Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Levent tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bugün 8 askerimizi dtp teslim almış arkadaşlar çok vahim bir durumdayız diye düşünüyorum böyle kahpe insanları kahramanlaştırmamak lazımdı tsk bu işi kendi halletmeliydi bu şekilde yapmalarına müsade ederek pkk nın illegal yaptırımları legal hale dönüştürülmeye çalışılıyor devletimizle muhatap ediliyor.böyle ir esret altına girilmemeliydi.
    kesinlikle benim düşüncelerimide yansıtmışsın..
    ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

• İlk olarak denizgrsy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      askerlerin içerisinde ki doğu kökenli erleri sıkı bir sorgu bekliyor
      Neden?....
      Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• nedenleri çok uzun,aldığımız duyumlar,öğrenilmesi gereken bir çok konu var....bu öyle çok basit bir esir aldım verdim olayı değil
        Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
        ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

• İlk olarak Levent tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bugün 8 askerimizi dtp teslim almış arkadaşlar çok vahim bir durumdayız diye düşünüyorum böyle kahpe insanları kahramanlaştırmamak lazımdı tsk bu işi kendi halletmeliydi bu şekilde yapmalarına müsade ederek pkk nın illegal yaptırımları legal hale dönüştürülmeye çalışılıyor devletimizle muhatap ediliyor.böyle ir esret altına girilmemeliydi.
          haklisin sana katiliyorum

Yorum

• Kaçırılan askerlerin serbest bırakılmasında dikkat çeken 'zamanlama'

İki hafta önce Hakkari Dağlıca’da PKK tarafından rehin alınan sekiz Türk askerinin yoğun girişimlerin sonucunda bugün serbest bırakılmasında "zamanlama" faktörü dikkat çekiyor. Askerlerin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Başkan George W. Bush arasındaki görüşmeden bir gün önce serbest kaldığına işaret ediliyor.
            21 Ekim’de Hakkari Dağlıca’da meydana gelen ve 12 Türk askerin şehit olduğu Hakkari PKK saldırısı sırasında PKK tarafından rehin alınan sekiz Türk askeri, bu sabah erken saatlerinde serbest bırakıldı.
            Askerlerin serbest bırakılması için günlerce çeşitli taraflarca yoğun girişimler yapılıyordu. Ancak bu girişimler, ABD Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice’ın, Ankara ve İstanbul’da Türk hükümeti ile, İstanbul’da Genişletilmiş Irak’a Komşu Ülkeler Toplantısına katılan Irak hükümeti üyeleri ile yaptığı yoğun görüşmelerin ardından sonuç verdi.
            Condoleeza Rice ve diğer ABD yetkilileri görüşmeler sırasında, askerlerin serbest bırakılması için yoğun çabalar yapıldığını belirttiler. Bu arada, Irak toplantısı için İstanbul’a gelen Irak Başkakanı Nuri El Maliki ve Dışişleri Bakanı Kürt Hoşyar Zebari de bu yönde mesajlar vermişlerdi.
            İstanbul’a gelen Irak Hükümet Sözcüsü Ali El Debbağ da, askerlerin hafta sonunda serbest bırakılacağı yönünde ifadelerde bulunmuştu.

PKK BÜROLARININ KAPATILMASININ ARDINDAN
            Rehin askerler, Kuzey Irak’ta PKK bürolarının kapatılmasının bir gün sonra serbest bırakıldı. Irak hükümet yetkilileri, Kuzey Irak Yönetiminin adımlar attığı ve atacağını belirtmişlerdi. Bu gelişmenin, bu ifadelerin çerçevesinde değerlendirilebileceği de kaydediliyor.

KRİTİK WASHİNGTON GÖRÜŞMESİ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ
            Condoleezza Rice ile Ankara ve İstanbul’da yapılan görüşmelerde önemli bir unsur olan rehin askerlerin yarın Washington’da Başbakan Erdoğan ile Başkan Bush arasında yapılacak "kritik" görüşme öncesi serbest bırakılmasının görüşme açısından büyük önem taşıdığı ifade ediliyor.
            Askerlerin serbest bırakılmasının, Beyaz Saray’daki görüşmeyi olumlu etkileyeceği gibi, Türk kamuoyunca Bush Yönetiminin Kuzey Irak liderleri üzerinde yoğun baskı yaptığı işareti olarak değerlendirilebileceği kaydediliyor.

YETERLİ DEĞİL
            Ancak "yasa dışı" olduğu gerekçesiyle Kuzey Irak’taki PKK bürolarının kapatılması ve bunun ardından rehin askerlerin serbest kalmasının Ankara’da olumlu karşılanmakla birlikte "yeterli" olmadığı da kaydediliyor.
            Condoleezza Rice ile görüşen Türk hükümet yetkilileri, ısrarla hemen "etkinö, "bataklığı kurutacak" önlemlerin alınmasının gereğinin altını çizmişlerdi.
            Buna karşın, daha çok "enformasyon paylaşımı" üzerinde duran Rice, ABD, Türkiye Irak’ın katkısı ile yürütülecek önlemleri içeren bir "planödan söz etmiş ancak ayrıntılı bilgi vermemişti.
            Bush Yönetimi’nin, söz konusu "planöın çerçevesinde düşündüğü önlemlerin Beyaz Saray’da Genelkurmay İkinci Başkanı Ergin Saygun’un da katılımıyla yapılacak görüşmelerde netleşmesi bekleniyor.(ANKA)
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• tvlerde utanmadan söylüyorlar esir askerlerimiz bırakıldı diye, şimdi dtp ye teşekkür ederler, bizim milletten bi cacık olmaz onun bunun oyuncağıyız işte kim ne derse desin basit bir 3. dünya ülkesiyiz işte
              En son Misafir tarafından düzenlendi; 04.11.2007, 18:57.

Yorum

• dtp nin meclisimizdeki yerinin önemini vurgulamak icin yapilan bir oyun sadece. Herseye ragmen askerlerimizin sag salim kurtulmalari cok güzel hepsine gecmis olsun Allah bir daha yasatmasin.
                Kuvvetsiz hak acizdir;Haksiz kuvvet ise zorbaliktir.
                Bir düzene tabi olmak sizin her seye hükmetme arsuzu,icinde zorbaligi barindirir.

Yorum

• dtp pkk lı olduğunu bu oyunun içinde olduğunu herkes biliyor.onları nasıl kahraman ilan etmek için böle bir şey düşünebiliriz yada teşekkür etmek gibi.Sen takım elbisenle mecliste olan diğer arkadaşın şalvarı ile dağda ortak hareket edin sen günün kurtarıyomuş gibi davran.Bence önce meclisten başlanmalı bu rehin olayını sorgulanmaya sonra dağdaki.
                  İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak denizgrsy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    nedenleri çok uzun,aldığımız duyumlar,öğrenilmesi gereken bir çok konu var....bu öyle çok basit bir esir aldım verdim olayı değil
                    Şehir efsanesi bunlar.

Yorum

• Tarafımdan silinmiştir...
                      En son antagonist tarafından düzenlendi; 16.11.2007, 20:48.

Yorum

• O kadaraskerin ta Erbile kadar götürülmesi çok ilginç....

O kadar güvenlik önleminin olduğu bir yerde nasıl oluyor bu anlamadım.. Başka oyunlarvar işin içinde...
                        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• olaya birde esir askerlerin yakınlarının gözüyle bakmak ve onların duygularıyla hissetmek gerekir. öyle "hariçten gazel okumak" çok kolay geliyor insana.

Yorum

• Tarafımdan silinmiştir...
                            En son antagonist tarafından düzenlendi; 16.11.2007, 20:48.

Yorum

• Nedeni ne olursa olsun 8 tane can var idi hepsi sağ salim ailelerine kavuştu çok şükür...
                              Esir alınmaları tamamen bir utanç vesilesi idi ama bu utanç sadece o sekiz askere yüklenmemeli, onlardan çok daha suçluları var elbet...
                              Askerlerin hepsini ciddi bir sorgu bekliyor bu kesin öylede olmalı ama bu kadar çok aleni basında yer alan bir konuda arkadaşında dediği gibi ortamı şehir efsanelerine bırakmamak lazım...
                              Ya şimdiye kadar bunca şey basına ve dolayısıylan halka sızmayacaktı yada şimdi birileri çıkıp her şeyi bu halka anlatmalı...
                              Ööle bunlar devlet sırrı bunlara halkın aklı ermez safsatalarını geçmemiz lazım.Cünkü sen halka anlatmazsan halk kafasından yazar senaryoyu sonrada çevirir kurtlar vadisini altından kalkamaz kimse...
                              Eskiden Sungu61 idi ....

Yorum

• İlk olarak değirmendere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                olaya birde esir askerlerin yakınlarının gözüyle bakmak ve onların duygularıyla hissetmek gerekir. öyle "hariçten gazel okumak" çok kolay geliyor insana.
                                Ben asker olsam o pisliklerin elini asla sıkmazdım sonucu ne olursa olsun.....

Ancak orarya gelene kadar bir çok yetkilininde sorumluluğu var. iş nasıl o haddeye geldi asıl önemli olan bu. yoksa o pkk itleri zaten askerlerimizi serbest bırakmak zorundaydılar. gündemi bu kadar meşgul eden bir konuda atacakları ters bir adım direkt olrak operasyon işareti olurdu...
                                En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 05.11.2007, 17:12.
                                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X