Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sayın Başkan'a Açık Mektup...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

konu agır oldu pek kimseyi açmadı anlaşılan

Yorum

İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      abdullah 60 adlı üye arkadaş .... başkana saldırganlık yok lütfen iyi oku sadece zinnos adlı üye arkadaşın sert bir muhalefeti var ona da zaten cvp verilmiş durumda .... muhalefet olmadan olmaz zaten bu işler... gerçi zinnos adlı üye arkadaş da senin gibi yanlış yorumlamış benim yazdıgım yazıda başkana sorulan sorular var eleştiri var ama hakkını da teslim etme var destek var inanç var kendince yol gösterme var ... bilgilerinize...
      Yazdıklarimin tamamen arkasindayim ve bardağın dolu yanından bakmak yerine gerceklerle yuzleşirseniz hepsi doğru . tek yanlişim iyide kotude olse coolank in soylediği o bizim başkanimiz. İyişalah hatalarından ders alır ama şuan bana bataklığa dusmuste cabaladıkça daha cok batiyormuş gibi geliyor...

keşke en baştan baskılara boyun eğmeyip kendi yönetimini kendi yakın arkadaşlaiyla kursaydi.Keşke siyasi kaygılar taşimayan sadece trabzonspor değerleri için gelmiş bir yönetim olsaydi.. keşke 2 ye bolunmuş olmasalardi..keşke lerin sonu bitmeyecek..

Ama gerçekten bu başkan ve bu yönetim beraber çok zor.

Yorum

Ama gerçekten bu başkan ve bu yönetim beraber çok zor.

işte her şeyi açıklayan cümle ..... aklınıza ne gelirse onun cevabı bu cümlenin içinde.... kaleci olayından tekke nin gitmesine kadar çok geniş bir yelpaze...hal böle olursa tek çözüm var bana katılan arkadaşlar da var başkan masaya yumrugunu vuracak yoksa olmaz olmuyacak olamaz da.... idari yapılanmadan başladı her türlü sakatlıklar ... daha yazmanın da anlamı yok ... kongre sonrası anlatık anlattık duvara anlattık ...bazı şeyler yazacagım çok agır kaçacak ama kendimi de tutamıyacagım bir gün yazacagım ve buradaki çok arkadaş yanlış anlayacak onun için içime atıyorum ...

Yorum

Güzel kardeşim bir takım tesbitlerde bulunmuşsun.Bunlara katılmamak mümkün değil.Benim sorum bunları başkana direkt olarak iletebildin mi ?
          Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

bunları başkanla konuşma şansım olmadı ama başkanın çok yakınında olan kişilerle konuştuk hatta bir kısmı ile ankarada denk geldik ... hep yazdım beni asıl sevindiren olay şu başkanın paralı olması yıldız sözü vermesi vs vs vs değil beni sevindiren başkanın bu olaylara sıcak bakması ve bu anlamda düşünmesi .. uygulama için biraz zaman ve kendi kafasına göre yönetim lazım bu yönetimle bunlar hiç mümkün değil yapılması bu kadar açık ... başkan özellikle menajerlik konusunda çok ısrarlı idi ama olmadı ...tıpkı kaleci konusunda oldugu gibi

Yorum

Ben katılıyorum. Bir lazoroni uğruna takım harcandı. Takımın en iyi oyuncuları küstürüldü. Sadece diğer kaleci brezilyalı diye avrupa'nın sayılı kalecilerinden biri alınmadı. Takımın geleceği başka takımlara satıldı....

Yorum

Size en başindan beri anlatmak istediğim bu spyledikleriniz tamamen bir kısır dongu..Lazaroniyi sayin başkanim bir kaç yöneticiyi ezerek bu takimin başina getirdi ,sonra diosiniz ki kalciyi lazaroni yuzunden alamadi..
                Lazaronin şim. bitirmesinede izin verdi.
                Manajerlik sistemninide cok istiyordu ama yapamadi.
                En başindan beri yakin arkadaşlarina söylüyor bu onun yönetimi deil.

evet cok iyi niyetli ama bazen iyi niyetli olmaktan başka sifatlar gerekiyor! özelikle böle bir konumdayken

Yorum

atay aktuğ da iyi niyetliydi ama ekibi onu bitirdi..ekip çok önemli..üstelik aktuğ yönetimini yenilemişti..

albayrak da aynı hataya düşmüş anlaşılan..ağaoğlu'nun da neden gece yarısı kaçtığı irdelendiğinde konunun aktuğ, albayrak meselesi olmadığı, yaranın çok daha derinlerde olduğu görülecektir.
                  Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

oooooo konunun eger çok içine girersek ilçeleri de katmak gerek .. zaten hatta belki ilk oradan başlıyor ... siyaset vs sonra önce ilçelerden başlıyor .)) ama bunlar aşılmıyacak şeyler değil ... bu başkan biraz saha sonuçları alsın takım iyi gitsin stadı biraz başlasın bakın nasıl tırpan geliyor yönetime ... olmazsa zaten kendi gider .. olan da gene takıma olur .. çünkü bu başkan geniş ve büyük düşünebiliyorlar ah bir de yapabilse ..

Yorum

İlk olarak ozcanasanoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      atay aktuğ da iyi niyetliydi ama ekibi onu bitirdi..ekip çok önemli..üstelik aktuğ yönetimini yenilemişti..

albayrak da aynı hataya düşmüş anlaşılan..ağaoğlu'nun da neden gece yarısı kaçtığı irdelendiğinde konunun aktuğ, albayrak meselesi olmadığı, yaranın çok daha derinlerde olduğu görülecektir.
                      Tamam haklısın bazi kesimler zorla kendi adamlarini yönetime sokuyorlar, agaogluda ondan kaçti.
                      Ama aktugda en azindan 1 2 tane vardi bu yönetim tamamiyle diş destekli, cunku normalin dişinda siyasi ricalar sonucu yönetime girmiş kişilerde var.Kendileri bile kabul ediyorlar 2ye bolunduklerini....

Yorum

bütün arkadaşlara şunu söylüyeyim .... aziz yıldırım da ilk listesinde buna benzer sıkıntılar yaşamıştı ... ama sonra malesef yaptıkalrı müthiş şeyler ve biz bu anlamda çok geri kaldık hala daha da onun sıkıntısını çekiyoruz .. ben bu dönemi geçiş dönemi olarak görüyorum .. ama tabii ki saha sonuçları çok önemli .. ben takımdan ziyade başkana da sabır gösterilmeli diyorum en azından kendi yönetimini kuruncuya kadar .... liste yapılırken niye müdahale etmedi derseniz o çok uzun bir cvp olur ve şu an için bitmiş gitmiş bir konu gerek yok kaşımaya .. önümüze bakacagız

Yorum

İyi niyet tek başına bir şey ifade etmez. "Cehenneme giden yol iyi niyet taşlarıyla döşenmiştir." Her yanlışlığı, her başarısızlığı iyi niyetle maskelemek pek "iyi niyetli" bir davranış olmasa gerek. Kendi adıma Sadri Şener'den sonra gelen bütün başkan ve yöneticilerin "iyi niyetinden" şüpheliyim. Çok keskin bulabilirsiniz ama bu benim fikrim. Başkanın oluşturduğu listenin uyumsuzluğu, iş bilmezliği, sorumsuzluğu, gamsızlığı, vasıfsızlığı, izansızlığı vs. az çok hepimizin malumu. Daha düzgün bir liste yapılarak kongreye gidilmesi gibi görüşleri saygıya değer bulmakla birlikte gerçekçi bulamıyorum. Zira Trabzonspor'a başkan olacak kişi, özellikle de İstanbul kanadındansa derin Trabzonspor'un onayından geçecek kişileri listesine almadan burada bir varlık gösteremez. Teferruata girmek istemiyorum. Sadece son 5 yılda olup bitenleri gözden geçirin ne demek istediğim anlaşılır.

Seçilen yönetimlerin siyasi bağlantıları olduğu pek çok kulüpte pek çok zaman gündeme gelmiştir. Yalnız tuhaftır bu eleştiriye en çok maruz kalan iki yönetim vardır: Biri Faruk Özak başkanlığındaki yönetim diğeri de bu. Hâlbuki Atay Aktuğ Mehmet Ali Yılmaz gibi kişiler doğrudan bir siyasi kimliği temsil ettikleri halde onlara bu kadar yüklenilmedi. Galiba mesele siyasi bir tarafın olması değil hangi siyasi harekete yaslandığınız. Siyasi bağlantılarını "Trabzonspor'un menfaatleri" doğrultusunda kullanacak her yöneticinin benim başımın üstünde yeri vardır. Ama Trabzonspor'u siyasi bir fraksiyon için kullanıyorsa hangi siyasi görüşten olursa olsun karşına dikilmek Trabzonsporlu olduğunu söyleyen herkesin boynunun borcudur diye düşünüyorum.

Yeri gelmişken Sayın Başkan'a birkaç soru da ben sorayım:
                          1. Sayın Başkan Trabzonspor'u bu kadar çok sevdiğiniz doğruysa bunca yıl olup bitene neden seyirci kaldınız. Hadi bütün mazeretlerinizi siz arz etmeden kabul ettim. Peki Trabzonspor sevginize rağmen başkan adayı olmanız için niye dört ay boyunca bazı kişiler sizi ikna etmeye çalıştı? Sevginiz bu kadar zor mu harekete geçiyor?

2. Seçildiğinizde kutlamak için sizi aradığımda birkaç dakika konuşmuştuk. Bana, "Futbolcular bizim evlatlarımız." demiştiniz. Bunu söylerken ciddi miydiniz? Futbolculara baktığımda hep aklıma bu sözünüz geliyor ve her defasında Allah çoluk çocuğunuza yardım etsin diyorum. Bu arada mümkünse evlatlarınızın başına musallat ettiğiniz Lazaroni denilen herifi sepetleyebilir misiniz? Bunu yaparsanız pek çok kişi size minnettar kalacaktır ve emin olun evlatlarınız daha mutlu huzurlu ve başarılı olacaktır.
                          En son poetricus tarafından düzenlendi; 31.08.2006, 16:37.

Yorum

sadri şenerle ilgili yorumuna aynen katılıyortum

Yorum

Albayrak butun beklentileri boşa cıkardın
                              Professional Unemployed

https://twitter.com/KobalasYakup

Yorum

Zaman birazcık zaman, daha iyi olucaz inşallah
                                .
                                Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
                                .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X