Bir şey yapmayacak mıyız?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Oğuz
    • 01.06.2004
    • 877

Bir şey yapmayacak mıyız?

Nereye yazacağımı bilemedim. başlıkta açmak istemedim. Bir şey yapmayacak mıyız? Nereye gidiyor Trabzonspor?
    Faik'i TRTden kovdurduk. Digitürk'e maçlarımızı yayınlattık. 20.000 kişiyi sokağa döktük.. Gazetelerde tekzip yazıları çıkarttık. Aklıma gelenler bunlar.. Böyle bir kitle var, e ne duruyoruz?
    Hepiniz söyleniyorsunuz.. Hepiniz birşeylere sitem ediyorsunuz.. Sonuç? kendimiz söylüyoruz, kendimiz dinliyoruz? Ben BMN isimli bir taraftar sitesinin acizane üyesi olarak sesleniyorum;
    Ey Trabzonsporlular,
    Mevcut yönetimimiz, futbol bilgisiyle, futbol adabıyla, futbol merakıyla değil, siyasi entrikalar ve maddi yeterliliği ile kulubümüzün başındadır. Kulüp başkanı olma kriterlerine uymadığı halde, bize verdiği vaadleri yerine getireceğini ümit ederek sahip çıktığımız bu yönetime isyan bayrağını açmaya davet ediyorum sizi!! Yanlış anlaşılmasın, istifa etmeleri için bir birlikten, beraberlikten bahsetmiyorum.. Sadece, körün bile gördüğü eksiklikleri görmelerini sağlayacak fiziksel bir eyleme davet ediyorum hepinizi!! Nedir bu eksiklikler; takımımızın kalecileri, önünde oynayan arkadaşlarına güven vermiyor! Top rakipteyken takımımız bir stres içinde.. Demek ki bizim bir kaleciye ihtiyacımız var!! Bu takımın sol kanatı işlemiyor, resmi maçlarda attığımız topu topu 3 gol var. Biri serbest vuruştan, diğer ikisi sağ kanattan. Demek ki bizim bir sol kanat oyuncusuna ihtiyacımız var!!! Bu takımdaki hiç bir oyuncu terinin son damlasına kadar savaşmıyor, herkes yürüyerek oynuyor ve en önemlisi durarak top bekliyor.. Demek ki bu takımın heyecana ihtiyacı var!!! Elindeki malzemeyi iyi kullanamayan, her maça değişik kadrolarla çıkan ve her defasında kötü sonuçları futbolcularının üzerine atan bir teknik direktörümüz var.. Demek ki bizim bu camianın ağırlığını bilen ve bu ağırlığı kaldırabilecek bir teknik direktöre ihtiyacımız var!!! Kulubün kasasından çıkan harcırahla 2 aydan daha fazla süre Brezilya'da futbolcu arayan ama parasıyla dahi futbolcu alıp gelemeyen bir yöneticimiz var.. Demek ki bizim futboldan ve futbolcudan anlayan, iş bitirme yeteneği, becerisi olan yöneticilere ihtiyacımız var!!
    Ey Trabzonsporlular,
    Mail ise mail, mektup ise mektup, yürüyüş ise yürüyüş, basın duyurusu ise basın duyurusu.... Her ne gerekiyorsa yapmalıyız.. Yıllardır takımının iyi gününde ve kötü gününde yanında olan, şampiyonluk gitti diye hayatına son verecek kadar takımını herşeyden üstün tutan, hiç şampiyonluk görmediği halde takımına canı gönülden bağlı olan, rüyasında yaşadığı şampiyonluk sevincinin ardından uyandığında gözleri yaşlı olan, futbol üzerine sözüm ona futbol uzmanlarına bile taş çıkaracak kadar futbolu bilen, seven yaşayan bir taraftar kitlesi olarak üzerimize düşeni yapmalıyız...
    Bu takım bizim takımımız.. Mevcut yönetimi bilmiyorum ama ben ligi 13. sırada bitirdiğimizde bile takımıma olan sevgimden bir parça bile eksik etmedim.. Hergün inadına Trabzon, inadına Trabzon diye bağıran büyük taraftar.. Haydi, birşey yapmalı..
    Fırtına olarak başladı, sahici bir ihtilâle dönüştü, uzun zamandır “sadece” bir efsane..

www.fikirbahcesi.net
  • Naim

Oğuz Kardeşim Perşembeyi beklemek Çokmu Zor geliyor?

Yorum

• Analyzer

Yürüyüş yapılacaksa birkaç slogan önerisi benden: Aynı melodiyle söylenecek: "Sol kanat hakkımız söke söke alırız", "Kaleci takımın belkemiğidir", "Koşmayan futbolcu istemiyoruz". Evet.

Yorum

• Miraç Atalay Çiftçi
        Trabzonspor Kongre Üyesi
        • 02.03.2006
        • 8255
        • İstanbul

İlk olarak ironmaster tarafından gönderildi
        Oğuz Kardeşim Perşembeyi beklemek Çokmu Zor geliyor?
        Naim abi ne demiş atalarımız...

''Perşembenin gelişi çarşambadan belli olur...''

Amenna.

Perşembe,dolmak üzere olan bardagın taşma damlası olabilir ama korkarımki halimiz Rızanın bjk'deki haline dönecek.Oda ligde kötü giderken avrupa macları yüzünden dokunmyor-dokunamıyorlardı...
        Velhasılı kelam superspordaki yazı ile birlikte açıkca görülüyorki kazan ısınmaya başladı.Kaynar mı Bu havada neden olmasın?
        Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
        İşte BMN!*

Yorum

• Sevgi
          Forumdan Uzaklaştırılmıştır
          • 06.10.2004
          • 5004
          • Muhasebe

"Kaleci takımın belkemiğidir"

kaleciye ihtiyacımız yok diyen yönetime gerek mektup gerek mail gerekse basın açıklamasıyla bunu söyleyelim.

KALECİ TAKIMIN BEL KEMİĞİDİR,KALECİ TAKIM ARKADAŞALRINA GÜVEN VERMELİDİR.TRABZONSPOR KALECİ YETİŞTİRME OKULU DEĞİLDİR.

Faik'i TRTden kovdurduk. Digitürk'e maçlarımızı yayınlattık. 20.000 kişiyi sokağa döktük.. Gazetelerde tekzip yazıları çıkarttık. Aklıma gelenler bunlar.. Böyle bir kitle var, e ne duruyoruz?

burdan hocayı istifaya çağırmanın dışında yapılacak bişeyler muhakkak vardır.
          TSira_Şimal Yıldızı

Yorum

• İslam Sezer
            • 31.05.2004
            • 2607
            • BANKACILIK
            • İstanbul

İlk olarak miracciftci tarafından gönderildi
            Naim abi ne demiş atalarımız...

''Perşembenin gelişi çarşambadan belli olur...''

Amenna.

Perşembe,dolmak üzere olan bardagın taşma damlası olabilir ama korkarımki halimiz Rızanın bjk'deki haline dönecek.Oda ligde kötü giderken avrupa macları yüzünden dokunmyor-dokunamıyorlardı...
            Velhasılı kelam superspordaki yazı ile birlikte açıkca görülüyorki kazan ısınmaya başladı.Kaynar mı Bu havada neden olmasın?
            haklısın da bu maç normal bir uefa maçı değil.şu rum lara elenmeyelim bu sefer.yani aaa yendik tüh yönetim tepkilerden yırttı yine maçı değil bu maç.sonra sıradaki diğer uefa maçlarına kadar tonla lig maçı var ki aralarında derbiler var yakın tarihli.onlarda tepkiler verilir zaten.
            Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
            Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

• Vkgz
              • 29.11.2005
              • 11633
              • İstanbul

Arkadaşlar şuanlık tepkiye gerek yok geçen sene benficada aynı bunun gibiydi 3 haftada 1 çekmişti sonra bir seri yakaladı şamp. ligine kaldı lig sonunda . beşiktaş maçına kadar sabredilmeli ve kaleye sola adam alınıp alınmayacagına gore tepki verilmeli. biraz sabır 2 hafta daha

Yeni Kaleci (New goalkeeper)

Fatih ---- step---- Çağdaş--- Murat

Yattara(Gökdeniz) -- Hasan-- Marcelinho --Yeni Sol (New Left)

Umut(Gökdeniz)-- Ersen
              Önce TRABZONSPOR

Yorum

• LazEkrem61
                • 13.08.2006
                • 170
                • serbest
                • İstanbul

SEVGI EYLEM GEREKTIRIR

zaman gecmeden sirtimizdaki kamburu atmamiz lazim, eger denizli macini beklersek is isten gecmis olabilir !!!!!!

sirtimizi 5 dakika sahaya cevirdigimizde laz aroninin cokmu umurunda olacak ???

son 3 hafta gösterdiki bu maya (Albayrak ve Lazaroni ) tut mu yor !!!!!

zararinin neresinde dönersek kardir !!!

Yorum

• Salih61
                  • 12.07.2004
                  • 3076
                  • Ögrenci diyorlar ama ben pek inanmıyorum

YÖnetİm İstİfa!!!!
                  Sen Yagmur ol;Ben Bulut elbet buluşuruz Ziya Dogan!!!!!

Yorum

• Oğuzhan Görkan
                    • 23.01.2005
                    • 1652
                    • Ankara

ya ne yapacağımı bende bilmyrm bi yandan sabır diyor bi yandan böyle gitmz aslında bakınca dünkü maçta kaçan o pozisyonlardan sonra ne yapsın ama şuda war bu adam taktik bilmiyor oyuncuları tanımıyor
                    yönetim desen ayrı bir hava kamp başlamadan bitecek transferler ligin 4.haftasına gelmemize rağmen bitmedi.
                    ...anti-klişe timi...

Yorum

• Vkgz
                      • 29.11.2005
                      • 11633
                      • İstanbul

yapmayın arkadaşlar ya bu takım çoğunlukla bizim sabırsızlığımızdan kaybetmedimi bu zamana kadar
                      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• tsakrep61
                        • 29.05.2004
                        • 788
                        • Ankara

valla bence butun stad yonetım ıstıfa dıye bagırmalı ama hep bır agızdan seref trıbundekı yonetıcelerde dahıl olmak uzere yoksa bu ısın sonu hayır degıl
                        - sen "cebımden 20 mılyon dolarlık transfer yapıcam ve trabzonlu bır ıosadamına da yıldız aldırcam" dedın mı dedın SONUC : marchelıno
                        - butun transferler en gec alamanya dakı hazırlık macına yetıscek dedın mı dedın SONUC : HALA TRANSFER BITMIS DEGIL
                        - paralı baskan parolasıyla geldın seneye fatıhten zarar edecegımız ıcın bu sene fatıhı sattık deyıp para sıkıntısı cektıgımız donemklerde bıle satılmayan fatıhı avrupanın sayılı kuluplerınden bırıne zenıte verdın oda bızımgıbı kumede kalmaya oynuyo
                        - bıde bu ısın gecmıste kalan teknık dırektor yuzu var vahıd hocayı gonder yerıne 2 ay sonra 20 snede 18 kulup degıstıren basarı abıdesı ıstıkrar abıdesı lazoronıyı getır hemde ypnetıcılere sms le bıldırerek

hocam daha yazıcak cok sey var bence butun stad yonetım ıstıfa dıye bagırmalı en basta yonetıcıler bu ıs boyle olmaz
                        paralı baskanımızda bence ıstanbul bshr beledıyesınde baskanlıga devam etmelı orda aradıgı basarıyı elde eder
                        Murdar bir halden muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir...
                        Trabzon icin olmeli, Trabzonspor icin harp etmeli...
                        Mustafa Korkmaz

Yorum

• Sevgi
                          • 06.10.2004
                          • 5004
                          • Muhasebe

İlk olarak vkgz tarafından gönderildi
                          yapmayın arkadaşlar ya bu takım çoğunlukla bizim sabırsızlığımızdan kaybetmedimi bu zamana kadar
                          bu zamana kadar bizim sabırsızlığımızdan kaybetti bugün kalemiz boş diye kaybediyor.
                          TSira_Şimal Yıldızı

Yorum

• Gürkan
                            Trabzonspor Kongre Üyesi
                            • 24.06.2004
                            • 7004
                            • Samsun

sabrettik lig bitene kadar
                            sabrettik transfer dönemi açılana kadar
                            sabrettik dünya kupası bitene kadar
                            sabrettik lig başlayana kadar
                            sabrettik 3 hafta

şimdi diyolar sabret 3 hafta daha
                            3 hafta sonra transfer dönemide bitecek.
                            o zaman apacak bir şey de kalmayacak.bekle babam ocak gelsın.

Yorum

• Vkgz
                              • 29.11.2005
                              • 11633
                              • İstanbul

ben futboldan anlıyorsam transfer sonuna ve 5. haftaya kadar kimseye istifa diye bağırmam
                              Önce TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...