Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    manisa'da askerlerin zehirlenmesi konusu mecliste görüşülürken akp grubu adına söz alan manisa milletvekili recai berber'in skandal sözleri:
    "manisa şu anda kırkağaç da dahil olmak üzere güneşte 40 derece. ben 40 derecede askerlik yaptım tuzla piyade okulunda ne demek olduğunu biliyorum. hiçbir şey yemeseniz de o gün akşam hasta olursunuz."
    Soma'da ihmal sonucu yasanan maden faciasindan sonra " bu isin fitratinda var " diyen zihniyetin bugüne tezahür etmis hali.
    Insan hastanelik olan onca vatan evladindan utanir böyle birsey söylerken.

Sent from my VFD 700 using Tapatalk

Yorum

• Mackada yine 1 sehit var ..daha once ki saldirida bulunamazlar demistim malesef oyle oldu..bu isi beceremiyorsaniz oranin milletine birakin 3 karis arazide 2 gune kalmaz versinler leslerini size pkklilarin ayiptir ya..vatandas gidiyor birakmiyorlar kendileri beceremiyorlar herifler fotokapanlara yakalanip duruyorlar cirit atiyorlar ormanda yazik gunah sis diyordunuz kotu hava diyordunuz 2 aydir hic mi duzelmedi bu hava doguda teror bitcek diye caka satanlar once memleketlerinde ki 3 tane capulcuya hadlerini bildirsinler..
      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Bilgiler saglikli degil eyp ile eylem duzenlendigi kesin simdi de 2 yarali var deniyor insallah sehit yoktur..dun gece 2 gsm vericisi atese verilmis pesine giden askerlerinaracla gecisi sirasinda bomba patlatilmis bolgede pkk varliginin hala oldugunu gectim artik meydan okuduklarinin resmidir gsm vericilerinin atese verilip askeri ustlerine cekmeye calismalari..

Yorum

• Yogun bir sekilde asker bu bölgeyi gözetmeli bu kisiler bulunmali.Bu tür eylemlerin arkasindan illa pkk cikmak zorunda degil.Kim bilir kim yapti....

Yorum

• terör biteceğine önceden olmayan bölgelerede gelmeye başladı .yazık

Yorum

• Bu işi artık yerel kuvvetlere bırakmayıp ciddi bir arama tarama çalışması yapılması gerekiyor.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• S.Soylu Neseli Günler'deki Ziya gibi sallamaya devam etsin.Her mikrofona terörü öyle bitiriyoruz, böyle bitiriyoruz diye atip tutuyor ama teroristler Trabzon gibi tarihte terörün ,teröristin barinamadigi ,tutunamadigi ve girmeye cesaret edemedigi bir memleketin kirsallarinda gezinir oldu.

Sent from my VFD 700 using Tapatalk

Yorum

• Rezilligin daniskasi

DDPxGhIXsAURZlK.jpg
                  Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                  Elazığ'lı.

Yorum

• Alistik alistirildik hergun sehit haberlerine artik.. ates dustugu yeri yakiyor siyasiler caka satiyor teror bitti bitecek diye , at gozlukluler sorgulamakdan bir haber uyusmus uyusturulmus beyinlerde alkis tutuyor ..senelerdir ayni terane..

Yorum

• Allah rahmet eylesin şehitlerimize.

yıllardır terörü bitiremeyen değil bitirmeyen siyasilere halk tepki göstermesede, hesap sormasada o şehitler bunun hesabını sorar adaletin olduğu yerde en çokta bu halktan sorar.
                      sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır. Tüm şehitlerimizin Ruhu şad olsun.
                        Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Haysiyet ve onur sahibi biri için oy verdiği,demokratik yollarla seçtiği,devletinde makam sahibi yaptığı insanın silah zoruyla seçmiş olduğu makamdan indirilmesi ile yatağından silah zoruyla eşinin kaçırılması arasında zerre fark yoktur.

15 Temmuz gecesi ülkemizi adeta 3.sınıf dünya ülkesi gibi göstermek isteyen,silah gösterirsek,höt dersek bizden korkarlar,ne istersek yaptırırız,bunlar böyle korkak,böyle kişiliksiz ve haysiyetsiz insanlar diyerek dünyaya Türk Milletini aşağılık bir konuma itmek isteyen vatansız 1 dolarlık hainlere karşı Türk Milleti ve Türkiye Cumhuriyeti'nin haysiyet ve şerefini kendi canından daha değerli gören,ona leke sürülmemesi için sokağa çıkan en başta;
                          Ömer Halisdemir olmak üzere şehit olan 249 vatan evladına selam olsun.
                          Allah onların emanetine sahip çıkacak şuurda insanlar olmamızı nasip etsin.

Bu ülke ve millet için canını çekinmeden veren tüm şehitlerimizden Allah razı olsun,Türk Milleti varsa onlar sayesinde var.
                          • Memento mori

Yorum

• 15 Temmuz Şehitlerimizi rahmet ve minnet ile anıyorum.

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.
                            Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                            Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• Sasone'ye katılıyorum. 15 Temmuz Türk milletinin emperyalist dünyaya karşı Kurtuluş Savaşı'ndan sonra yaşadığı 2. büyük zaferdir. Bu manada da değer görmelidir, bilinç bulmalıdır diye düşünüyorum. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize şifa diliyorum. Yaşasın hür Türkiye!
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• 15 Temmuz büyük bir zaferdir, klavye delikanlıları tiyatro olarak görebilir.

Bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum var olsun Türkiye Cumhuriyeti !
                                #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X