TRABZONDAKI ARKADASLAR GENÇLER MAÇIMDA TRIBÜNLER DOLMAMMIS YAKISTIRAMASIM SIZE TRT MAÇI VERIYOR DITE BÖLE STAD BOS KALMAMALIYDI !
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Tribünler neden bos?
Daraltma
X
-
ilk yari stad bostu anlamiyorum bizim milleti ikinci yari kapilar açilinca hangi yüzle stada giriyor...taraftar dedigin maç biletini alir takimina hem maddi maçta bagirarak manevi destegini verir... bu arada stada biletini alarak futbolcularimiza destek veren taraftarlarimiza çok tesekkür ederim...Bmn|Bursa | Trabzonsporlular Birliği
Yorum
-
İlk olarak A-LeeCool tarafından gönderildiilk yari stad bostu anlamiyorum bizim milleti ikinci yari kapilar açilinca hangi yüzle stada giriyor...taraftar dedigin maç biletini alir takimina hem maddi maçta bagirarak manevi destegini verir... bu arada stada biletini alarak futbolcularimiza destek veren taraftarlarimiza çok tesekkür ederim...
evet beles meraki[img]smileys/smiley11.gif[/img]
Yorum
-
Kesinlikle seyirciKiev maçindaki kadar iyiydi.
Çekirdekçi tarftar istmiyoruz deriz ya hep[img]smileys/smiley1.gif[/img]
Saha kenarinda ÇIT ÇIT kuruyemislerinin reklami vardi.
Bu da gösteriyor ki; yönetim çekirdek yeme olayini destekliyor.[img]smileys/smiley4.gif[/img]
Saka yaa...
Yorum
-
İlk olarak saglam tarafından gönderildiKesinlikle seyirciKiev maçindaki kadar iyiydi.
Çekirdekçi tarftar istmiyoruz deriz ya hep[img]smileys/smiley1.gif[/img]
Aynen.
Ayrica TRT evimizdeki maçlari vermesin.Millet evde veya kahvehanede bedava maç izlemeyi çok seviyor.Deplasman maçlarimizi versin.Maçin ilk dakikalarinda bkatim Çilginlar yok sonra 30-40 kisi gelmis.keyif adamı ..
Yorum
-
İlk olarak surmenekoprubas tarafından gönderildi
İlk olarak A-LeeCool tarafından gönderildiilk yari stad bostu anlamiyorum bizim milleti ikinci yari kapilar açilinca hangi yüzle stada giriyor...taraftar dedigin maç biletini alir takimina hem maddi maçta bagirarak manevi destegini verir... bu arada stada biletini alarak futbolcularimiza destek veren taraftarlarimiza çok tesekkür ederim...
evet beles meraki[img]smileys/smiley11.gif[/img]
Arkadaslar bu uygulama her zaman yapiliyor mu?Öyleyse çok yanlis.Yani millet kizacak ama ben de olsam beklerim ikinci yari girerim.Sirf stad dolsun die milleti belese içeri almamalilar.
Yorum
-
ts_fan
evet bugün maça gittim yazdiginiz gibi stat dolmadi ama maça gelenlerden de Allah razi olsun, iyi bagirdi herkes...birde burdan sunu söylemek istiyorum her maç bu sekilde bagiralim stat dolmasada olur...ben bugünkü taraftarin elinden geldigince bagirip takimi sahiplenmesinden memnunum...velhasil kelam gerçekten iyiydik...[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Yorum
-
Yazik...Ben olsam fatih tekkenin yerinde oynamiyorum kardesim derim.ulan avrupada sirf fatihi izlemek için o stad doldurulur yahu.Trt verecekmis de maçi bilmemne...
Kusura bakmasinlar ama Trabzon'daki taraftar fenerle,cinconla ugrasacagina adam gibi tezahürat yapmayi ögrensin.50 kisi bagiriyor koca stadta,ayiptir yahu.Takim 3-1 önde,stres yapiyoruz tribünler sessiz.Kardesim o anda lazimsin takima,gol olunca herkes gol diye bagirir.Rakibi bogacaksin.Bilmemne fenerbahçe diye bagirmayi da biraksinlar artik...Acziyetin ifadesi.fener kimdir ki 3-0 önde oldugumuz maçta adi geçsin.Küfür etmektense bütün taraftarin söyleyebilecegi tezahüratlar bulalim.Besiktas kümeye tezahürati hostu onun disindakiler rezalet.Kiskis cinler kiskis yallah cinler yallah diye tezahürat yapilacagina bilmene fenerbahçe..çok çalismak gerek çok...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum