Avrupada neden TsClub acilmaz anlamiyorum, Hollanda-Almanya arasi acilsa paraya para demez kulubumuz
Sizce iyi fikir mi?
Bence iyi fikir degil, islemez cünkü, satacagin kac tane formayla kiraladigin mekanin masraflarini karsilayacaksin ? Ama deneyebilirsin Bunda bir sorun görmüyorum.
keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Nasil satilmaz abi, sadece gurbetci gencler bile halleder orayi )
Nebilim acsan ve kendin de guzel urunler uretsen TS'nin yetkisini alarak bence yurur
Kendinizde bilirsiniz gurbetciler merakliir boyle seylere, babam gelmis 43 yasina hala her trabzona gittiginde TSclubta bol bol para harciyor
almanyada isler kolay ac bir online dükkan yollasinlar sag sola.
gönüllü olanlar yaparsa bu is kendiliginden yürür, masrafsiz.
yok magaza acacan kira mira isci tutacan vergi mergi maas o su bu derken isin icinden belkide cikilmaz kapatilir.
En son 6Şafak Aydın1 tarafından düzenlendi; 06.08.2013, 06:19.
viyanada 4 büyügünde esyalarini satan yer 2 yil önce acilmisdi
oda iflas etti
hemde klein istanbul diye adlandirilan bir mahallede
avrupada isleyebilecek tek yer bence dortmund
hem ruhr potta bulunuyor ve hollandayada cok yakin
bide yanina internetten pazarlama gelistirirsen (ebay, amazon vs, gibi sitelerden) neden olmasin
tsclupda kargo 25 euro oldugu icin iyi is olabilir
su an ebayde bulunan tek saticida bursadan 75 euro istiyor
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
almanyada isler kolay ac bir online dükkan yollasinlar sag sola.
gönüllü olanlar yaparsa bu is kendiliginden yürür, masrafsiz.
yok magaza acacan kira mira isci tutacan vergi mergi maas o su bu derken isin icinden belkide cikilmaz kapatilir.
evet online satilsa avrupadan da guzel olur dedigin gibi
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
viyanada 4 büyügünde esyalarini satan yer 2 yil önce acilmisdi
oda iflas etti
hemde klein istanbul diye adlandirilan bir mahallede
avrupada isleyebilecek tek yer bence dortmund
hem ruhr potta bulunuyor ve hollandayada cok yakin
bide yanina internetten pazarlama gelistirirsen (ebay, amazon vs, gibi sitelerden) neden olmasin
tsclupda kargo 25 euro oldugu icin iyi is olabilir
su an ebayde bulunan tek saticida bursadan 75 euro istiyor
aynen, sadece internetten de olabilir ama trabzonspor'dan bir yetkiliye nasil ulasabilirim bilmiyorum..
emaile cevap vermiyolar, onlarin destegiyle yardimiyla anca site kurup avrupada boyle bisey baslatabilirim
Tsclub daha Türkiye'de bile doğru düzgün ürün koymuyor yurtdşnda satılsada alan olmaz ürünler cünkü birşeye benzemiyor..Defalarca denildi Nike ile olmaz bu iş diye ama dinleyen olmadı.
Yorum