Başımız sağolsun. Bu olaylardan sonra interneti yavaşlatıp insanları televizyon kanallarına mahkum etmeleri gerçekten zavallıca, aynı dış politikamız gibi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHatay şuan hareketli uçak sesleri füze sesleri hava harekatı başladı sanırım.
22 şehit açıkladı Valimiz ama daha fazla olduğu söyleniyor zaman geçtikçe sayının artacağını söylüyor asker olan arkadaşlarımız
Korkarim sayi artacak.
Dedim gibi.Rusa aceme güven olmaz.
Hic istemedim durumlar bu seviye gelmesine.
Burdan konusmak kolay ama dedim gibi rus ancak gücten anlar.
Sen geri adim atarsan o azitir daha fazla üstüne gelir.
Tüm dünyada Amerika gibi adamlarini yolluyor suikast yaptriyor Avrupada
Afrika Kafkasyya ortadoguda parali köpeklerini saliyor.
Internette Fakenewslar ile propaganda yapiyor.
Amerika gibi cesitli ülkelerin parcalarini isgal ediyor.
Ayni Amerika gibi sivil vs dinlemiyor bombliyip geciyor.
Böyle birisi rusya.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
malesef 29 sehit.
36 yarali.
Hatay valisi acikladiçalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Hatay'da hastahanede calisan arkadasimin tandigi "çok sayıda" sehidin oldugunu söylemis.
ALLAH rahmet eylesin. Sehadetlerini kabul eylesin.En son Ozan Yılmaz tarafından düzenlendi; 28.02.2020, 14:11.
Yorum
-
Doğruluğu teyit edilmemiş manipülasyon riski olan bilgileri paylaşmamaya özen göstermek lazım bu zamanlarda,
Kritik bir süreç içerisindeyiz böyle durumlarda daha duyarlı olalım, neyin ne olduğu ve neye hizmet ettiği belirsiz sıkıntılı bilgiler paylaşılıyor,
Devlet kaynaklı resmi yollardan duyurulmuş açıklamaları beklemek en doğrusu olacaktır,
Milletimizin başı sağ olsun.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildiBölgede olan asker tanidigimdan duydugum 2 tabur askerin vefat ettigiUmarim dogru degildir.
“Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “
Yorum
-
Arkadaşlar kulaktan dolma bilgileri gerçekmiş gibi paylaşmayalım. Allah rahmet eylesin, her bir şehidimiz isim isim açıklanıyor, ismi açıklanmayan bir şehit olsa ailesi çıkıp demez mi bizim şehidimizin adı açıklanmadı diye?
Duyguları inciten bu tarz manipülasyonlara çok da inanmayalım lütfen.Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum