Başbakan'ın Trabzonspor'u Ziyareti
Daraltma
X
-
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz. -
Başkan ilk kez yapmıyor bunu. Ayrıca yönetime yönelik eleştiriler başlığı var. Orada eleştirilebilir.
Ayrıca başbakan kulübü ziyaret etti İHO değil. Çıkmasa mıydı yanına.
Neyse siz bilirsiniz.Mühür sizde.En son ozturk tarafından düzenlendi; 28.08.2013, 12:41.Yorum
-
Elin fenerlisi işte
geldi de ne oldu ? sanki bir şeyler değişecek!
Sadece Sporda değil Siyaset'te bile gıcık oluyorum bu adama ya
Not;
Atatürk'ün sözlerini hatırlarak söylüyorum;
"Geldikleri gibi giderler!"Zaman bize her şeyi söyler!
2010-2011 Şampiyon'u TRABZONSPOR!!:atki:Yorum
-
Başbakanın kulübü ziyaret etmesi, başkan ile görüşmesi, başkanın başbakanı övmesi Gayet normaldir. Yanlış olan Başkanın mitinge gitmesi, otobüs üstlerinde Başkanla beraber poz vermesi karşılaması.
Yoksa Bir Başbakanın kulübü ziyaret etmesi gayet normaldir... ama Yanlışlar önceden yapıldığı için taraftarın tahammülü kalmadı Hiçbirşeye. haklısınız.Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )Yorum
-
Yerinde bir ziyaret olmuş, başbakan gelmiş ziyaret etmiş,gurur duyacağın yerde sevineceğin yerde garip garip şeyler.Bir futbol kulübü tanınmış bir insan tarafından ziyaret edildiğinde ona forma hediye edilir bunda eleştirecek ne var anlamış değilim.Fenerliymiş,beşiktaşlıymış bundan kime ne? Bu camia başka ülkenin sınırları içinde bir camia mıdır? Başbakan da gelir ziyaret eder,muhalaefet de gelir ziyaret eder.Yorum
-
Sırtında methiyeler yazan forma mı hediye eder her kulüp.Yerinde bir ziyaret olmuş, başbakan gelmiş ziyaret etmiş,gurur duyacağın yerde sevineceğin yerde garip garip şeyler.Bir futbol kulübü tanınmış bir insan tarafından ziyaret edildiğinde ona forma hediye edilir bunda eleştirecek ne var anlamış değilim.Fenerliymiş,beşiktaşlıymış bundan kime ne? Bu camia başka ülkenin sınırları içinde bir camia mıdır? Başbakan da gelir ziyaret eder,muhalaefet de gelir ziyaret eder.
Üzülüyorum savunma çabalarınızdaki zorlamaya.BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.Yorum
-
Yorum
-
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.Yorum
-
Hala neler duyuyoruz.."3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."Yorum
-
Yorum
-
Böyle düşünen yani siyasi kimliği Trabzonspor'un menfaatlerinin önüne geçmiş çok kişi var uşaklar. Bir tanesi de benim çalışma arkadaşım. Adam fanatiklik derecesinde Trabzonsporlu ama delilik derecesinde de AKP'liYerinde bir ziyaret olmuş, başbakan gelmiş ziyaret etmiş,gurur duyacağın yerde sevineceğin yerde garip garip şeyler.Bir futbol kulübü tanınmış bir insan tarafından ziyaret edildiğinde ona forma hediye edilir bunda eleştirecek ne var anlamış değilim.Fenerliymiş,beşiktaşlıymış bundan kime ne? Bu camia başka ülkenin sınırları içinde bir camia mıdır? Başbakan da gelir ziyaret eder,muhalaefet de gelir ziyaret eder.
Hem başbakana sövüyor hem de yedirmem onu diyor
Şu süreç boyunca camia olarak duruşumuz beni inanılmaz derecede hayal kırıklığına uğrattı. Sanırım şu şike süreci tamamlansın bir daha da futbolla ilgilenmem diyorum ama bakalım nasıl olacak
"Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."MuratYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum