Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz.. -
Vallahi anlamadım, fetöye bağlayıp kenara çekileceksek soru sormamamız, konu üzerinde düşünmememiz gerekir. Açık net yazılmayan şeyleri anlayamıyorum.7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan EllisonYorum
-
Kozmik odalara girilmesi ihanetin nirvanasidir.
Kozmik odalara girecek kişi sayısı çok sınırlıdır.Yuz ,göz ve 17 haneli şifre ile giriş yapılan bu kadar önemli bir yerdir.
Olası savaş durumunda devletin alacağı bütün önlemler,önemli insanların nasıl korunacağı,gizli cephanelikler,yiyecek içecek temini,kullanılacak güzergah ve bizim bilmediğimiz daha neler o odalarda saklanıyordu
Maalesef şuan hepsi abdlilerin elinde
Allah askerimizi ve polisimizi korusun.Biran önce başarıyla temizleriz inşallah afriniYorum
-
Gerilla, demokrasi savaşçısı, barış güvercini, halkların bilmem nesi filan değil. Düpedüz "bebek katilleri" işte. Bu sefer anlayın bari.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
-
İnşallah anlarlar emperyalizmin maşası,çocuk katilleri için güzellemeler duymayız artık bu topraklarda.
11 aylık çocuk ve annesinin hatrına utanırlar belki.
İnsanlıktan bu kadar nasipsiz olamazlar.- Memento mori
Yorum
-
İki JÖH askeri Tunceli'de donarak şehit oldu,
Şehit olan askerlerimiz, uzman çavuş Ferruh Dikmen ve uzman çavuş Asım Türkel
Allah rahmet eylesin,
2018 yılı Ekim ayında Türkiye'de yaşandı bu olay, hesap verilmeli!Bize Her Yer TRABZON!Yorum
-
Kim verecek hesabı? Normalde dünyanın en geri kalmış ülkelerinde bile hesabı sorulur ama bu ülkede kader deyip geçiştirilir.Gazi Mustafa Kemal AtatürkYorum
-
Çok zor bir durum. Ailelerine sabır diliyorum.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツYorum
-
Hakkari'nin Şemdinli ilçesi sınırlarındaki Süngü Tepe Üs Bölgesindeki mühimmat deposunda meydana gelen patlamada 7 askerin şehit olduğu, 25 askerin de yaralandığı açıklandı.
Şehit olan askerlere Allah rahmet eylesin, yaralılara Allah acil şifalar versin.
Üst üste gelen bu haberler çok üzücü...Bize Her Yer TRABZON!Yorum
-
İçişleri Bakanlığı, Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız'ı şehit eden Çektar Soro kod adlı Muhammed Kaya isimli teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.
Arslan Kukalsız Trabzonsporluluğu ile tanınan binbaşımızdı. Onu şehit eden iti askerimiz itlaf etmiş......
Elleri dert görmesin aslanlarımızın......
Binbaşımızada tekrar rahmet olsun kanı yerde kalmadı rahat uyusunNe mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." MevlanaYorum
-
Nereye yazsam bilemedim, en son burada karar kıldım. Trabzon'u da yakından ilgilendiren bir konu; Rusya - Ukrayna gerilimi.
Karadeniz'de değişik şeyler olmaya başladı. Rusya Kırım üzerinden Ukrayna'yı darlıyor. Hani zaten aynı siklet değiller ama bu arada Rusya tüm dünyaya da göz dağı veriyor. Karadeniz tamamen Rus gölü oldu. En son Kırımın çeşitli yerlerine yerleştirdikleri Hava Savunma Sistemleriyle de 300 hedefe aynı anda angaje olabiliyorlar.
"Yahu bu bizim Karadeniz'in karşılarında neler oluyor diye merak edenler için önemli bir flood;https://twitter.com/TyrannosurusRex/...89921389379585"
Görebileceğiniz üzere Karadeniz'in herhangi bir şehrinin herhangi bir limanından herhangi bir araç (uçak - gemi) harekete geçtiğinde Ruslar izliyor, isterse müdahale edebiliyor. Devlet politikası gereği Akdeniz ve Güney tarafımıza yoğunlaşmışken gözardı ettiğimiz Rusya daha fazla alanı kontrol altına almayı isteyecek.
Amerikan Jony'sine güvenmeyi bıraktığımız gibi Rus ayısı İgor'u da gözlerimizin önünden ayırmamamız gerektiğini umarım acı bir tecrübe ile öğrenmeyiz.Aslan da Kaplan da güçlü hayvanlar ancak; Kurtlar sirkte oynamaz.Yorum
-
Rus kopekleri ve esedin itleri askerlerimize saldirdi su an 22 sehit.
Basimiz sagolsun.
Bu Ruslara anladiklardi dilden cevap verecen.
Baslatmasinlar Domateslerine Rus natasalarina.
Bir adim geri atarsan rus ayisi seni öldürene kadar saldirir.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal AtatürkYorum
-
Hatay şuan hareketli uçak sesleri füze sesleri hava harekatı başladı sanırım.
22 şehit açıkladı Valimiz ama daha fazla olduğu söyleniyor zaman geçtikçe sayının artacağını söylüyor asker olan arkadaşlarımızYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum