Avrupa'da Ts Club

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • CesurHamsi
    • 07.12.2011
    • 1278
    • Hollanda

İlk olarak SADECETRABZON61 tarafından gönderildi
    Tsclub daha Türkiye'de bile doğru düzgün ürün koymuyor yurtdşnda satılsada alan olmaz ürünler cünkü birşeye benzemiyor..Defalarca denildi Nike ile olmaz bu iş diye ama dinleyen olmadı.
    zaten kendinde soyledigin gibi en buyuk sebep urunlerin cok kotu olmasi, tasarimini nike mi yapiyor kim yapiyor bilemem ama kendim tsclub acsam kendim urun yapsam bal gibi satilir urunlerim..
    bu bizim tasarimci isten anlamiyor..

neyse soruma cevap veren olursa sevinirim: kendim urun yapsam trabzonspor adina ve satsam internetten vs. vs. , bunu nasil gerceklestirebilirim.. yani trabzonspor'dan izin almam lazim tamamda, izin verirlermi sizce bu islerden anlayan varmi ?
    Bedelsiz bir duygu, fiyakalı bi duruştur...

TRABZONSPOR'luluk ; Şeref, Onur ve Gururdur!

Yorum

• Doğukan Uçan
      • 11.04.2011
      • 23668
      • Güney Amerika

nasıl forma satışı olacak trabzon hariç diger yerlerde millet bişey bulmakta zorlanıyor hep korsan.
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• sabankuru
        • 17.11.2010
        • 537
        • Avrupa Diğer

Isvicrede oturuyorum, üc sezondur 3 formayida aldim, kargoyla kapima geldi, gereksiz...
        BMN ZÜRIH

Yorum

• Ufuk Turgut
          • 15.07.2012
          • 1078
          • isci
          • Ankara

ankarada ki tsclup ta bıle dogru durust urun yok ...sonra bu ts cluptakı taksıt ımkanlarını cogaltmak gerekıyor.ıkı uc banka harıcınde taksıt ımkanı yok ..ınternetten mesaj cektım degerlendırecegız dıye yanıt geldı .gecen gun gıttım 5o tl lık alısverıs yaptım ..oysa taksıt ımkanı olsaydı en az 300 tl lık alıs verıs yapacaktım ..ımkanım okadar ancak.
          Ben Asil Bir Ailenin Evladı Olmakla Değil,
          Asil Bir Milletin Evladı Olmakla Gururluyum.
          NE MUTLU TURKUM DIYENE..

Yorum

• SADECETRABZON61
            • 02.08.2010
            • 1864
            • İzmir

İlk olarak CesurHamsi tarafından gönderildi
            zaten kendinde soyledigin gibi en buyuk sebep urunlerin cok kotu olmasi, tasarimini nike mi yapiyor kim yapiyor bilemem ama kendim tsclub acsam kendim urun yapsam bal gibi satilir urunlerim..
            bu bizim tasarimci isten anlamiyor..

neyse soruma cevap veren olursa sevinirim: kendim urun yapsam trabzonspor adina ve satsam internetten vs. vs. , bunu nasil gerceklestirebilirim.. yani trabzonspor'dan izin almam lazim tamamda, izin verirlermi sizce bu islerden anlayan varmi ?
            Nike ile sözleşme biran önce bitirilmeli Nike bu işten anlamıyor.Puma yada Kappa olursa deli gibi forma ve ürünler satılır..
            NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• SALDIRAY

Bu işler öyle kolay olsaydı Türkiye'nin her yerine açılırdı. Koca İstanbul'da bile 10 tane var mıdır ki ??

Mağaza değilde tırların sık sık avrupa pazarına gitmesi gerekir.
              Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• selcuk
                • 29.05.2004
                • 27757
                • Amasya

İlk olarak SADECETRABZON61 tarafından gönderildi
                Nike ile sözleşme biran önce bitirilmeli Nike bu işten anlamıyor.Puma yada Kappa olursa deli gibi forma ve ürünler satılır..
                puma tarihimizin en berbat formalarini üretmisdi rezildi
                kappa iyi güzelde finansal cok kayib ettiriyor

nike bence tam bizim markamiz
                sorun daha cok tsclup markamizda
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                Yükleniyor...