Mail gönderilmiştir.
Kulübümüzü Göreve Davet Ediyoruz | YENİ MAİL KAMPANYASI
Daraltma
X
-
Bu ne yaman çelişkidir kardeşim, kulübümüzü hakkı olan kupayı alması için zorlamaya çalışıyoruz, yemin ederim acınacak haldeyiz, komedi filmi gibi takım olduk, taraftar çırpınmasa yönetim susup bekleyecek.
Tengri Biz Menen
-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
-Tabi lan manyakmısın.Yorum
-
Ts yönetiminin açıklaması skandaldir. Uefa sureci tamamladı zaten. Tff ye hemen muracat yapılıp konu eger tff tarafında kabul edilmesse one uefa sonra CAS a tasınmalıdır.
hacıosmanoglu verdigi sozlerin arkasında değil intibası bıraktı bence. sanki birisi dur demis. Bu arada Muharrem Usta dan ozur dileyecegim böyle giderse.13 Vitor HugoYorum
-
Kulüp bizi harekete geçirmesi gerekirken biz onları zorluyoruz...
Gelmeden önce verilen sözleri unutanlar, gün gelir unutulur...Yorum
-
Günaydın Herkese.
Gönderilmiştir....Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...
Onur Recep Kıvrak !
Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca SahayaYorum
-
Gönderildi."Trabzonspor bir çember gibi,
her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..." - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOFYorum
-
Mail bugünde gönderildi...Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )Yorum
-
Bizler varoldukça bu dava sahipsiz ve sonuçsuz kalmayacaktır.
Gönderildi.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √Yorum
-
-
-
Başlığın en tepede olması lazım. Transfer bilmemne hepsi hikaye. En önemli gündem maddemiz hakkımızı aramak olmalı. En fazla 1 dakika alır mail göndermek. Başlığa ilgi çok az. Konunun önemini anlamadık sanırım."Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."MuratYorum
-
Mailler yollandı tüm adreslere. Tek tek...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum