Trabzonspor Neden Büyük, Neden Farklı?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • TSelif
    Trabzonspor Kongre Üyesi
    • 02.04.2005
    • 18990
    • Ziraat mühendisi
    • Trabzon

ŞİMAL arkadaşımızın imzasını okuyun ..İşte KAZIM USTA mızın TRABZONSPOR neden farklı olduğunu anlatan muhteşem cünlesi
    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• karayamayman
      • 07.08.2006
      • 4271
      • Ankara

"Trabzonspor, dunya futbol tarihinde 25 yil, 88-89'a kadar yani, müdafaa yapmadan oynayan tek takimdi. Bizim su anda bir hüznümüz var, acikli bir durumumuz var. Trabzonspor sevgisi bizi ruh hastasi yapti bunun da sebebi bizim takim biraz müdafaa yapmaya basladi (Kahkahalar). Ben sunu istiyorum arkadaslar: Bizim topcu topu aldi mi gidecek bu kadar. Aldi mi gidecek."

Nihat Genç'in iftardaki ifadeleri. Meselenin özü budur.

Yorum

• sweetrose
        • 15.10.2004
        • 2939
        • Hakkari

Doyumsuzluk ve dilediğince mutlu olmaktır Trabzonsporlu olmak; bazen hüzünlü bazen mutlu; ruh hastası gibi bişey... Büyüklük tarihimizde saklı... Okuyanlar bilir...

Yorum

• topalkaplan
          • 29.09.2006
          • 273

tartışmıyoruz bile

Yorum

• Cafer KILIÇSOY
            Trabzonspor Kongre Üyesi
            • 31.08.2006
            • 8220
            • Operatör
            • Trabzon

İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi
            resmi siteyi özellikle beşiktaş fener ve galatasaray a başarılar dilediği için kınıyorum...Hatta her seferinde büyüklük konusunda bizle afedersiniz ama sidik yarıştıran ama bizi henüz 3 kez yenebilmiş kayserispora başarılar diledikleri için daha çok kınıyorum.Başarı falan dilenmemeli.Tamam Türk takımları falan muhabbeti var ama bizi her fırsatta ezmeye çalışan kaybettiğimiz her maçta ya da her kötü sezon geçirdiğimizde "Trabzon kümeye" diye bağıran zihniyetlerin temsilcilerine başarı falan dilememeliyiz...Hepsi elensin.Ben desteklemiyorum kardeşim.Bunlar başarılı olup palazlandıkça bizle büyüklük tartışmasına girecekler...Bi tane ayı var sanırım adı Yüksel,internetspor.com da yazı yazdığını zannedenlerden.Kayseri bizi yendikten sonra "Hamsi tava" başlıklı bir yazı yazmıştı ve şu anda Avrupa Kupaları ile ilgili yazısı var bi okuyun bakalım bizim başarılar dilediğimiz Kayserililer ne yazıyor.Bütün takımlar turu geçermiş de Trabzonspor elenebilirmiş,ümit vermiyormuş...Allahım ey büyük Allahım...Şota nın ayağına zihnine kuvvet versin...Şota gerekeni yapsın...hepsi elensin...

Benim fikrim budur......

Kimse kusura bakmasın ama bu arkadaşımın yazdıklarına cani gönülden katılıyorum
            ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
            "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• Hüseyin Çümen
              • 06.02.2005
              • 7649
              • doktor
              • İstanbul

telegol ve programına katılan ezikleri havlattığı için büyük tür

Yorum

• cIlgInIm
                • 09.12.2005
                • 1034

bunu tartışmak bile hata !
                Trabzonspor

Yorum

• macka61
                  • 07.04.2006
                  • 13019
                  • sigorta
                  • İstanbul

TRABZONSPORUMUN büyüklüğü imkansız gibi gözüken durumlarda en iyisini yapması herkesin kirletmeye çalıştığı ama her zamAN ONLARI YENMESİNDENDİR

Yorum

• karayamayman
                    • 07.08.2006
                    • 4271
                    • Ankara

[QUOTE=doctorsurgeon;458003]İtalyada Livorno bir anti-düzen, bir başkaldırı takımıdır. Aynı şehrin iki takımından Lazio zengin ırkçı-faşistlerin, Roma ise solcuların takımıdır.Bir Che hayranı olan Maradonanın tamamen duygusal nedenlerle transfer olup şampiyon yaptığı Napoli de çok fakir bir şehrin işci sınıfının takımıdır.
                    İngilterede Liverpool solu temsil ederken, Chelsea genelde kapitalistleri temsil eder.İspanyada Atletico Madrid fakirlerin ve solcuların takımı iken, Real Madrid zenginlerin sözde soyluların takımıdır, Real kelimesi ingilizcedeki Royalin (kral soyundan) karşılığıdır.Barcelona ve Atletico Bilbao ise Bask bölgesini temsil ederler, Atletico Bilbao Bask doğumlu olmayan kimseyi oynatmaz.
                    İşkoçyada Celtic, İrlanda asıllılarının kapitalist futbol vitrini takımı Rangers’a karşı kurduğu bir takımdır.Yeşil rengi de buradan gelmektedir.
                    Türkiyede en bilinen örnek ise Gençlerbirliğinin Ankaralı zengin sınıfınca kurulmasına karşılık, Ankaragücünün işci sınıfınca kurulmasıdır. İstanbul takımlarından GS, amacı Türkleri milli bilinçlerinden uzaklaştırıp Fransız kültürü enjekte etmek olan bir okulun öğrencileri tarafından kurulmuş millilikle ilgisi olmayan bir takımdır.Fenerbahçenin kökleri ise İngiliz hayranı bir rum tarafından Modada kurulmuş olan Black Stocking FC dir.(Takımın adına bakın).
                    Şanlı Trabzonsporumuzun tarihini ise hepimiz biliyoruz. Trabzonspor devrim yapmış bir başkaldırı takımıdır. Devrimcidir, ama günlük siyasete alet edilemeyecek kadar büyüktür.
                    Trabzonspor, Trabzonsporluyum diyen ve siyasi görüşü ne olursa olsun bu kokuşmuş futbol düzenine başkaldıran kahramanların takımıdır. [/COLOR]BÜYÜKTÜR HEM DE ÇOK BÜYÜK.[/QUOTE

Yazında dile detirdiğin düşünceleri genel olarak paylaşmakla birlikte, Galatasaray Lisesi'ne ilişkin ifadelerine katılmıyorum.

Galatasaray Lisesi, II. Abdülhamit döneminde gerçekleştirilen eğitim reformları sırasında kurulmuş bir okuldur. Asıl ismi "Mekteb-i Sultani"dir ve bir devlet okuludur. Robert Kolej ya da Saint Joseph gibi bir misyoner okulu değildir. Ayrıca, Türk milletine faydalı olmuş pek çok insan yetiştirmiştir.

Futbol takımını sevmeyiz o ayrı (hatta ben nefret ederim), ama ülkemizin köklü eğitim kurumlarından birini de harcamayalım arada.

Yorum

• Faik Yılmaz
                      Trabzonspor Kongre Üyesi
                      • 01.09.2004
                      • 26228
                      • Trabzon

TRABZONSPOR neden büyüktür ?

şampiyonluğu hakederek kazanmıştır... şampiyonluğumuzun 1 puanında dahi hile yoktur alınteri vardır.......

bide TRABZON İMPARATORLUKLARIN ÇÖKERTİLDİĞİ YERDİR.... ondan büyüktür....
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Egemen Yılmaz
                        • 06.08.2006
                        • 2767
                        • Trabzon

İlk olarak cemka tarafından gönderildi
                        Biz büyüğüz, çünkü: alışılagelmiş bir hegamonyaya son veren, başka bir takımında Şampiyon olabileceğini gösteren tek takımız biz...

İstanbul kartelini altı kez yıktık yine yıkacağız...
                        Bordo kanımızla mavi göklere Trabzon yazacağız...
                        imzamı basarım...

Yorum

• Tahsin Armutcu
                          • 09.01.2005
                          • 1082
                          • Kocaeli

cok deger verdigim hoca ertugrul saglamin da dedigi gibi, turkiyenin istanbul disinda her yerinde insanlara hangi takimlisiniz diye soruldugunda alinan cevap yuzde 80 3 buyuk takim.ama trabzonda boyle degil.hatta tam tersi.baska bir sebep de benim dusundugum biz kendi oyuncumuza kufur etmedik, dovmedik, 5-0 yensek de, yenilsek de her macta tribundeki yerimizi aldik ve biz en centilmeniz diye kendimizi ovmuyoruz.biz turkiyedeki en yurekli taraftarlardan biriyiz.bence bizi buyuk yapan etkenlerden biri de bu
                          HEPIMIZ MEHMETCIGIZ BIR ERMENI OLDU ONBINLER YURUDU HERYIL ONBINLERCE SEHIT VERIYORUZ HANGINIZ YURUDUNUZ!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                          Yükleniyor...