ya benim dikkatemi birşey cekiyor 35 hakan şükür her gol sonrası 20 lik gencler gibi seviniyor takım hep beraber sevinirken bizim takımda sadece golü atanın yakın arkadaşları golden sonra bir araya geliyor. buradan bile takımın ruh halini görebiliriz bence.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bir şey yapmayacak mıyız?
Daraltma
X
-
ya arkadaslar bu adamlar(yönetimdekiler)4 gözle apoel maçını bekliyolar...
nede olsa apoel bize göre 3. sınıf bi takım biz onları eleriz bu taraftarda tur sebebiyle herseyi unutur diye bakıyolar ALLAH askına bu oyunlara gelmeyelımmmmm....
biz su anda 3te 3 yapsaydık bile ben yönetime istifa diye seslenicektim hepinizde beni ve benım gibileri TRABZONSPORA ihanet etmekle suçlicaktınız...
arkadaslar ADAMlık adam olabilmek basarıdanda herseydende önemlidir.Biz neden TRABZONSPOR aşıgıyız çünkü ne YALANLA ne DOLANLA nede BİZANS oyunlarıyla bi alakamız olmadıgı için onurlu mucadele edip anadolu kluplerine örnek bi klup oldugumuz için.3 sefillere(istanbul takımları)kimin buyuk oldugunu gösterdigimiz için TRABZONSPORluyuz....
ama malesef şimdi TRABZONSPORUmuzun asık oldugumuz klubun basında verdigi hiç bi sözü tutmayan ,yöneticileri küstüren,parayı TRABZONSPORun basarılı olmasına degişen bi başkan müsvettemiz var maalesef
bu bi kangrendir arkadaslar bu kangreni vucudumuzdan atmassak bi çok aarkadas artık maçları bile izlemeye gitmicek bu baskan ve yönetim sayesinde,içinde yanan TRABZONSPOR askında bi azalma olucak!!!!!!
tekrar söylüyorum onlar bu apoel macını 4 gözle bekliyolar....bizi çok onemseseler uefa ya bizi bu kadroya mahkum sekildemi çıkarırlardı_?apoel dısında bi takım çıksa ne olucaktı___??????
ARKADASLAR belkı apoeli elesek ve çosku gösterileri yapsak yuz bulucak bu TRABZONSPOR katileleri......
o yuzden hepbir agızdan apoel maçında yönetimi istifaya davet edelim....
elensek bile TRABZONSPORUN sahipsiz olmadıgını gösterelimmmm....
ben TRABZONDA olamıcam maçta ama eger orda olsaydım bütün STAD ın beni dövcegini ıslıklıcagını bilsem bu yaramaz adamları avazım çıktıgı kadar bagırarak istifaya davet ederdim.....hepinize saygılar......
Yorum
-
İlk olarak golebshera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKol kırılır yen içinde kalır. Feryadımızı yedi düvele duyurmanın ne alemi var?
Yorum
-
İlk olarak yasinfiridin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadasım haykırıosun duymuyolar.....hangi kol hangi yen den bahsediosun_??????
Yorum
-
İlk olarak erdal6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo zaman stada gidelim 90 dakika protesto edelim. futbolcuları değil tabiki. ama hüseyin edilebilir
Yorum
-
İlk olarak sevgi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Kaleci takımın belkemiğidir"
kaleciye ihtiyacımız yok diyen yönetime gerek mektup gerek mail gerekse basın açıklamasıyla bunu söyleyelim.
KALECİ TAKIMIN BEL KEMİĞİDİR,KALECİ TAKIM ARKADAŞALRINA GÜVEN VERMELİDİR.TRABZONSPOR KALECİ YETİŞTİRME OKULU DEĞİLDİR.
Faik'i TRTden kovdurduk. Digitürk'e maçlarımızı yayınlattık. 20.000 kişiyi sokağa döktük.. Gazetelerde tekzip yazıları çıkarttık. Aklıma gelenler bunlar.. Böyle bir kitle var, e ne duruyoruz?
burdan hocayı istifaya çağırmanın dışında yapılacak bişeyler muhakkak vardır.Trabzonspor, çiçegin kokusunun yaziya dökülememe halidir benim icin.. twitter @hakankont
Yorum
-
Bugüne dek hep yönetim ve teknik adamların kellesini istedik.. yönetim istifa dedik.. İstediğimizide elde ettik.. Sonuç hüsran..
Artık taraftar olarak kendimize gelmemiz gerek.. Bunca yıl şampiyon olamadıysak bunda biz TRABZONSPOR taraftarınında neden olduğunu düşünüyorum..
Tam anlamıyla destek veremiyoruz takımımıza..@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Israrla söylüyorum. Yönetimi istifaya davet etmekten bahsetmiyorum. Bu takımda eksikler var ve bu eksikleri görmelerini, bu eksikliklerin giderilmesini isteyeceğiz.. Hepsi bu..Fırtına olarak başladı, sahici bir ihtilâle dönüştü, uzun zamandır “sadece” bir efsane..
www.fikirbahcesi.net
Yorum
-
[QUOTE=61_OFLU_35;428928]
Artık taraftar olarak kendimize gelmemiz gerek.. Bunca yıl şampiyon olamadıysak bunda biz TRABZONSPOR taraftarınında neden olduğunu düşünüyorum..
QUOTE]
bende , bende
Oğuz sen ne kadar ısrarla söylersen söyle arkadaşların anlayacağı tek şey hoca istifa , yönetim istifa
Yorum
-
zaten arkadaşlar da söylemiş. yönetimi uyurmak yerine niye hemen istifaya davet ediyoruz. azize kaç yıl önce b aşkan oldu hala başkan. ilk dönemleri nasıldı hepimiz biliyoruz ama şimdi nasıllar onuda görüyoruz. peki bu arada bizde kaç yönetim değişti. hemen hemen heryıl dimi fark burda işte.
bikaç topiğe göz attım bazı arkadaşlar olaya çok siyasi yaklaşıyolar.sırf görüşü farklı diye karalamaya çalışanlar var.arkadaşlar siyasetle bu iş olmaz.ben bu siteye üye olduğumda öğrendim nuri nin akp li olduğunu. acaba bunu kendisi hiç dile getirmezken bazı arkadaşlar daha mı iyi biliyo.hatta bazı oyuncuların gönderilmesi siyasi görüşünden dolayı imiş. adam oynasında banane görüşünden. wehasıl istikrar şart pankart açılır yürüyüş yapılıp ses getirilir yönetim uyarılır. ama kim olursa olsun iki ay sonra git diyemezsin. (camış bile 12 ayda doğuruyor.)Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIsrarla söylüyorum. Yönetimi istifaya davet etmekten bahsetmiyorum. Bu takımda eksikler var ve bu eksikleri görmelerini, bu eksikliklerin giderilmesini isteyeceğiz.. Hepsi bu..
Bazı soruların cevabı, bazı icraatların hesabı verilmeli.SADECE DİK DURAN, CESUR BİR TRABZON..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum