Sadri Şener'in Açıklamaları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Şahin Yılmaz
    • 25.02.2006
    • 1371
    • Muhasebe
    • İçel

İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi
    Insanlara "paragoz" yaftasi yapistirmak (siz ironi yapiyorsunuz, farkindayim- lafim bunu yapanlara) sakincali. Boylesine ciddi bir etiket yaziyorsaniz bunu maddi delillerle somut olarak kanitlamaniz lazim. Bu da neredeyse imkansiz olduguna gore ...

Asil demek istedigim suydu: Insanlarin gecmisteki basarilari sonraki basarisizliklarinin kredisi olamaz (olur da bir dereceye kadar; bu kadar degil). Senol Gunes istifa etmekte cok gec kalmistir.
    Üstad ben Şenol hocanın istifa etmekte geç kaldığı konusunda sizinle hemfikirim.

Başarısızlıkta pay sahibiysen elbetteki gerekeni yapacak kulübün önünü açacaksın.

Herkes eleştirilir ve eleştirilmelidir. Bunda da bir sorun yok. Ancak bir kişi beraber çalıştığı ve belli bir dönemde gayet başarılı olan Hocasına da paragöz derse benden banı yer.

Takıldığım nokta usluptü.
    TRABZONSPOR.

Yorum

• TekfurÇayır 61
      • 19.07.2011
      • 5843
      • İstanbul

Şenol hoca istifâ etmekte geç kaldı diyen arkadaşlar düzenlenen mektup kampanyasına katılmışlar mıydı, katılmadılarsa en azından tutarlı davranıyorlar.
      7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• fteotdgs
        • 03.11.2005
        • 3872
        • Kuzey Amerika

İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi
        Şenol hoca istifâ etmekte geç kaldı diyen arkadaşlar düzenlenen mektup kampanyasına katılmışlar mıydı, katılmadılarsa en azından tutarlı davranıyorlar.
        Ben katilmamistim. Katilsam bugun (ve daha onceki) kendisine yonelik yazdiklarimi yaziyor olmazdim.

Yorum

• TekfurÇayır 61
          • 19.07.2011
          • 5843
          • İstanbul

İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi
          Ben katilmamistim. Katilsam bugun (ve daha onceki) kendisine yonelik yazdiklarimi yaziyor olmazdim.
          Hocanın istifàsı konusunda farklı fikirlerde olsak bile tutarlı davranmanı güzel bulduğumu söylemiş olayım.

Ben gök ikiye yarılsa bile bu ikilinin süreç tamamlanıncaya kadar başta kalmalarının en doğrusu olacağına inanıyordum, maalesef olmadı.

Önümüzdeki yıllarda şer cephesi ile yaşanması muhtemel ilk krizde umarım ki o zamanın başkanına ve teknik direktörüne sâhip çıkar ve bu kısır döngüyü kırarız.
          En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 07.08.2013, 22:58.
          7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Yaşar
            Forumdan Uzaklaştırılmıştır
            • 17.02.2011
            • 8462
            • öğretmen
            • İstanbul

İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi
            Hocanın istifàsı konusunda farklı fikirlerde olsak bile tutarlı davranmanı güzel bulduğumu söylemiş olayım.

Ben gök ikiye yarılsa bile bu ikilinin süreç tamamlanıncaya kadar başta kalmalarının en doğrusu olacağına inanıyordum, maalesef olmadı.

Önümüzdeki yıllarda şer cephesi ile yaşanması muhtemel ilk krizde umarım ki o zamanın başkanına ve teknik direktörüne sâhip çıkar ve bu kısır döngüyü kırarız.
            Ben, Şenol Güneş'e mektup kampanyasına sırf senin gibi düşündüğüm için katılanlardan birisiydim.
            Ayrıca o kampanya yapılırken, Trabzonspor Şampiyonlar Ligi gruplarında oynuyor ve başarılı sonuçlar alıyordu.
            Yani, sahada başarısızlık yoksa bir teknik direktörün istifasını neden isteyelim?
            Ama geçen sezon yapılanlar ve geçmişi ile benzer şekilde icraatları ayrıca takımın sahadaki başarısızlığı ve özellikle Videoton rezaleti(benim için kriter Avrupa'da başarıdır) Şenol Güneş hakkındaki düşüncelerimi değiştirdi.
            Med-cezir yaşamak istemeyen,içindeki MUSA'yı büyütmeli ,o vakit firavun zaten ölmüş olur...

Yorum

• hodlu
              Trabzonspor Kongre Üyesi
              • 06.02.2005
              • 9605
              • öğretmen
              • Kocaeli

İstifa etti gene kurtulamadık Sadri Şener'den. Resmini görmek, sesini duymak, bir yerlerde demeçlerini okumak istemiyorum. Uzak dur şu mahvettiğin camiadan. Biraz vicdan sahibi isen yaparsın zaten...
              2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• cakalkerem
                • 20.02.2012
                • 13476
                • Mühendis
                • İstanbul

sadri babadan boş zevzeklikler.....başkenken konuşsaydın ya.....şimdi sallamak kolay...

o kadar borcu nerede yaptın bunu anlat bize......gerisine karışmam

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Yaşar
                  Forumdan Uzaklaştırılmıştır
                  • 17.02.2011
                  • 8462
                  • öğretmen
                  • İstanbul

Olayı hainlik konusu çerçevesinin dışına çıkarak yorumlayacak olursak;
                  Sadri Şener'in röportajının büyük bir kısmı boş konuşma olmuş.
                  Trabzonspor'un geçen yıl o kadar para harcamasına rağmen neden başarısız olduğu, bu kadar borcu nasıl yaptığı, menajerlere ve farklı şekillerle ödenen paraların hesaplarını da verseymiş iyi olacakmış.
                  Med-cezir yaşamak istemeyen,içindeki MUSA'yı büyütmeli ,o vakit firavun zaten ölmüş olur...

Yorum

• cakalkerem
                    • 20.02.2012
                    • 13476
                    • Mühendis
                    • İstanbul

bir başkan hele ki eski bir başkan bu şekilde açıklamalarda bulunuyorsa çirkeflikten başka birşey değildir...

Madem o kadar babaydın ş.g şi sen gönderseydin de boyunun ölçüsünü görseydik.....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                    Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Fatih
                      Trabzonspor Kongre Üyesi

• 02.01.2005
                      • 20408
                      • Trabzon

Yabancılara verdiği yüksek yıllık ücretler yüzünden elden çıkaramıyoruz hala yüz bulup konuşabiliyor.
                      Bordomavi.net

Yorum

• Cyzio
                        Trabzonspor Kongre Üyesi
                        • 24.02.2006
                        • 6923
                        • İstanbul

İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi

Şenol Güneş : Sadri başkan yalancıdır.
                        Sadri Şener : Şenol Güneş paragözdür.
                        Taraftar : Şenol Güneş'e paragöz diyen haindir.
                        Taş, kağıt, makas.

Ya da... Neyse...

.
                        -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                        -"Burada klima yok mu?"
                        -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• oguzhants614
                          • 15.08.2013
                          • 5
                          • memur
                          • Kuzey Afrika

seni anlayacak zekaya sahip olamayanlar seni basarısız bulanlar neden 2 sene önce fener kupamızı çaldı diyor o kupa ne kupasıydı kimin zamnında alındı trabzonspor tarihinin en büyük baskanı seni uzun yıllar sonra arayacagımı zannetmiştim ama daha simdiden deli gibi arıyorum tarihin en iyi baskanı diyorum çünkü bugün sampiyon olmak dün olmaktan cok daha zor sen en zor zamanda sampiyon oldun ayrıca her sene avrupa gözbebeğimiz 1461 neler neler seni çok seviyorum büyük baskan

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                          Yükleniyor...