Lazaroni Haklı mıydı?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Telha TANYILDIZI
    • 31.07.2006
    • 1153
    • Elazığ

Lazaroni Haklı mıydı?

Lazaroni bombaladı: Transfer yapacaklarını söylediler. Ancak, kendi istediklerini yaptılar. Kısacası; söz verdiler, yerine getirmediler
    02.09.2006

Trabzon’un hocası Lazaroni yönetimi bombaladı: İmza atarken, yönetimden büyük destek gördüm. Transfer yapacaklarını söylediler. Ancak, hep kendi istediklerini yaptılar. Kısacası; söz verdiler, yerine getirmediler. Musampa’yı aldılar. Musampa, en son ne zaman forma giymiş, ne zaman idmana çıkmış. Çok komik... Bir tek iyi oyuncu transfer ettik ama inanın o da benim listemde yoktu. Bir de rakiplerimize bakın. Nasıl transferler yaptılar. Halen bir ön liberoya ihtiyacımız var. Yönetim, transferin bitmesine saatler kala bir ön libero alırsa hiç şaşırmam!

Hesap meselesi!
    Röportaj için Lazaroni ile buluştuğumuzda, bu kadar çarpıcı açıklamalar yapacağı aklıma bile gelmemişti. Sadece ben değil, tercüman Fatih Sönmez de Lazaroni’nin sözleri karşısında şaşkına döndü. Tecrübeli hocaya, “Bu açıklamalar biraz ağır olmadı mı?” dediğimizde aldığımız yanıt çok ilginçti: “Biliyorum... Belki yakında benden hesap soracaklar. O yüzden herkesin bunları bilmesini istedim.” İşte Lazaroni’nin olay yaratacak sözleri: “Gol kralını kaybeden bir takımın toparlanması zaman alır. Düşünün, bu takımın en önemli oyuncusu gidiyor ama maalesef yerine onun kadar kaliteli bir oyuncu alınmıyor...”

Kimlerle görüştü?
    “Fatih Tekke’nin gideceğini ben gelirken bilmiyordum, onun gidişi dengemizi bozdu. Trabzonspor’a imza atarken, yönetimden büyük destek gördüm. Transfer yapacaklarını söylediler. Benim istediğim oyuncuların çok yakında imza atacağını ifade ettiler. Ancak, hep kendi istediklerini yaptılar. Kısacası; söz verdiler, yerine getirmediler. Bunu da herkesin bilmesini istiyorum. Ben Gilberto, Ricardinho, Wagner, Mossoro, Arrugu ve Renato gibi oyuncuların hepsiyle konuştum. Bunlardan birkaç tanesini alabilirdik. Ama yönetim gitti Musampa’yı aldı. Yönetim bana sormadan transfer yaptı. Her şey ortada...”

12. adama mesaj
    “Musampa, en son ne zaman forma giymiş, ne zaman idmana çıkmış. Çok komik... Düşünün, bu oyuncunun forma girmesi iki ay sürecek, ancak kötü sonuç aldığımızda yine tek sorumlu ben olacağım. Bu nedenle taraftarlardan biraz sabır istiyorum. Bir tek iyi oyuncu transfer ettik ama inanın o da benim listemde yoktu. Marcelinho’yu da yönetim aldı. Bu nedenle onlara teşekkür ediyorum. Ama bir de bakın rakiplerimiz nasıl transferler yaptı. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray kimleri transfer etti? Halen bir ön liberoya ihtiyacımız var. Yönetim, transferin bitmesine saatler kala bir ön libero alırsa hiç şaşırmam!”
    adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem
  • Bahtiyar
    • 16.08.2006
    • 1847
    • Bilgisayar
    • Giresun

evet ilk bakışta lazoroni haklı diye gözüküyor ama sırf vatandaşı olduğu için jefferson u göndertmeyişi ve istediklerinin hepsinin brezilyalı olması marce de brezilyalı oda iyiymiş sonra takımda szymek i küstürmesi brezilyalı dışındaki tüm yabancıları takım dan koparmaya çalışması bütün bunlar vazaroninin haklılığını ortadan kaldırıyor.

hepsinden önemlisi ileriki başarısızlıklar için şimdiden kılıfını hazırlıyor. sanırım bunu yönetimde duymuştur belki çok iyi olmayabilir ama trabzonun elinde şuan türkiye liginde çok rahat maç kazanabilecek bi kadro var. bundan daha kötü kadrolarla neler yapmadık.

vazoroni sonunu biliyor üstünden suç atmaya çalışıyor bi nevi cami duvarıyla alakalı
    Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• Travelair
      • 09.01.2005
      • 36195
      • İstanbul

Evet haklı. Yönetim kendi çalıp kendi oynayacaksa neden Lazaroni'yi getirdi? Ben söyleyeyim kendilerine siper yapıp ömürlerine ömür katmak için
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• selcuk
        • 29.05.2004
        • 27757
        • Amasya

lazaroni ts de tek biseyde hakli olabilir oda istifa etmekte
        ve onun gibi sakar birini td lige getiren yönetimden artik bunlari beklemedigise ben bu adama artik ne diyim
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• champions
          • 04.05.2006
          • 8698
          • İstanbul

ne yazıkki haklı kendinizi lazaroninin yerine koyun
          1-takımın en önemli oyuncusu fatih tekke gidiyor yerine kimse geliyormu hayır
          2-hocanın gönderilmesini istediği szymek hala takımdamı evet
          3-brezilyadan hocanın istediği bi transfer bile yapıldımı hayır
          4-lazaroniyi bu takıma kim getirdi biz mi hayır oda yönetim
          5-lazaroniye transfer hakkında sözler veren yine yönetim

lazaroni saha içinde yaptığı yanlışların dışında transfer konusunda tamamen haklıdır bi hoca getiriyosan ona güveniceksin onun söylediklerini yerine getirmiyceksen ne işi var burda o zaman

Yorum

• Telha TANYILDIZI
            • 31.07.2006
            • 1153
            • Elazığ

İlk olarak Travelair tarafından gönderildi
            Evet haklı. Yönetim kendi çalıp kendi oynayacaksa neden Lazaroni'yi getirdi? Ben söyleyeyim kendilerine siper yapıp ömürlerine ömür katmak için
            aynısını düşünüyorum bende

Yorum

• Bahtiyar
              • 16.08.2006
              • 1847
              • Bilgisayar
              • Giresun

vazaroni değil hangi t.d. olursa olsun bu pozisyonda haklı ama biz bundan daha kötü kadrolarla başarılara imza attık. geyse nin transferlerini örnek gösteriyor onlar ne transferi yaptı. bi de böyle birşeylerin arkasına saklanmayacaksın ortada bi başarısızlık var kimse üstüne almak istemiyor en baş sorumlusu bile. ver bu kadroyu hiç değişiklik yapmadan başka t.d. nin eline ilk 5 te yerin garanti. sanırım bu saatten sonra yönetim sessiz kalmaz. anlaşılan vazoroninin tazminatı alıp gidesi var. takımın başındaki adam nasıl böyle bir açıklama yapar hala inanamıyorum. adam resmen musampa yı bile iki ay oynatmayacağını söylüyor. bi de acaba brezilyalı gelse bizi şampiyon mu yapcaktı? ey yönetim duyda gereğini yap da.

Yorum

• Telha TANYILDIZI
                • 31.07.2006
                • 1153
                • Elazığ

İlk olarak the cotanak tarafından gönderildi
                vazaroni değil hangi t.d. olursa olsun bu pozisyonda haklı ama biz bundan daha kötü kadrolarla başarılara imza attık. geyse nin transferlerini örnek gösteriyor onlar ne transferi yaptı. bi de böyle birşeylerin arkasına saklanmayacaksın ortada bi başarısızlık var kimse üstüne almak istemiyor en baş sorumlusu bile. ver bu kadroyu hiç değişiklik yapmadan başka t.d. nin eline ilk 5 te yerin garanti. sanırım bu saatten sonra yönetim sessiz kalmaz. anlaşılan vazoroninin tazminatı alıp gidesi var. takımın başındaki adam nasıl böyle bir açıklama yapar hala inanamıyorum. adam resmen musampa yı bile iki ay oynatmayacağını söylüyor. bi de acaba brezilyalı gelse bizi şampiyon mu yapcaktı? ey yönetim duyda gereğini yap da.
                adam başarılıyım demiyorki ayrıca adamın bi taktiği vardır o taktiği uygulayabilmesi için bazı oyunculara ihtiyaçları vardır bunlar gerçekleşmeyincce adam mecbur hasana talim ediyor

Yorum

• Mustafa YILMAZ
                  • 30.07.2006
                  • 4573
                  • öğrenci
                  • Samsun

Ben Gilberto, Ricardinho, Wagner, Mossoro, Arrugu ve Renato bu adamlardan iki tanesini alsaydık bu halde olmazdık ki lazaroni anlaşmıştım diyor! yönetim futboldan anlamıyor olan Trabzonspor'a ve bize oluyor...
                  sadece aşk bizimkisi

Yorum

• bordox
                    • 30.07.2004
                    • 2608
                    • İstanbul

İlk olarak champions tarafından gönderildi
                    ne yazıkki haklı kendinizi lazaroninin yerine koyun
                    1-takımın en önemli oyuncusu fatih tekke gidiyor yerine kimse geliyormu hayır
                    2-hocanın gönderilmesini istediği szymek hala takımdamı evet
                    3-brezilyadan hocanın istediği bi transfer bile yapıldımı hayır
                    4-lazaroniyi bu takıma kim getirdi biz mi hayır oda yönetim
                    5-lazaroniye transfer hakkında sözler veren yine yönetim

lazaroni saha içinde yaptığı yanlışların dışında transfer konusunda tamamen haklıdır bi hoca getiriyosan ona güveniceksin onun söylediklerini yerine getirmiyceksen ne işi var burda o zaman
                    Kulübün bütün transfer politikasını ve bunun maliyetini bir Hocaya bırakmak doğru değil.Transferde Brezilyalı alınmaması çok doğru çünkü iyi bir Brezilyalı daha çocuk denecek yaşta İspanyol,Portekiz ve yıllarca Brezilya'yı tarayan Avrupa kulüpleri tarafından kapılır.Geriye kalanların iyi olanını sana vermezler verirselerde yüksek maliyetli olur.Bir futbolcunun bir kaç menejerlik firması tarafından bölüşülmesi de arada para yiyenlerin sayısını artırır.

Ve en önemlisi Brezilya futbolu ile bizim futbol arasında fark var.Orda defans denen şey yok bizim futbolumuza göre daha yumuşak ve teknik oyun var.Zaten adamların Milli Takımı bile sert futbolun oynandığı Avrupa liglerinden oluşuyor.

Kadromuz kesinlikle çok iyi Fatih gitti yıkıldık tamamen kandırmaca çünkü bizim saha içinde organize olamama sorunumuz var,sistemsizlik var.
                    Amatör ruh,profosyonel düşünce
                    İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• Bahtiyar
                      • 16.08.2006
                      • 1847
                      • Bilgisayar
                      • Giresun

İlk olarak tanyildizi tarafından gönderildi
                      adam başarılıyım demiyorki ayrıca adamın bi taktiği vardır o taktiği uygulayabilmesi için bazı oyunculara ihtiyaçları vardır bunlar gerçekleşmeyincce adam mecbur hasana talim ediyor
                      ben başarıdan bahsetmiyom başarıdan geçtim ama takımın en baş sorumlusu böyle bir açıklamayı nasıl yapıyor bu takıma brezilyalı oyuncular olsa iyimi olcak. onun dediği brezilyalıları almak için kaç yabancı göndermen gerekiyor hiç düşündünmü? tabi bunun içinde iyi si de var kötüsü de transferler yapılmıştır. hepsi güzeldir beğenmiyosa istifa etsin başkası ondan katkat iyi yapar. hemde çıkıp basına demeç vermez böyle seviyesiz bi şekilde.

Yorum

• champions
                        • 04.05.2006
                        • 8698
                        • İstanbul

transfer konusunda lazaroni tamamen haklı ama ne olursa olsun bu kadro bundan çok daha iyi futbol oynayıp iyi yerler gelebilir her ne kadar önlibero ve kaleci eksiğimiz ortada olsa bile

Yorum

• Emre B.
                          • 08.09.2005
                          • 8147
                          • Turizm
                          • İstanbul

Madem yönetim istediklerini yapmıyo O'da istifa etsin.

Yorum

• Muhalif
                            • 07.06.2004
                            • 3403
                            • Hatay

Evet.. Musampa'yı transfer ettik diye sevinmeyelim demektir bu, Ersen2i 11 de bekleyenler de benim gibi çok bekler artık.. Hasan ve Hüseyin'li kadroya devam anlamına geliyor bu açıklamalar..
                            Bjk ve Osasuna maçlarına kadar geçerli ama bu yazdıklarım.. yüzde 90 ihtimal iki maçın ardından Lazaroni kalmaz ortada.. Giray Bulak da bu kadroyla iyi işler yapar mesela
                            #7 King of Kings

Yorum

• champions
                              • 04.05.2006
                              • 8698
                              • İstanbul

bordox

sen neden bahsediyosun bütün transferleri hocaya bırakmak gibi bişey yok zaten ortada hocanın yerli transferiyle zaten bi işi yok bi yabancı kalıyo 1 tane bile istediği oyuncuyu aldılar mı ???hayır
                              çok iyilerinin büyük kulüpler tarafından kapılması ordan transfer yapılmayacağı anlamına gelmez dünyanın her atarfında böyle zaten genç yetenekleri büyük kulüpler kapar bu bir bahane değildir brezilya futboluyla bizim futbolumuz arasında fark varda diğer avrupa ülkelerinin futbolları araında çok mu benzerlik var bizim futbolda defansmı var onun için alex yürüyerek şov yapıyo ne tesadüf avruapa maçlarında yok oluyo brezilyadan defansif oyuncu çıkmaz düşüncesi yanlıştır

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...