Böyle başlıklar kilitlenmelidir. Takdir yönetimin elbette.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
1 Ay Doldu, Kupa Nerede Başkan ?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
UEFA tahkim süreci var, yargıtay süreci var, tff'nin geçmişe yönelik cezaları revize edeceği bir süreç var, var oğlu var.
Ki süreç şu an istediğimiz gibi gidiyor, UEFA cezayı kesmiş, tahkim de cezaları onayacak, sonrası ülke içi mesele, ki seve seve cezaları değiştirecekler.
Hadi kupamızı verin demeyle olmuyor, ya da gizlice gidip biz mi alsak müzeden?
Süreçte çok büyük etkimiz var bunu da yapalım kulübümüz için.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
Abi , envai çeşit sitede seçim vaatleri arasında " başkan olduktan 30 gün sonra kupa gelecek " söylemleri var. Doğru mu yalan mı , Videosu varmı bilmiyorum.İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKupayla ilgili birşeyler söyledi ama ''bana 30 gün verin kupayı getireceğim'' diye bir vaadini hatırlamıyorum. Tek bildiğim kupanın gelecek olması ve gelirkende Trabzon'a kadar olan bütün sahil şehirlerinde kutlamalar yapılacağını söylediğini hatırlıyorum...
Başkanın ağzından çıkanları yapmadığını söylemek asıp kesmek oluyor yani. Neyi baz almamız gerek ?İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületff kupa dağıttı da İHO mu gidip almadı
Sabır biraz. Başkanı asıp kesmek birşey kazandırmaz.
Yorum
-
Kupa ile alakalı Ben Seçim sürecinde başkan kim olursa olsun önemli deği demiştim.
Eğer ki Yargıtay cezayı onar , Uefa ceza verirse o kupa seve seve gelecek. ama tam tersi olursa kim olursa olsun Obama abd den kalksın gelsin başkan olsun bize, o da alamaz demiştim. Hala daha diyorum.
Ama sert açıklamaları ile İbrahim Hacıosmanoğlu diğer başkan adaylarına göre bir adım öne çıkıyordu, baskı kurma adına.
Ama buna karşın '' Başkan konuşmaz , icraat yapar'' diyenlerde olacaktır...
Onlara da tavsiyem trt 1 de yayınlanan seksenler dizisindeki ''Susmuş'' un sahnelerini izlemeleridir
En son Ahmet Kuru tarafından düzenlendi; 08.07.2013, 10:14.Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
Kupa az önce üstü açık otobüsle Boğaz köprüsünden geçiyordu.
Tövbe Yarabbim.Metris Seni Çağırıyor ...
Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.
Yorum
-
Aşağıda arkadaş özetlemiş. İşleyen bir süreç var. Kimse durup dururken alın size kupa demez. Başkan doğru kişilerle doğru mücadeleyi yaparsa kupa gelecektir inşallah. 1 ay oldu kupa nerde söyleminin camiaya hiç bir faydası yoktur. Süreç yurtiçi / yurtdışında tamamen biter o zaman duruma bakılır kupa gelmiş mi gelmemiş mi diye.İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Başkanın ağzından çıkanları yapmadığını söylemek asıp kesmek oluyor yani. Neyi baz almamız gerek ?
İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUEFA tahkim süreci var, yargıtay süreci var, tff'nin geçmişe yönelik cezaları revize edeceği bir süreç var, var oğlu var.
Ki süreç şu an istediğimiz gibi gidiyor, UEFA cezayı kesmiş, tahkim de cezaları onayacak, sonrası ülke içi mesele, ki seve seve cezaları değiştirecekler.
Hadi kupamızı verin demeyle olmuyor, ya da gizlice gidip biz mi alsak müzeden?
Süreçte çok büyük etkimiz var bunu da yapalım kulübümüz için.
Yorum
-
Önemli olan kupanın 1 ay içinde gelip gelmemesi değil , başkanın popülist bir söyleme takılmasıdır. Trabzonspor başkanı konuşmaz icraat yapar diyordu , asıl bu sözünü unutmasın. Kupayı da merak etmesin o zaten gelecek. Başkanın İbrahim Hacıosmanoğlu,Sadri Şener veya başka biri olması bu durumu da değiştirmez.En son İlker Gazioğlu tarafından düzenlendi; 08.07.2013, 11:01.2010 - 2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
Ya hele bi sus ya, işin gücün siyaset anasını satayım, o kupayı bize başkan değil sülalesi gelse alamazlar, o kupayı UEFA veriyor kimsenin aldığı yok.İlk olarak HoliganLaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah sana aslında akıl fikir versin.tabi ki başkanımız kupayi alacak sen inanmıyosan yorunu kendine sakla.evet mayomuzu alıp bekleyecektik sizde gidip taksim de agaclari kurtaricaksınız
Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2
Taksimdeki gezi ağaçları girsin gözünüze.
Millet hiç bu başlıklarda Hacıyı eleştirip boşa kendinizi yormayın, o Hacı akp mitinginde el salladı ya, Takımın rengini BordoMaviden sarılacivert e çevirse burada yinede hacıyı destekleyecek %50 var.En son Derin Trabzon tarafından düzenlendi; 08.07.2013, 11:25.Tengri Biz Menen
-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
-Tabi lan manyakmısın.
Yorum
-
1 ay muhabbetini bilmemde bak bunu söylemiştiİlk olarak Murat 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKupa az önce üstü açık otobüsle Boğaz köprüsünden geçiyordu.
Tövbe Yarabbim.
Yorum
-
haciosmanoglu'nun normal sartlarda bu kulube baskan olmasi imkansizdi.kendisi bu gercegin farkindaydi.
genel kurulu iyi analiz etmis.(satin aldiklari oylara hic girmiyorum,13.sandigin agzi olsa da konussa) taraftari
gazlayacak vaatlerde bulunmak boynunun borcuydu.o da esti gurledi-bizim duymak istediklerimi soyledi.
bu yalan vaatlerine aldanip bu adama oy verenleri tarih affetmeyecek..
keske haciosmanoglu biraz durust davranip akp mitingine katilacagini+mecnun kopegine sahip cikacagini+
sivas'in sike falan yapmadigini o zaman soyleseydi de gorseydi baskanligi..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum