musampa ön libero oynuyabiliyormuş
Mustafa Keçeli Trabzonspor'da..
Daraltma
X
-
kecelı artı musampa dendgıgınde kımse agzını acmadı tek kelıme (okumadıysam kusura bakmayın) şimdi alınınca madem kecelı alındı musampaya gerek yok denıyo.
kac hafta oldu nerdeyse alınabılecekler lıstesı soyleydı,
musamoa
kecelı
pletıkosa
genc brezılyalı
şimdi mi anladınız oynamayacagını nereyse ıkısınde alınınca.alınmasa dersınızkı alınacak tı neden alınmadı alınınca aynı ozellıkte adamlar.
?????????????????????????????????Yorum
-
Değerli arkadaşım,HOCAM BEN FATİH TERİMİN TERCİHLERİNİ TARTIŞMIYORUM SADECE ADAM HERKESİ OYNATMIŞ DENEMİŞ NEDEN BUNU ALMAMIŞ YANİ ADAM MİLLİTAKIM DÜŞMANIMI İLLAKİ İŞ YAPACAĞINA İNANSA ALIRDI KİMLER OYNAMADI .
ERGÜN PEMPE LAUDRUP DENİLİRDİ DAHA 20 YAŞINDA GENÇLERDEYKEN .
BU ADAM EFSANEDİR YAPTIKLARI ADAMI ORAYA ÇIKARDI BENCEDE HAKKETMİYOR AMA SONUÇTA RAKİP KİM MALTA HA ERGÜN HA ORHAN FARKETMEZ.
ŞİMDİ MUSAMPANIN KAÇ MAÇINI İZLEDİN SORUSU HOŞ DEĞİL BEN BU ADAMI BİLDİM BİLELİ OYNAR AJAX MALAGA MANCHESTER NEYSE BEN BU ADAMIN TOPÇULUĞUYLA ANCAK KULÜB İLGİLENİNCE BİRAZ DİKKAT KESİLDİM YOKSA ADAM SERGİNHO DEĞİL BİLEK YAPACAK İZLİYEYİM CARLOS DEĞİL YANİ BİRDE BİZDE SOL KANAT APODAN SONRA SIKINTI OLDU
AMA OYNADIĞI TAKIMLARIN KADROLARDA YER BULMUŞ BENİM O ANKİ TEPKİMİN SEBEBİ BİZ SOL KANAT ALDIK DEYİP BU MUSAMPADAN VAZGEÇECEKLERİNİ DÜŞÜNMEMDENDİR.YOKSA KEÇELİ KARŞI BİR KONUMLANMAM ARTIK TRANSFERLE SON BULMUŞTUR . İNŞALLAH İYİ ÇIKAR VE ÖVÜNÜRÜZ BEN HAKLI ÇIKACAM DİYE TAKIMIMIN ZARARINI İSTEMEM AMA ŞUNU SÖYLEYEYİM ALACAĞI ÇOK YOL VAR .
Öncelikle seni forum kurallarına uymaya davet ediyorum.Senden başka bu başlıkta hatta forumda şu anda büyük harflerle yazı yazan yok,olursa zaten gerekli ikazlar yapılıyor.Sen büyük harflerle yazdıkların daha fazla okunacağını,anlaşılacağını sanıyorsan yanılırsın.Ben büyük harflerle yazdığın bu yazıyı dalgınlığına veriyorum.
Trabzonspor yönetimi, Pazar akşamına kadar (şu anki durumu bilmiyorum) Musambadan vazgeçmemişti.Sadece bu oyuncunun Trabzonsporun şartlarını kabul etmesine rağmen 6-7 tane menajerinin olmasından dolayı karşımızda hangisi ile muhatap olacağımızı bilmediğimizden, daha sonraki süreçte bu işin arap saçına dönüşebileceği korkusundan Asbaşkanımız sayın Haşim Sayitoğlu tarafından Musamba'ya ''senin belirlediğin bir tane menajerin adını Trabzonspor kulübüne bildirirsen bizde onunla bu görüşmeleri yapar bu transferi bitiririz'' yönünde bir faks çekilmiştir.Ama dün ve bugün itibari ile bu transfer ne alemdedir?bende bilmiyorum.
Musambanın nerelerde?ve hangi ünlü takımlarda oynadığı çokta önemli değildir.Çok ünlü kulüplerde oynaması bu adamın bizde dikiş tutturacağı anlamına gelmez.Türkiyede buna benzer çok örnekler var.En son örnek Bkz.AnelkaTARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
Evet son bombamız da bu galiba. O kadar çok sıradan futbolcuya hayırlı olsun dedik ki bunun hatrı kalmasın.
Hoşgeldin TRABZONSPOR umuza Mustafa.Umarım bu büyüklüğü kaldırabilirsin .Tabi sevgili hocamız seni kadroya koyup oynama şerefine nail olabilirsen. Bir Ersen vardı bir zamanlar.Paslanacak nerdeyse
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!Yorum
-
türkiye de alabilecegimiz siradan olmayan yerli oyuncular kim acaba cok merak ediyorum..eger anadolu takimlarindan yapacagimiz her yerli transfer siradansa nerden alinacak bu siradan olmayan yerliler istanbul takimlarindanmi??
11 yabancida oynatamazlarya
alt yapidan gelsin diyenler olacaktir belki ama sonrada bunlar tecrübesiz diye elestirecekler
KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜRYorum
-
Aldığımız yerli futbolcuların da maşallahı var. Nazar almasınlar . Kimi kadroya giremiyo (Ersen) kimi girdiği halde işe yaramıyo(umut).
Kim ne derse desin bu sene ki transfer tam bir fiyasko ..bana göre."-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!Yorum
-
daha lig bitmediki
kadromuz fena degil aslinda bi kac eksigimiz var ama bu is sadece kardoyla bitmiyor..hem sans hemde lazaroni faktörleride var tabi.biraz sansimiz olsa hem vestel macini hemde antep macini kazanmis olurduk. umut cok caliskan ama acikca görülüyorki takimda uyum sorunu var...bunuda birlikte oynadikca asacaklardir zamanla..
-
Hepsine güvenmek istiyorum (en son güveneceğim kişi ise lazaroni o ayrı)
Takımda uyum sorunu olabilir ama boş kaleye topu gönderemiyorsan yada kaleci ile karşı karşıya kaldığında üstüne vuruyosan ..ya offf Ben artık sıkıldım..veeee ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUM. yeter yaa yeter"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!Yorum
-
İyi bir transfer ama bakalım ne yapar. Bekleyip görelim. Bence önlibero transferi yapılmalıydı.Yorum
-
Hepsine güvenmek istiyorum (en son güveneceğim kişi ise lazaroni o ayrı)
Takımda uyum sorunu olabilir ama boş kaleye topu gönderemiyorsan yada kaleci ile karşı karşıya kaldığında üstüne vuruyosan ..ya offf Ben artık sıkıldım..veeee ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUM. yeter yaa yeter
marcelinho burda acayip goller atiyordu ama gec alindigi icin form tutmasi sürer biraz daha..takim da bir cok oyuncuda cok yeni ve cok uyumsuz oynuyorlar.umut cok sey yapmak istiyor ama sonrada hicbirsey yapamiyor..bos kaleye bile atamiyor..fatih tekkede ilk günden fatih sultan tekke olmadiya
hepsinin zamana ihtiyaci var..bizimde sanirim
-
öyle kimse olamaz ama onlarda zamanla daha verimli olacaklardir
evet ama bu oyuncularda 23 senedir birlikte oynamiyor
sabretmeliyiz..bi kerede istikrar yakalasak yani bi baskan da söyle bi 8 sene baskanlik yapsa yada her sene 10 oyuncu degistirmesek belki bi 23 sene daha beklemeyiz degilmi?
En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 29.08.2006, 20:23.KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜRYorum
-
boş kaleyede top gönderemesinler şampiyonda olamasınlar hepsine razıyım ama benim içimdeki isyan gibi,hırsla beğeni toplayan oyunuyla onururyla ruhuyla mücadele eden bir Trabzonspor sahalarda olsun istiyorum.Şimdi TS tarihinin belkide en iyi kadrolarından birisine sahip ama sahada İsmi arkasında yazmasa tanıyamacağın futbolcularla dolu.Oyun yok takım yok futbol yok .Hepsine güvenmek istiyorum (en son güveneceğim kişi ise lazaroni o ayrı)
Takımda uyum sorunu olabilir ama boş kaleye topu gönderemiyorsan yada kaleci ile karşı karşıya kaldığında üstüne vuruyosan ..ya offf Ben artık sıkıldım..veeee ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUM. yeter yaa yeter
Paflarla oynaysaydık.
Arda gs de kadroya girdi mütiş oynuyor. fenerde kerim, can, bjkde burak ve sayamadığım bir sürü genç.
Peki musayı sol açıkta oynatan sezon başından beri sol kanatta anlam veremediğimiz birsürü alternatyifle uğraşan sol kabnatta oyuncu yok diyen lazoroni , Ufuk diye bir oyuncun var tanıyormusun.Göremezde bu hoca. Al aertık bir sol kanat oyuncun var keçeli.
hayırlısı38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
" Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum