Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sayın Başkan'a Açık Mektup...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

sayın başkana açık mektup..

en kısa zamanda düş yakamızdan.

git belediyesporunun maçlarının ardından ''takım 4 gün önce maç oynadı çocuklar çok yorgun'' açıklamasını yap.

dünya klubunun başkanının mazereti takımın bu olamaz çünkü.

hadi başkan,bu mektup sana,kırma beni bırak git.gerçekten kızmıycam sana gidersen

Yorum

Sadri sener le ilgili yorumlarina aynen katiliorm ama siyasi olarak ..
      Siyasi kadrolaşma arasinda Atay aktuğ M.ali yilmaz gibi yonetimlerle arasinda daglar kadar fark var..
      Bu yonetim birleşirken siyasi birleşti ,yoksa onceden siyasi arkadaşliklardan değil ...
      Benim için siyasi yön farketmez ama bu yönetim trabzona zarar veriyor,siyasi olduklari için değil birbirleriyle uyumsuz olduklari için ,birbirlerini tanimadiklari için ,ddaha simdiden 2ye bolundukleri için,birsi bi teknik direktörle anlaşmişken başkan lazaroni transferi yaptiği için ,beceriksizliklerinden musampa transferinde yanliş menejerle konuştuklari için, lazaroni gibi 3oo gunde bir takim deiştiren butun avrupa takimlarindan kovulmus bir adami getirip sonrada istikrar her şeyi çözcek dedikleri için.özel danişmanlarini brezilyalara göndermek gibi bir amatörlük yaptiklari için...

Anlatmak istediği bu yönetim siyasi karakter taşidiği doğru ama asıl zarar veren bu değil .. yönetimin birbirinden alakasiz sadece siyasi ortak yönleri olan kişilerden ve başkandan uzak kişilerden kurulmasi trabzona zarar veriyor.

Yorum

Mektuba gerek yok.. sitede bahsedilenler doğruysa şöyle kısa bir not yeterli olur başkana.
        Sayın Başkan Eğer siz istediniz fakat Haşim Sayitoğlu arkadaşlarının muhalefet şerhiyle kaleci transferini yapamadıysanız derhal istifa ediniz!

Ben bu işleri anlayamadım gitti yahu.. her sene geliriz bir yere kadar en mühim meseleyi eksik bırakırız ve göz göre göre gider şampiyonluklar.. '2 yıl önce Zurawski'yi alsak Papila'ya rağmen şampiyon olurduk ' tezimi sonuna kadar savunurum.. bir oyuncu bu kadar mı etkili? evet!
        Geçen yıl Jun yerine kaliteli bir forvet alabilsek şampiyonlar ligine girerdik..
        Ve bu sene herşey tamam (ön libero mevzuuna girmiyorum artık) bir kaleci alabilsek ve Lazaroni dışında herhangi bir vatandaşı yedek kulübemize oturtsak ilk 2 ve hatta şampiyonluk şansımız vardı.. yine olmadı, yine olmadı..
        Yöneticilerin bilmem ne yarışına kurban gitmekten bıktık yahu.. Lazaroni denen bu teknik direktör müsveddesini takımın başına getiren yönetici ile kaleci transferine karşı çıkan aynı kişi.. kenarda bostan korkuluğu gibi duran bir başkan görülüyor şu an dışarıdan bakınca.. ve gurbet elde fakru zaruret içre harap ve bitap düşmüş, dillere eğlence olmuş bir Kanca..
        Yazık.. Lazaroni nin gideceği gün gibi ortada, kalecisiz bir takımın başarılı olamayacağı da..
        #7 King of Kings

Yorum

kaleciyle anlaşmanıza rağmen lazaroni ve sayitoğlu yüzünden bu takıma kaleciyi neden almadınız kaleci transferine karşı çıkan ve daha kötüsü jeffersona güvendiğini söyleyen lazaroninin bu takımda ne işi var

Yorum

bu sorulara şampiyonluk için oynayacağız hedefte uefada başarıda var dediniz ve fatih tekkeyi sattınız yerine kimi aldınız eklenebilir.

yönetimin en büyük yanlışı hoca ve jeffersondur bu yanlış bizi yakar beyler.
            ŞAMPİYON OLMAN ÖNEMLİ DEĞİL. ÖNEMLİ OLAN SENİN BU HAKSIZ ARENADA VERDİĞİN ONURLU MÜCADELENDİR.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
            Yükleniyor...
            X