Kulübümüzü Göreve Davet Ediyoruz | YENİ MAİL KAMPANYASI
Daraltma
X
-
Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y ) -
sanırım taraftarprojeleri ve tüzük adresleri sorunlu.."Futbol basit bir oyundur, zor olan ise basit futbol oynamaktır."
Johan cruyffYorum
-
Gönderdim.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...Yorum
-
Aynen katılıyorum. Süreç tamamlanmıştır ve şimdi yetki Tff'ye geçmiştir. Ancak gelen haberler hiç de öle değil. Kararlarımızın arkasındayız diyenlerden kupa beklemek ahmaklık olacaktır. Kulübümüzün takındığı bu tavır hepimizi tedirgin etmiştir...Kulübün yaptığı açıklama beni tedirgin ediyor.
"...UEFA sürecinin tamamlamasını beklemeyi tercih etmemizdir. Süreç tamamlandıktan sonra, yanlış kararlarından dönecek olan Türkiye Futbol Federasyonu da hakkımız olan şampiyonluğu bize teslim edecektir."
TFF'nin kararından dönmesini beklemek ciddi bir hatadır. Bir an önce başvuru yapılmalı.2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...Yorum
-
Bu çok çok iyi oldu. En az UEFA mailleri kadar ilgi göstermemiz gerekir buna. Bu işin kilidi biziz. Yani Trabzonspor. Hakkımızı adam gibi aradıkça elleri kolları mahkum. Taraftarın bu işi sadece izlemekle yetinmeyeceğini kendilerine göstermemiz, hissettirmemiz gerekiyor. Kulübü büyük baskı altına almamız gerekiyor."Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."MuratYorum
-
Trabzonspor yönetimi bugün yapmış olduğu açıklama ile niyetini belli etmiştir.
Atılması gereken adım net ve tek iken onlar taraftarı kandırma yoluna gidip UEFA'yı bekleyeceklerini ve TFF'nin doğru kararı vereceğini söyleyerek iş değil laf ürettiklerini göstermişlerdir.
UEFA gerekli kararı verdi ve Şikeyi tescilledi, TFF ise kararını gözden geçirmeyeceğini ve bu konuda kararını verdiğini açıkladı.
Buna rağmen bugün yapılmış olan açıklama net bir şekilde oyalama taktiğidir.Yorum
-
kupa kimde idi _____ başbakanda
bizim başkan nerede idi ______ başbakanın yanında
o zaman sorun yok bekleyelim bir kaç yıl daha mı diyeceğiz.
yada zaman aşımı ile bizleri köretmelerini mi?BMN KOCAELİYorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum