası,emre güralı,janko,olcanı,volkan şeni,soner gibi yetenekli adamlr var haladandik kadro diyorsunuz.Tamam hadi bir anlık kötü kadro diyelim yahu kardeşim elzaığa,rizeye konyaya hükmedemeyecek kadardamı kötü hemde evimizde.Bana ligde 2 maç söyle hadi onuda geçtim evimizde şöyle rakibi boğan hataya zorlayan keyifle izlediğimiz bir maç söyle .Burda kadro kötü diyerek bazı şeyleri örtüryorsun bu kadar korkak oynayacak kadar kötü değil buna hayatta inanmam.Gidip beşiktaşı feneri gsi hapsedelim istemiyorum ayıptır bunu istmek zaten.Ama her gelen takımdada mı boyun eğilir oyun olarak yemişim skorunu.Gerçi bu kadar uzun yazıp baş şişirmeye gerek yokdu.Şu soryu sorup cevaplasak iş biterdi.Kötü oyun 3 puanmı.İyi oyun 0 puanmu ben 2. ciyi tercih ederim.İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu ne şansı?kadro kaliten ve derinliğin ortada.13-14 oyuncuyla hem lig hem avrupayı götürmeye çalışıyorsun.kadronun yarısıda çar çöple doluyken hemde.avrupadaki tüm maçlarda kadro yapımıza göre haddimizi bilerek oynadık.devre arası iyi oyuncular alınırsa Juventus elenmeyecek takım değil.Antalya maçındada özellikle 2.yarı çok iyi oynadık bunu bir tek sen göremedin galiba.Şenol hoca 2748 kere geldi 3899 kere gitti.ona verilen şans Ferguson'a verilmedi!şampiyonlar liginde beş kuruşluk top oynamadık 1 galibiyetle 7 puan topladık ee buda başarıdır?ama aradaki çok büyük farkı es geçmişsin.bu kadroyu baştan aşağı kuran Şenol Güneş'ti!Mustafa hoca sezon sonunda eldeki ekonomik durumu düzelttiğimiz takdirde Şenol Güneş'ten 10 misli daha iyi kadro kuracak kapasitededir.bunu yaşarsak ve eldeki imkanlar elverirse göreceğiz.İnsanlar bigisiz doğar aptal değil.Fakat eğitilerek aptal olabilirler!!
Yorum
-
Hayırlsı neyse o olsun.Burada herkes herkese bir cevap verir zaten konu uzar gider.Hocaya eleştirim onun başarlı olmasını istmemedendir.Hoca ya kendi kadrosu kurup destek verilmesini isterim bende destkelrim bir yere kadar .Ama bu başkanla olmaz .Başkanın gitmesi hocanın gitmesinden daha önemli benim için.Neyse herkese iyi günlerİnsanlar bigisiz doğar aptal değil.Fakat eğitilerek aptal olabilirler!!
Yorum
-
Hep kötüyü örnek vereceğim tabikide son 3 senedir iyi göstereceğim örnek bulamıyorum sen bulabiliyormusun?ne Şenol hoca nede Tolunay hoca rakibi boğan,yarı sahasına hapseden,sağlı sollu ataklar geliştiren bir maç izlettirmediler bize.hala görmezden geldiğin bir şey var bu takım rakiplerine oranla avrupada 12 tane fazladan maç yapmış bırakında biraz mazereti olsun adamın.öyle ki; son Lazio,Bursa,gs maçının ilk bölümü ve dünki Antalya maçının tamamıyla takımda iyi futbol adına bir ivme yakalandı.kadro isim olarak iyi oyunculardan kurulabilir fakat özellikle yabancı oyuncuların büyük bölümü kafa olarak bitmiş doğru dürüst 2 tane yabancı oyuncu var,yerli kalitesi düşük,7-8 oyuncunun gayretleriyle bir yerlere gelinmiş kısacası şartlara göre Mustafa hoca gayet başarılıdır.İlk olarak Aykırı_adam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir üstdeki yorumumuda oku bende son cümlenle paralel bir şey yazdım.Burda hocaları kadroları kıyaslayarak hiçbiryere varamayız.Sui misal emsal teşkil etmez diye bir söz vardır.Hep kötüyü örnek veriyorsun.O ne yapmışki bu neyapsın o şöyle şöyle yaptı bu böyle ancak yapar .Bu kısIr bir döngüdür.Elindeki kadroyu kim kurarsa kursun.Elzağıspordan,konyaspordan,rizeden,karabükden böyle 8-10 tane daha sayarım hepsindendemi kötü kadro bu ne kadroymuş vay efendim.İsimlere bakın colmanı-zokorası-adiranı-alanzinhosu-maloudası,bosıngwası,emre güralı,janko,olcanı,volkan şeni,soner gibi yetenekli adamlr var haladandik kadro diyorsunuz.Tamam hadi bir anlık kötü kadro diyelim yahu kardeşim elzaığa,rizeye konyaya hükmedemeyecek kadardamı kötü hemde evimizde.Bana ligde 2 maç söyle hadi onuda geçtim evimizde şöyle rakibi boğan hataya zorlayan keyifle izlediğimiz bir maç söyle .Burda kadro kötü diyerek bazı şeyleri örtüryorsun bu kadar korkak oynayacak kadar kötü değil buna hayatta inanmam.Gidip beşiktaşı feneri gsi hapsedelim istemiyorum ayıptır bunu istmek zaten.Ama her gelen takımdada mı boyun eğilir oyun olarak yemişim skorunu.Gerçi bu kadar uzun yazıp baş şişirmeye gerek yokdu.Şu soryu sorup cevaplasak iş biterdi.Kötü oyun 3 puanmı.İyi oyun 0 puanmu ben 2. ciyi tercih ederim.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Amin.İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGalibiyet sonrası kovulması gereken adam başkan tarafından geri döndürüldü. Körler sağırlar birbirini ağırladı. Birileri yemeye, birileri koklamaya doyamadı. Allah bu kulübü Trabzonluların şerrinden korusun. Amin.Özkan SÜMER
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum