İHO dönemi kapanana kadar, Trabzonspor duruşu yok edilmiştir.
Başbakan'ın Trabzonspor'u Ziyareti
Daraltma
X
-
Çok akıllı arkadaşım, Türk kültürü Türkçeden geçer diyerek şu "-mi, -de" eklerinin kullanımını gözden geçir. Ünvanların ne zaman büyük harfle yazılacağını da öğrendikten sonra kısaltmalardaki büyük-küçük harf kullanımlarına da bakarsan faydalı olabilir.İlk olarak angraf tarafından gönderildiXXX - Alıntı silindi
Sonra derin bir nefes al ve sakinleş.
"Başbakan mı kupayı çaldı ?" demişsin. Yargının bağımsızlığını kaybedip siyasallaştığı bir yapıda tıpkı siyasetin Trabzonspor'a bulaşmadığı gibi başbakanın da kupa meselesine dahil olmadığını düşünebiliriz; mutluluk verici.
"Spor" Bakanı kuralları hiçe sayarak "Şampiyon kim, bilmiyorum" da diyebilir, şaşırtmamalı.
Irkçılığın üzeri 3 maç ceza ile de kapatılabilir mesela, sonra mahkeme devam ederken sanıkların yakınları başbakan ile görüşmeye gidebilir her hafta, bunlar da olağan şeyler.
Ligin bitimine haftalar kala ve puanlar eşitken rahat rahat "Bir sıkıntı çıkmaz değil mi" diye de sorulabilir şampiyon adayının başkanına, başbakan tarafından, bu da gayet doğal.
"Başbakan istese başkanın ve avukatın bir atılım yapamazdı" da demişsin. Şike soruşturmasını başlatan Trabzonspor kulübü değildi, hatırlatmak isterim. Kaldı ki bizim yöneticiler de bu soruşturma kapsamında sanıktı, spor mahkemeleriyle alakası olmadan ACM'nin kararını bekledik aylar boyunca, elimiz kolumuz bağlanmışçasına.
"Kendi başarısızlığımız" derken neyi kastettin anlamadım; belki de Şenol Güneş Eskişehirspor maçında o 2. değişikliği hiç yapmayacaktı ama değil mi?En son Gamze tarafından düzenlendi; 28.08.2013, 10:35.Yorum
-
Arkadaşlar başkalarına çamur atmaktan vazgeçin de şu takıma yoğunlaşın. Herkes tuttuğu takımı destekleyebilir.Öteye beriye sallamayalam işimize bakalım.Yorum
-
Normal koşullarda 1 ayda çözülmesi gereken süreç kimin himmetiyle 2 senedir bekliyor ?Kim kişilerle kurumlar ayrılsın dedi ?Kim gerekirse Avrupa kupalarına gitmeyiz dedi ?İlk olarak angraf tarafından gönderildiXXX- Alıntı silindi
Ben de senden tiksiniyorum bu arada.En son Gamze tarafından düzenlendi; 28.08.2013, 10:36.Yorum
-
Ne komik yorumlar siyaset futbolun beşiğidir Avrupaya gidip klüplere bakın bakalım kimler yönetiyor..
Başbakan lütfetmiş gelmiş ne varki ideolojik düşünen site yönetimi bunun haberini bile site anasayfasına koy(a)mamış..
Taraftar her takım da bölünmüş durum da Gs maçında stadın yarısı Taksim,Gezi diye bağırırken diğer yarısı da yuhalayıp Rabia,Mısır diye bağırıyordu bu doğal bir şey..
Solcusu takıma solcu başkan istesin,Sağcısı sağcı başkan istesin,Ateisti ateist başkan istesin ne güzel memleket biz Şenol Güneşi solcu diye istemezük mü dedik..? Sadriye solcu diye karşımı çıktık..? Siz ne yaptınız namaz kıldı diye Fatih Tekkeyi topa tuttunuz gitsin Arap liginde oynasın dediniz..
Kriter başarıdır beyler gerisi hikaye..Yorum
-
*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~Yorum
-
Haksızlığa gelen eleştirileri kabullenemeyenlerin yeni bahanesi de siyaset yapıyorsunuz lafı oldu.Asıl siyaseti partinizi kulübün çıkarlarının önüne koyan sizler yapıyorsunuz.Yorum
-
Yorum
-
O da bişey mi? kupayı hala başbakanın çalmadığını iddaa edecek kadar karaktersiz insanlar bile var,
Kim demiş kupayı başbakanın çaldığını canımmmmm, şikeye af yasasını meclisten ergenekon örgütü geçirdi zaten, zorla geçirmişler darbe yaparız demişler, yoksa bizim namus timsali vekillerimiz 6 ay önce çıkardığı yasanın tam tersini çıkarırmı hiç...
Kişilerle kurumlarıda israil ayırmış, başbakanın görüntüsü montajmış o dememiş öyle bişey
Bunlar hep amerikanın oyunu
Yersen
En son Derin Trabzon tarafından düzenlendi; 28.08.2013, 10:54.Tengri Biz Menen
-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
-Tabi lan manyakmısın.Yorum
-
Kupayı kimse çalmadı ben çaldım arkadaşlar. Ne embesil taraftarlar var forumda , ülkede adeleti sağlayaman haliyle kupayı da çaldı . Bunu anlamak çok mu zor.Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !
Ne mutlu Türküm diyene !Yorum
-
Tarafları belli,yapanları belli,hakkında mahkeme kararı bile olan,bırakın Türkiye'yi artık bütün dünyanın en ince ayrıntısına kadar bildiği futbol gibi basit bir oyunda yapılan,hepsi delillendirilmiş üç kağıdın karşılığında yapılması gerekeni bir türlü yapmayan yetkililer acaba bu kadar zamandır bu adaletsizliği sürdürme cesaretini kimden alıyorlar dersiniz?
Elinizi vicdanınıza koyun bu soruya öyle yanıt verin.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum