Sadri Şener'in Açıklamaları
Daraltma
X
-
-
Adamın işi bu. Bu işten para kazanıyor. Sonuna kadar da hakediyor. Bunu neden hazmedemiyorsunuz? Bu ülkede neden hep başarılı insanlar çekilmez?
Dünyalık yapmışmış, Trabzonspor'un her başarısında Şenol Güneş varmı yokmu? Bırakta parasını kazansın, daha iyisini bile hakediyor.Bize her yer Trabzon, hersey bordo-mavi, her zaman 61Yorum
-
Sadri Şener yalan mı konuşuyor
Yorum
-
Bu adamın yaptığı terbiyesizliğin daniskasıdır. Böyle insanlar hayatta iyi hiçbirşeyi haketmiyor, haketmemeli!Bize her yer Trabzon, hersey bordo-mavi, her zaman 61Yorum
-
7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan EllisonYorum
-
Med-cezir yaşamak istemeyen,içindeki MUSA'yı büyütmeli ,o vakit firavun zaten ölmüş olur...Yorum
-
Çokça konuştuk,çokça anlattık...
Bildiklerimizin bir kısmını anlattık...
Oportünist olanın kim olduğunu bir bilseniz...
Birilerinin birşeyleri biliyorum diye aynı şeyleri ki;4-5 tanesi bildiğiniz iftira alakası yok,kimlerle ilişkisi olduğunu bilseniz.
Kimlerin kuyruk acısı var bir bilseniz...
Aklıma Metin Atasoy'un Mali Genel Kurul sonrası basına yaptığı konuşma geldi...
''Biz bugün Sadri Şener'i neden eleştiriyoruz?Çünkü Sadri Bey bizi yanına almıyor.Bizlerle sınırlı ilişki kuruyor.Bugün bu eleştirileri yapmazdık.''
Kendisi de biliyor sallamakla eleştiri olmadığını...
Neyse...Yorum
-
E söyleyiver de bilelim...Çokça konuştuk,çokça anlattık...
Bildiklerimizin bir kısmını anlattık...
Oportünist olanın kim olduğunu bir bilseniz...
Birilerinin birşeyleri biliyorum diye aynı şeyleri ki;4-5 tanesi bildiğiniz iftira alakası yok,kimlerle ilişkisi olduğunu bilseniz.
Kimlerin kuyruk acısı var bir bilseniz...
Aklıma Metin Atasoy'un Mali Genel Kurul sonrası basına yaptığı konuşma geldi...
''Biz bugün Sadri Şener'i neden eleştiriyoruz?Çünkü Sadri Bey bizi yanına almıyor.Bizlerle sınırlı ilişki kuruyor.Bugün bu eleştirileri yapmazdık.''
Kendisi de biliyor sallamakla eleştiri olmadığını...
Neyse...7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan EllisonYorum
-
-
Yorum
-
Sen de haklısın, insan bıkıyor bir süre sonra.7
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum