Lazaroni Haklı mıydı?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • hakan_sen
    • 21.07.2005
    • 163
    • serbest
    • İstanbul

Yönetim lazaroniyide kovar rahat eder nasıl olsa kendi kafasına göre oyuncu alıp satıyor madem öyle bir durum söz konusu teknik patronda sn. albayrak olsun arada lazaroninin ezilmesi söz konusu madem adamın istediği topçuyu almayacaksın neden adamı getiriyorsun? İşte popilist politika örneği size.
    Sevgi güzellik ister güzellik emek, güzellikten de değil gülüm yürekte ateş ister...

Yorum

• ÇaGaTaY
      • 28.08.2004
      • 2087
      • Doktor
      • İstanbul

Transferler için hocaya danışılmaması elbette yanlış ama kadromuz kötü değil... 2 yıl önceki kadro bundan çok daha kötüydü...

bu kadro ancak bu kadar kötü oynatılabilir...

(not: burada yönetim de hoca da taraftara oynuyor... herhangi bir başarısızlık durumunda bu ifadeleri hatırlatacaklar.. ikisine de kanmayalım..!!!!!)

Yorum

• bordox
        • 30.07.2004
        • 2608
        • İstanbul

İlk olarak champions tarafından gönderildi
        bizim yapamadığımızı rakipler yapıyo maalesef
        gs 2 milyon euro verdiği heinze yi gönderiyo
        bjk 3.5 milyon euro verdiği franı ve 3 milyon euro verdiği ailtonu nerdeyse bedavaya veriyo
        fbde lucianoyu bırakıyo

biz ne yapıyoruz kulübün parasını çöpe atmıyoruz ince eleyip sık dokuyoruz
        sonuç ne göndermek için uğraştığın szymek kadroda hem biz szymeğe öyle yüksek bi parada vermedik hocada açıklama yapıyo hala önlibero ihtiyacı var
        diye bu ne demek szymeği resmen düşünmüyo bile kadroda
        O yüzden borç batağındalar ya zaten.Devlet sayesinde ayakta kalmaya çalışıyorlar.Bizimde Jun ve Eller'i kiraladağımızı unutma,onlar bedevaya gönderiyor bizim en azından elimizdeler.
        Bizim yaptığımız transferler ortada rakiplerin ortada onlardan daha kötü değil ama nedense komşunun tavuğu bize kaz görünüyor.

Lazaroni eğer bu kadroya ağlıyorsa Hocalığını sorgulasın.
        Yönetimde başına nasıl bir bela aldığını anlamıştır.
        Amatör ruh,profosyonel düşünce
        İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• firidin61
          • 30.08.2006
          • 1586
          • BANKACI

bide kariyer yapmış(kendi çapında)bi td(müsveddesi bile olsa)musampa hakkındaki yorumları çok ilginç!!!tamam haklı olabilirsin ama bu adam daha yeni takıma katılmış bunu tercümanı bu adama cevirince ne olucak_????daha adam idamana çıkmadan takımdan soguyacak(td beni istemiyor)diye...

ya bi durda adam şevkle bi idamana çıksın dimi_?(ama yok musampa brazilyalı olsaydı yılın transferinin yapmıs olucaktık hemen adamın kariyerini ön plana alıcaktı!!!!!!!!!!!!!!!!)

ya böyle td olmaz kardesim böyle profesyenellik olmazzz

brazilyalıysa amenna digerler gelmesin buraya(yok yaa !!!!!!

BABANIN ÇİFTLİĞİ sanki TRABZONSPOR!!!!!!!!!!!!!eger yakınmaya kendinde hak buluyosan önce takımı adam gibi oynat sonra bizde arkanda olalım(bu ligin en üst düzey takımlarından birini(futbolcu kalitesi bakımından)lig sonuncusu yapıosun!!!sonra çıkıp futbolcu diyosun o zaman TRABZONSPOR ve 3 eziklerin antrenörleri dışındaki antrenörler maçlara selpakla gelip aglama krizi geçirsinler (kadro yetersizligi yüzünden)!!!!!!!!!!!!!!!!

ve YÖNETİM!!!!!insanda biraz onur olur yaa hadi bize YALAN söylediniz hadi biz iç işlerine pek müdale edemiyoruz !yaaaaaaaaaaa bi takımın yönetimi td ne de YALAN söylermi!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sizi sadece kınamıyorum!!!daha dogrusu sizi kınamaya deger görmüyorum(anlayın degerinizi!!)arkadaslara saygım olmasa bişey yazardım şimdi ama

neyse saygılarımla.....

Yorum

• tacon
            • 25.07.2005
            • 145
            • DENİZCİ
            • İstanbul

arkadaşlar şu kesin birşey ki lazaroni iyi bir teknik adam değil. zoru başarabilme kabiliyeti kesinlikle yok. istediği transferler yapılmamışmış. istediği her transfer yapılmaz bir teknik adamın. takımı en kötü durumda alıp şuan ki kısmen daha iyi olan konuma getiren ziya doğan'ın , samet aybaba'nın elinde çok mu iyi bir kadro vardı? her istedikleri adam alınmışmıydı?
            ama suçlu olanda o değil yönetimdir. çünkü lazaroni'yi alan da onlardır.yeteneksiz bir adamı alıp koydular oraya. bence ilk sezon bittiği gibi hatta 2-3 hafta kala gönderilmeli. göndermeden önce de hatta şimdiden yeni hoca arayışlarına detaylı şekilde başlanmalı ve artık trabzonspor'un uzun süreli yetenekli bir hocası olmalı.
            trabzonspor'u ben beşiktaşın del bosque'li dönemine benzetiyorum. matheus ile anlaşmışken vazgeçip del bosque'ye atladılar ve sonuç hüsran. bizimkilerde can çobanoğlu ile anlaşmışken lazaroni ye atladılar. yine hüsran.
            Allah sonumuzu hayır etsin.
            34 mekan 61 vatan

Yorum

• oguzkoc
              • 13.05.2005
              • 3049
              • İstanbul

musampa 2 ayı bulur oynaması he.. gel bide burdan yak... lazaroninin haklılık payı var ama başarısızlıklarınada şimdiden zemin hazırlamaya çalışmış bir görüntü verdi.. trabzonspor gibi büyük bir kulübün hocasına bu laflar pek hoş değil...
              VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• Halit M. MOLLASALİHOĞLU

Lazaroni haklı kendince
                onun gibi bi çapsızı takıma getirenler haksız..
                Halilodziç'ten sıkıntılıydık
                sevgili yönetimimiz bize daha beterini de yaşattı...
                "Trabzonspor bir çember gibi,
                her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
                - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

• Travelair
                  • 09.01.2005
                  • 36195
                  • İstanbul

"istediği her transfer yapılmaz bir teknik adamın."

Hangi istediği transfer yapıldı?

Aziz Yıldırım'a benzeten bir arkadaş vardı. Bence de benziyor. Transferler edilecek isimleri kim belirliyor? Transfer komitesi 2 kişiden oluşuyor hatırlatırım. Başkan ve Haşim Sayitoğlu

Heinz'dan Gs bonservisi kadar zarar etmedi. Bonservisi sonucunda 3 senelik antlaşma yaptı. 2 milyon € bonservisi ise 2005-2008, 1,2 dolayında zararı. Vereceği ücret ile ödeyeceği tazminatta da bir kar payı var....2 milyondan fazlaya da satamazlardı o da açık
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Sefaenes
                    • 27.11.2004
                    • 14733
                    • Elektronik
                    • Almanya

tam firsatiyken simdi lazaroniyi yollamalari gerekir zaten simdi yapmasa bile ileride 100 100 gidecek biri. Adam brezilyadan oyuncu getirmek icin szymi küstürdü yattarayi da küstürmeye calisdi ama yattarada olmadi bence en cabuk zamanda bu adam gitmeli. Belki dediklerinde biraz hakli oldugu yerler var ama yinede güle güle Lazaroni
                    Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Muhammet_61
                      • 18.05.2006
                      • 1086
                      • İstanbul

Bence de olası bir başarısızlıkta kendini sağlama almaya çalışmış. İstediği transferler yapılmamışmış. İstediği adamların hepsi Brezilyalı. Bu takımdaki yabancılardan daha kaliteli değil.
                      Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

• bordox
                        • 30.07.2004
                        • 2608
                        • İstanbul

İlk olarak Travelair tarafından gönderildi
                        "istediği her transfer yapılmaz bir teknik adamın."

Hangi istediği transfer yapıldı?

Aziz Yıldırım'a benzeten bir arkadaş vardı. Bence de benziyor. Transferler edilecek isimleri kim belirliyor? Transfer komitesi 2 kişiden oluşuyor hatırlatırım. Başkan ve Haşim Sayitoğlu

Heinz'dan Gs bonservisi kadar zarar etmedi. Bonservisi sonucunda 3 senelik antlaşma yaptı. 2 milyon € bonservisi ise 2005-2008, 1,2 dolayında zararı. Vereceği ücret ile ödeyeceği tazminatta da bir kar payı var....2 milyondan fazlaya da satamazlardı o da açık
                        Yabancı olarak elimizde 2 boşluk vardı 1'ini Marcelinho için kullandık,diğerini ise Musampa için.Yönetim ne yapsın bu istemiyor diye Simek,Yattara veya Stepanov'umu göndersin.Simek'i de feda ettiler ama olmadı işte.
                        Jefferson'un kalitesi ortada onun gönderilip yerine ondan daha iyi olan Pletioska'yı alalım dediler o zaman kaleci sorunumuz yok demesini biliyordu,Musampa içinde bu adam işimize yaramaz deseydi ya.Transfer bitmiş adam istediklerim alınmadı diye konuşuyor.Hiç inandırıcı değil ve bence bu tutumu yüzünden yönetimin güvenini kaybetmiştir.

Amaç ne.Yönetimi zor duruma sokmak,çünkü bu saatten sonra kim ne yapacak.Aslında Lazaroni'nin gözü korktu bu kadar iyi kadroya rağmen bir şey yapamıyor.Eziliyor bu kadronun altında.
                        Amatör ruh,profosyonel düşünce
                        İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• Gürkan
                          Trabzonspor Kongre Üyesi
                          • 24.06.2004
                          • 7004
                          • Samsun

dam haklı onu haklı yapan kım yonetım.gs ornegını vermesı bence alınan ısımden cok ıhtıyac olan mevkıye alınmasıdır. ole yada bole adm anlasabıldıgı aynı dılı konustugu bıldıgı adamları ıster. hem ayrıca adama söz vermısın bır kez daha sozounun erı bır yonetım olmadıgını gosterdı.soledıklerı mazeretler herkesın soyleyebılecegı yanı sokaktakı adamı da oraya koysan baskan dıye adam derkı szymek ıkna olmadı o yuzden adam alamadık.

adamın elıne kozu verdıler basarısızlıkta ılk lafı ıstedıgım oyuncular alınmadı takım eksık.gelde laf et.

bunlar lazaronıyı ıyı hoca yapar mı zaten ıyı hoca ıse bu takımlada bır seyler yapar.

Yorum

• Bahtiyar
                            • 16.08.2006
                            • 1847
                            • Bilgisayar
                            • Giresun

bence hiç uğraşmaya gerek yok vazoroni ilerde başarısız olacağını söylemiştir. çoğu futbolcuyu küstürmüştür, jeff. in kalmasını isteyen adamdan ne olur. herkesin gıpta ile baktığı oyuncularımız bile top oynamıyor hep vazoroninin hatası en kısa zamanda biçare bulunmalı. ziya doğan bizi lig ikincisi yaptığında kadrosu bundan iyimiydi.
                            Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• Cengiz Çubukcu
                              Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
                              • 07.03.2005
                              • 14853
                              • endüstri müh.
                              • İstanbul

lazaroni dünyanın en kötü teknik adamı bile olsa haklıdır, çünkü ona verilen sözler tutulmamıştır.

Yorum

• Travelair
                                • 09.01.2005
                                • 36195
                                • İstanbul

İlk olarak bordox tarafından gönderildi
                                Yabancı olarak elimizde 2 boşluk vardı 1'ini Marcelinho için kullandık,diğerini ise Musampa için.Yönetim ne yapsın bu istemiyor diye Simek,Yattara veya Stepanov'umu göndersin.Simek'i de feda ettiler ama olmadı işte.
                                Jefferson'un kalitesi ortada onun gönderilip yerine ondan daha iyi olan Pletioska'yı alalım dediler o zaman kaleci sorunumuz yok demesini biliyordu,Musampa içinde bu adam işimize yaramaz deseydi ya.Transfer bitmiş adam istediklerim alınmadı diye konuşuyor.Hiç inandırıcı değil ve bence bu tutumu yüzünden yönetimin güvenini kaybetmiştir.

Amaç ne.Yönetimi zor duruma sokmak,çünkü bu saatten sonra kim ne yapacak.Aslında Lazaroni'nin gözü korktu bu kadar iyi kadroya rağmen bir şey yapamıyor.Eziliyor bu kadronun altında.
                                Bu dediklerine inanıyorsun galiba.

Önce şunu sor: Onca hoca dururken yönetim neden Lazaroni'yi getirdi?

Musampa'yı Stichus sağolsun, yönetimin yakınıymış o tavsiye etmiş alınmış... İnanasım gelmiyor ama yönetimin davranışlarına bakıyorum tutarlı. Musampa'yı kaç kişi tanıyordu arkadaşlar soruyorum. Bize geldi birden herkes parladı dünya yıldızı diye. Yönetimden yönetici yolluyorsun 2 ay transfer yapmak için "uğraşıyor". Sonra bir bakıyorsun aaaa meğersem ileriki yıllar için kuvvetli bir veri bankası olsun diye gönderilmiş Kanca bey

Pletikosa'yı yönetim tavsiye ediyor. Ne hakla? Takımı onlar mı kuracak hoca mı? Oynatma tasarrufu onlarda mı hocada mı? Adamı td yapmışsın o da aptal değil kendine göre tasarrufları var planları var.

Mesela şöyle diyor olabilir: Ben bu defansa defans yapmasını öğretirim arkadaş, kalecim vasat da olsa benim kafamdaki sistemde şu şu oyuncular olursa önümüzde duramazlar....veya yediğimden çok gol atarım....

Olamaz mı? O zaman devre arasında başka başkanların yaptığı gibi insin soyunma odasına sen çık sen gir oyuna yapsın başkan. İşler oraya gidiyor değil mi?

Bu kadar kurtlar vadisi iş çevresinden gelen insanlar acaba bu kadar saf mı? Lazaroni'yi neden getirdiler hala göremiyor musunuz? Yemi atıyorlar önünüze. Yemeyin
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...