Dk : 28 , Kornere çıkan topu Gökdeniz kullandı arka direkte kafayı vuran Ersen Martin topu filelere gönderdi. 1-1
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TRABZONSPOR - Konyaspor
Daraltma
X
-
meuheuh demek ki duydular beni bu yazıyı yazarken gol geldiİlk olarak selcjK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebi an aklıma fb maçından sonraki konya maçı geldi 4-1 le ezdiğimiz gökdeniz-syzmek-fatih 3lüsün 3 topla gol yaptığı pozisyon off az top oynayın be yıkmayın şu hevesimizi.
Yorum
-
kardes tencereyı yanına al aman dıımİlk olarak Oztkn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHahah Bi sigara yakim bari..Gecen Osasuna macinda tencerede kalan son patatesi ararken gol attik.Simdide tencereye yonelmistim.. : )
HEP DESTEK TAM DESTEK
Yorum
-
Abi sen o tencerenin başından ayrılmaİlk olarak Oztkn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHahah Bi sigara yakim bari..Gecen Osasuna macinda tencerede kalan son patatesi ararken gol attik.Simdide tencereye yonelmistim.. : )
Yorum
-
iyide orasıda açılmıyoki..ya bi Allahın kulu versin şu maçı nerden dinleyeceğimizi.İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.canlitv.com/download/bvtlivetv2.exe
bu programda radyo listesine tıkla trt radyo 1 e tıkla sonra dinle en garanti yöntemHayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum