İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
1 Ay Doldu, Kupa Nerede Başkan ?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
kupa nın gelmesinde en büyük emeğin taraftarlarda olduğunu düşünüyorum... gerek yurt içi ve dışındaki eylemler gerekse göndermiş olduğumuz fazlar ve mailler dolayısıyla...İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHacı'nın ve yönetiminin bir an önce gitmesi gerektiğini düşünen biri olarak,başlığın gereksiz olduğunu düşünüyorum.
O kupayı hiç kimse getirmeyecek arkadaşlar,eşşek gibi verecekler zaten.Gelecek olan kupa,adaletin tecellisi olacaktır,Ahmet'in Mehmet'in başarısı değil.
Dolayısıyla kupa gecikince başkana veryansın etmenin bir anlamı yok.
Ha şundan da eminim,o kupa gelince,Hacı sayesinde,başbakan sayesinde geldi diyecek olan sivrizekalılar da olacaktır ama uğraşmaya değmez.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
hala daha göstermiyorlar bizim farkımızda bu olsa gerek...İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim İHO ya gösterdiğimiz tepkiyi fbliler azize göstermemiştir.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Yahu ister al ister alma.İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCiddiye alsam mı almasam mı şu yazdıklarını, gerçekten anlamak güç...Bize şikeciler gibi düşman lazım değil, sizin gibi dostlar olduktan sonra...
Çok net 2 vaat var. Kupa hemen gelecek. Aziz yıldırım 24 saat içinde kaçacak yer arayacak.. Bunu destekleyenler sorgulayamamıyor mu ?
Çocuk oyuncağımı bu iş.
Şuan kupa konusunda olan her gelişme bizim dışımızda gelişiyor ? Yalan mı ?
Aziz yıldırım hala koltuğunda oturuyor ? Yalan mı ?
Çok basit anlaşılabilir 2 vaat. Bariz ortada olan 2 durum..
Yorum
-
en çok birlik olamamız gereken zamanlarda yaptığımız işlere bakın... bu başlık taraftarı ikiye ayırmaktan başka bişey yapmaz.. buda bu başlıktaki son mesajım olsun...2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
Aynı cümlede "İHO" yerine "Sadri Şener" yazınca cümlenin doğruluğunda bir değişiklik olmuyor...İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim İHO ya gösterdiğimiz tepkiyi fbliler azize göstermemiştir.
Yani,
Mesele Başkanın kim olduğu değil, hala anlamadık mı...
Yorum
-
Normal şartlarda doğru diyorsunuz fakat..İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHacı'nın ve yönetiminin bir an önce gitmesi gerektiğini düşünen biri olarak,başlığın gereksiz olduğunu düşünüyorum.
O kupayı hiç kimse getirmeyecek arkadaşlar,eşşek gibi verecekler zaten.Gelecek olan kupa,adaletin tecellisi olacaktır,Ahmet'in Mehmet'in başarısı değil.
Dolayısıyla kupa gecikince başkana veryansın etmenin bir anlamı yok.
Ha şundan da eminim,o kupa gelince,Hacı sayesinde,başbakan sayesinde geldi diyecek olan sivrizekalılar da olacaktır ama uğraşmaya değmez.
Başkanın başkan olmasını sağlayan 2 vaadi vardı.
Kupanın gelişi ve aziz yıldırmın gidişi.
Sizin söylediğiniz gibi olacaksa başkanın zaten hemen istifa etmesi gerekiyor. Çünkü vaatleri bunlardı. Zaten bu konulardaki yaşanacak gelişmeler başkanın kendisi dışında gelecekse başkandan ne bekleyeceğiz
?
Transfer konusunda eleştirdiğimizde " öyle bir vaadi yoktu ki" diyor herkes.
Yönetim kurulu kaos. Seçilme sebebi ve tüm seçmenin beklentisi başkanın vaatlerini yerine getirmesi..
Bunlar olmayacaksa neden Başkan Hacıosmanoğlu ?
Yorum
-
Aynen. Haklı davamızda birlik olup başkanımıza sahip çıkamıyoruz.İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynı cümlede "İHO" yerine "Sadri Şener" yazınca cümlenin doğruluğunda bir değişiklik olmuyor...
Yani,
Mesele Başkanın kim olduğu değil, hala anlamadık mı...
Yorum
-
Her geçen gün Genel Bölümde gereksiz başlıkların sayısında artış var...
Bakalım bundan sonraki ne olacak...Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
O kupa Trabzonspor taraftarlarınn ve Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinin dik duruşu sayesinde müzemize gelecek. Bunun dışında yöneticisi olsun siyasetçisi olsun kendisine pay çıkarmasın, onlar bu süreçte sadece köstek olmuşlardır. Hele Hacıosmanoğlu hç kupayı sahiplenmesin, o önce o kupanın gasp edilmesini sağlayanları aklamamaya çalışsın. Hacıosmanoğlu'nun holigan destekçileri de önce Mecnun meselesine yorum getirsinler kupa gelecek mi gelmeyecek mi yorumunu ondan sonra yaparlar.2010 - 2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer geçen gün Genel Bölümde gereksiz başlıkların sayısında artış var...
Bakalım bundan sonraki ne olacak...

Yorum
-
Kupayla ilgili birşeyler söyledi ama ''bana 30 gün verin kupayı getireceğim'' diye bir vaadini hatırlamıyorum. Tek bildiğim kupanın gelecek olması ve gelirkende Trabzon'a kadar olan bütün sahil şehirlerinde kutlamalar yapılacağını söylediğini hatırlıyorum...İlk olarak Hıdır ÇALIŞAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeçim vaadi ve en büyük kozu Trabzonspor'un haklı kupasını Trabzon'a getirmekti İbrahim Hacıosmanoğlu'nun ve bunun için 30 gün süre istemişti ancak bu süre doldu ve henüz kupa göremedik. Kupa nerede ?TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum