İyi bir oyuncu ama bize ne kadar yararlı olur bilinmez. İnşallah hayırlı olur
Mustafa Keçeli Trabzonspor'da..
Daraltma
X
-
-
-

yav kimse de mutlulugun gram eseri yok nedir bu karamsarlık nedir bu umutsuzluk ve ruhsuzlıukTRABZONSPORA PLAN KURANLAR HALBUKİ ONUN PLANIN BİR PARÇASIDIRLARYorum
-
Sol bastaki siyah gomlekli sahis simdiden derin dusuncelere dalmis, "acaba dogru is mi yaptik bu cocugu getirerek" der gibisinden... Sag bastaki ise daha hasin bakmis. Sanki "ben kaslarimi catayim da bu gazeteciler luzumsuzluk yapip icinden cikamayacagimiz ters bir soru sormasin" diye kendini hazirlamis. Mustafa`da ise tedirgin bir ifade var. "Attik bir imza ama bu cadi kazani beni de yutarsa" havasinda
"Better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt. "
Mark Twain
Trabzonspor Ziya Dogan`in korku ve fantazilerine kurban edilmeyecek kadar onemlidir!Yorum
-
ya simdi mustafa gecen sene macta yattarayi az daha dövecekti,baktim hafta sonu yattara korkudan mustafadan en az 30 metre uzak durdu.bu adam antremanda bizim sevgilimizi gercekten dövmesin.saka bir yana mustafa kaliteli bir oyuncu uyum problemi cekmesse cok iyi olur.Yorum
-
Yorum
-
Beğendiğim bir oyuncu. Geçen sezon sol kulvara alınacak adaylarımdan biriydi. Diğeri Uğur Boral. O Eziklere gitti. Oyun yapıları çok benzeşiyor. Bana göre çok iyi transfer.Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

yanındakilerde mübarek ölüm melekleri gibi çıkmışlar fesupanallah..
Yorum