Bence stadin dolu olmasi sart degil..Sagolsun taraftarimiz hiç susmadi...Helal olsun.Hele o son dakkalar...[img]smileys/smiley32.gif[/img]
Tribünler neden bos?
Daraltma
X
-
-
bagirmaakkla trabzonsporumuzun cebi dolmaz arkadaslarrr....
maca gidemiosak en azindan 100.000 uyeden olalim olduralim...
ts clublardan formalardan alalim...
gokdeniz ve fatih gibi yildizlarin paralari nasi odenecek??
gitmesinnler demeyi biliorrzzz HADE PAMUK ELLER CEBE!!!
Yorum
-
trabzon'da yasayan, trabzonsporu çok seven 10.000 kisi oradaydik...
ne güzel..! hep boyle olsa keske; takimin üzerinde stres yapmadan sevgisini gösterebilecek insanlara ihtiyacimiz var.... avniaker'de of'ama,puf'lama,aglama zamanlari bitti...!
çekirdekçi amcalar..!lütfen artik maçlara siz gelmeyin,çocuklarinizi gönderin...Yorum
-
Maça giden herkesin agzina saglik. 1 saniye susmadan bagirdi herkes.Bir dahaki maç yine dolar bu stad.Yorum
-
bu maç bence de tezahürat açisindan özellikle maraton için diyorum iyiydi hatta bu seneki maçlar arasinda en iyisiydi o çekirdekciler gelipte oturun maçi izleyemiyoruz bayrak sallamayin göremiyoruz diye zirlayacaklarina her maç böyle gelmesinler stad bos kalsin daha iii , bizim onlara ihtiyacimizin olmadigi bugün ortaya çikti hatta birakin ihtiyaci onlar bu taraftarin önünü kesiyo gelmesinler ...Azrail pesimi birak
Ben ölecek adam degilimYorum
-
İlk olarak CuttySark tarafından gönderildi
trabzon'da yasayan, trabzonsporu çok seven 10.000 kisi oradaydik...
ne güzel..! hep boyle olsa keske; takimin üzerinde stres yapmadan sevgisini gösterebilecek insanlara ihtiyacimiz var.... avniaker'de of'ama,puf'lama,aglama zamanlari bitti...!
çekirdekçi amcalar..!lütfen artik maçlara siz gelmeyin,çocuklarinizi gönderin...
Katiliyorum.Çekirdekçi amcalar siz gidecekseniz numarali.Veya hiç gelmeyin o parayla çocugunuzu yollayin.
keyif adamı ..Yorum
-
Belki seyirci sayisi ii diildi ama orada olan gerçek taraftarlar bugün muhtesemdi [img]smileys/smiley32.gif[/img]Ben artik suna inaniyorum Trabzon' daki seyircimiz bu takimin ne deerini biliyor nede futboldan anliyorlar. Bu takim yalniz brakilmamali. Yarisi bos tribünleri haketmiyor Trabzonspor...! Istanbul' daki maçlarda tribünlerin haline bakin bide ligin liderinin, ligin en ii topunu, en heyecanli topunu oynayan takimin tribünlerine. Tekrar tekrar takimini yalniz brakmayan, brakmadii gibide çok güzel bir sekilde destekleyen gerçek taraftarimiza sonsuz tesekkürler... [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]"Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."MuratYorum
-
Görünüm olarak bostu tribünler ama destek açisindan dolu stadlardan daha doluydu. Ben seyahat öncesi maça gidemedim ama gerçekten Tv'den izlerken çok mutlu oldum. Maçtan önce futbolcularin çiçek atma olayi olmus. Kiev çok sey kaybettirdi ama bir o kadar da kazandirdi galiba.
Naber?Yorum
-
özellikle 70. haftadan sonra taraftarlar çildirdi adeta.destek müthisti ama durduk yerde iste samp. iste taraftar diye bagirmaktan vazgeçsinler artik. bir baba hindiyi hiç söylemiyorum[img]smileys/smiley4.gif[/img]Yorum
-
İlk olarak perfectstorm tarafından gönderildiözellikle 70. haftadan sonra taraftarlar çildirdi adeta.destek müthisti ama durduk yerde iste samp. iste taraftar diye bagirmaktan vazgeçsinler artik. bir baba hindiyi hiç söylemiyorum[img]smileys/smiley4.gif[/img]
70. haftami [img]smileys/smiley2.gif[/img]dakika olarak düzelt istersenYorum
-
İlk olarak perfectstorm tarafından gönderildiözellikle 70. haftadan sonra taraftarlar çildirdi adeta.destek müthisti ama durduk yerde iste samp. iste taraftar diye bagirmaktan vazgeçsinler artik. bir baba hindiyi hiç söylemiyorum[img]smileys/smiley4.gif[/img]
hafta demisim[img]smileys/smiley9.gif[/img]dakika yani,anlayin[img]smileys/smiley36.gif[/img]Yorum
-
arkadaslar trt de statdyuma bakdim dün ve bizim baskan bir fax geldi ve demiski bizim evimizde oynadigimiz karsilasmalari göstermeyin diye
trt yani kizmayin bos bosuna evimizdeki maclari vermezeFIRTINA61Yorum
-
İlk olarak $FIRTINA61$ tarafından gönderildi
arkadaslar trt de statdyuma bakdim dün ve bizim baskan bir fax geldi ve demiski bizim evimizde oynadigimiz karsilasmalari göstermeyin diye
trt yani kizmayin bos bosuna evimizdeki maclari vermeze
zaten bu gidise dogru Digitürk vericek bizim Macimizi Trt gitsin Bjk macini göstersin....
Yorum
-
Her sey guzel tamam da , trabzonda maca giden arkadaslara bi sorum olacak. perfectstorm un da yazdigi gibi destek (istisnalar disinda) 70. dakikadan sonra muthisti. Neden taraftar takimi costuracagina takim taraftari costuruyor????????
Eger malup durumda olsaydik ne olurdu? Bir seyirci rezaleti daha yasarmiydik?
Ne demek istedigimi BJK macini izleyenler anlamistir !!
20 yil bekledik neden 20 hafta sabredemiyoruz????
Neden?Yorum
-
Bizim taraftarin en büyük handikapi sonuca göre bagirmasi.bir kere takim gerideyken takimi atesleyemiyoruz.dün aksam bejeke maçina baktim,adamlar küme düsecekler hala bizden çok bagiriyorlar.Bu arada stadin dolmayisi tv ekranlarinda çok kötü görünüyor.Sanki 2.lig takimi,kardesim en güzel futbolu oynuyoruz,takimin en çok destege ihtiyaci oldugu maç sen stadi doldurma,sonra da fenere küfret.çekirdekçi amcalar hem oturmak hem de maraton orta üst blokta oturmak istiyor.dolayisiyla onlar oldugunda tezahürat olmuyor ama suç yine bizde.gel sen istanbul tribünlerinde bagiran taraftarin arasina gir de oturun desene bak bidaha oturun diyecek cesaret birakiyorlarmi adamda...
Tribünlerin bos olmasi Trabzondakilerin sampiyonluga hala inanmadigini gösteriyor,bence...Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum