Trabzonspor Neden Büyük, Neden Farklı?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • sweetrose
    • 15.10.2004
    • 2939
    • Hakkari

büyüklük bizlerde kalsın

Yorum

• cIlgInIm
      • 09.12.2005
      • 1034

İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi
      resmi siteyi özellikle beşiktaş fener ve galatasaray a başarılar dilediği için kınıyorum...Hatta her seferinde büyüklük konusunda bizle afedersiniz ama sidik yarıştıran ama bizi henüz 3 kez yenebilmiş kayserispora başarılar diledikleri için daha çok kınıyorum.Başarı falan dilenmemeli.Tamam Türk takımları falan muhabbeti var ama bizi her fırsatta ezmeye çalışan kaybettiğimiz her maçta ya da her kötü sezon geçirdiğimizde "Trabzon kümeye" diye bağıran zihniyetlerin temsilcilerine başarı falan dilememeliyiz...Hepsi elensin.Ben desteklemiyorum kardeşim.Bunlar başarılı olup palazlandıkça bizle büyüklük tartışmasına girecekler...Bi tane ayı var sanırım adı Yüksel,internetspor.com da yazı yazdığını zannedenlerden.Kayseri bizi yendikten sonra "Hamsi tava" başlıklı bir yazı yazmıştı ve şu anda Avrupa Kupaları ile ilgili yazısı var bi okuyun bakalım bizim başarılar dilediğimiz Kayserililer ne yazıyor.Bütün takımlar turu geçermiş de Trabzonspor elenebilirmiş,ümit vermiyormuş...Allahım ey büyük Allahım...Şota nın ayağına zihnine kuvvet versin...Şota gerekeni yapsın...hepsi elensin...

Benim fikrim budur......

cok güzel yorumlamışsın yüregine saglık...

bizim büyüklüğümüz bu gibi şeylerle değil elde ettiğimiz başarılardır...
      Trabzonspor

Yorum

• halil ibo
        • 14.08.2004
        • 6355
        • Ekonometrist
        • İstanbul

Öncelikle bu tip bir açıklama kulübümüze yakışmış.Büyük oluşunu içine sindirebilmiş bir kurumun açıklamasıdır bu.

Fakat taraftar olarak bizler aynı kanaatte olmak zorunda mıyız ? Tabii ki HAYIR.Çoğu zaman rakiplerin kazanmasını isterim.Gayseri daha iki maç yapmıştı Avrupa'da mağlubiyetimiz yok diye hava atıyordu.Gerçekten galibiyeti mağlubiyetini aşmış takım görmek istiyorlarsa Trabzonspor'umuzun Avrupa maçları istatistiğine bakmaları gerekiyor.Ama onlar yiğidi öldürüp hakkını verebilen bir zihniyetten gelmiyorlar.Yiğidi öldürür,sonra yakar,küllerinide yok etmeye çabalarlar.
        Fakat onlar bizim dengimiz değil.İşin en güzel yanıda bu.
        Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İslam Sezer
          • 31.05.2004
          • 2607
          • BANKACILIK
          • İstanbul

bizim yönetimlerde evliya sabrı var.bunca yıl uğramadığımız haksızlık kalmadı ama yine de istanbul takımlarına başarılar dilemesi oldukça üstün bir centilmenlik örneği.ayrıca bu farkı yakalayan ve gösteren herhangi bir gazetecinin olmaması ise bu ülkede adaletin sadece bayan ismi olarak kaldığınında bir göstergesidir...
          Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
          Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

• eren_61
            • 08.02.2005
            • 1873
            • Gemi İnşaatı Mühendisi
            • İstanbul

aslında bu tamamen kaleteden kaynaklanıyo.bizi kumaşımız kaliteli.onların ki ise defolu
            inadına TRABZON
            ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• Hüseyin Çümen
              • 06.02.2005
              • 7649
              • doktor
              • İstanbul

büyüklük bizde eziklik sizde kalsın

Yorum

• Selman

Biz bu yüzden onlardan farklıyız.Bizi büyük görmeyenler son maçta aldılar ifadelerini.

Yorum

• Kemençeci
                  • 27.07.2006
                  • 266

Kabahat bizde zaten. Ne başarı diliyosun elensin gitsin zırtolar.

Yorum

• cemka
                    • 03.11.2005
                    • 555
                    • Mühendis
                    • Bursa

Trabzonspor bir başkaldırıştır...

Biz büyüğüz, çünkü: alışılagelmiş bir hegamonyaya son veren, başka bir takımında Şampiyon olabileceğini gösteren tek takımız biz...

İstanbul kartelini altı kez yıktık yine yıkacağız...
                    Bordo kanımızla mavi göklere Trabzon yazacağız...
                    ''Terketmedi eziyetin beni''

Yorum

• @FLU
                      • 17.08.2004
                      • 983
                      • satış-pazarlama
                      • İstanbul

kayseriye ben çok uyuz olmaya başladım
                      size bir şey anlatıcam konuyla alakası yok ama güzel

zamanın da trabzonlular ile kayserilerin savaşı varmış bir tepe ardında kayserililer bir tepe ardında trabzonlular
                      bir kayserililer çıkıp sıkıyormuş bir trabzonlular ama kimse birbirini vuramıyormuş
                      ordan bir kayserili temel diye bağırmış bizimkilerin arasından temel olanlar çıkıp bakmış dolasıyla temelleri vurmuşlar ..

bakmışlar bu işe yarıyor bu sefer dursun diye bağırmışlar dursunlar çıkmış onları da indirmişler .

bizimkiler bakmışlar olcak gibi değil bizden bir oflu çıkmış

ula uşaklar ha purda bir elli bin lira var kimundur demiş

bütün kayseriler tepeden fırlamışlar bizimkilerde hepsini temizlemiş

Trabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
                      Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
                      çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .

Yorum

• yağız61
                        • 25.08.2006
                        • 601
                        • öğretmen
                        • Kocaeli

İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi
                        resmi siteyi özellikle beşiktaş fener ve galatasaray a başarılar dilediği için kınıyorum...Hatta her seferinde büyüklük konusunda bizle afedersiniz ama sidik yarıştıran ama bizi henüz 3 kez yenebilmiş kayserispora başarılar diledikleri için daha çok kınıyorum.Başarı falan dilenmemeli.Tamam Türk takımları falan muhabbeti var ama bizi her fırsatta ezmeye çalışan kaybettiğimiz her maçta ya da her kötü sezon geçirdiğimizde "Trabzon kümeye" diye bağıran zihniyetlerin temsilcilerine başarı falan dilememeliyiz...Hepsi elensin.Ben desteklemiyorum kardeşim.Bunlar başarılı olup palazlandıkça bizle büyüklük tartışmasına girecekler...Bi tane ayı var sanırım adı Yüksel,internetspor.com da yazı yazdığını zannedenlerden.Kayseri bizi yendikten sonra "Hamsi tava" başlıklı bir yazı yazmıştı ve şu anda Avrupa Kupaları ile ilgili yazısı var bi okuyun bakalım bizim başarılar dilediğimiz Kayserililer ne yazıyor.Bütün takımlar turu geçermiş de Trabzonspor elenebilirmiş,ümit vermiyormuş...Allahım ey büyük Allahım...Şota nın ayağına zihnine kuvvet versin...Şota gerekeni yapsın...hepsi elensin...

Benim fikrim budur......
                        ağzına sağlık.bunlar rum diyen zihniyeti unutmadık.( kayserili paragözler)

Yorum

• yağız61
                          • 25.08.2006
                          • 601
                          • öğretmen
                          • Kocaeli

yarın akaşam şotanın gol atması için dua edicem.çünkü onu çok özledim.kusura bakmayın ama bu kayserililere uyuz oluyorum.fener galatasaray beşiktaş yensin ama kayseri elensin.

Yorum

• Nytre
                            Trabzonspor Kongre Üyesi
                            • 31.05.2004
                            • 10231
                            • Trabzon

büyüğüz ... çünkü bir hareketimizle çıkarlarımızı koruyabiliyoruz ya da yanlışları düzeltebiliyoruz.
                            ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Gürkan
                              Trabzonspor Kongre Üyesi
                              • 24.06.2004
                              • 7004
                              • Samsun

örnek digitürk.

Yorum

• geronimo_61

biz büyüğüz çünkü büyüklük takma apoletlerde değil...

yüreğimizin ciğerimizin, beynimizin her köşesinde

biz büyüğüz, çünkü hep en büyüğü biz düşündük

biz en büyüğüz çünkü

büyüklük için başkalarına ihtiyacımız yok...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...